Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Skill based olmadığı için patlar bu oyun. Herkes WoW-Killer yapmaya çalışıyor, orjinal bir şey çıkmıyor sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Wow Clone yapınca da patlıyorlar. Ne yapsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Wildstar bi güzel görünüyor. Wowclone gibi, ama wowclone değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 jonq said: Wow Clone yapınca da patlıyorlar. Ne yapsınlar..Blizzard yeni oyun çıkarsın ona kadar çıkan tüm mmolar patlicak zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Blizzard kendini de patlatıcak çokta farklı olmayacak bir kere alıştırdılar WOW tipi oyunlara farklı birşey risk onlar içinde. Bknz: Diablo 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 jonq said: Wow Clone yapınca da patlıyorlar. Ne yapsınlar.. WoW-Killer derken WoW Clone kastettim. Yeni ve farklı bir şey yapmıyorlar aynı şeyleri tekrar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yok ben Grast'a soylemiştim :) Senin dediklerinde bir sorun yok gayet açık :) Blizzard'ın yapacağı oyun WOW'un yeni grafiklisi olmazsa kendini patlatır bu kadar açık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 blizzardın bu yeni kafasıyla bundan sonra x-killer bi oyun çıkarması zor. ha ama ne kadar kötü çıkarırsa çıkarsın millet hayvan gibi alıp öküz gibi oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 blizzard adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 unutturdu kendini :P edit: bi yanlış anlaşılmayı sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Stres test gelmis, cok sacma zamanda cuma 6-9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi beta gelmemesine alıştım da stress test haberi bilemi gelmez, sildiler benim maili herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 opt in bile yapmamıştım, flop of the century geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gmail kullananlar promotions segmesine baktı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hala tık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 sanırım 72 saat geçti :) artık oyuna kadar bişi beklememli. bu arda ne farkettim. FF14 çıksın diye bekliyordum. ama betasına girdikten sonra oyunu oynamaktan vazgeçtim. nedeni oyunu beğenmemem değil. daha çok karakteri kim bi daha kasacak düşüncem :) belki bana beta daveti gelmemesi benim için daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 http://teso.ophelia-core.com/index.php Private serverını kurmuşlar lol. Denemedim şahsen ama denemek isteyen olursa yukardaki linkten indirip oynayabilir. Şuan çoğu şey eksikmiş ama ekliyorlarmış zamanla. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 HÖ? nasıl yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Sphere mi Pol mü? Bu ne la AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 valla ben indirmeye başladım, hiç yoktan karakter kontrolünü görürüz :) bi de bi balmora falan gezsem yeter bana asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yuh oyun betadan çıkmadan, private servera düşer mi ya X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 yalnız clientine sıçayım max 110 kb ile indiriyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 5mB/s ile geliyorda geldikten sonra ne yapacagim hic bir fikrim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 olm yapmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://teso.ophelia-core.com/Thread-How-to-play-on-our-servers buymus. grafiklere bakicam tek.bi nane yok zaten serverde okudugum kadari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar