Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sızan kısımlardan grafikleri, animasyonları hoş duruyor akıcı. Dialoglarıda fena yapmamışlar, keşke housingde olaydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 nerede sızıntı bizde bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Yasak değildir umarım böyle link falan vermek. http://www55.zippyshare.com/v/31992440/file.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 virüs çıkarsa sarı taksi gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sızıntı yok arkadaşlar Xenus un önceki sayfada verdiği videolar, herkes sakin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 adam heveslendirip, yüzüstü bırakmak için hesap açmış helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ama ben ilk defa görüyorum, kusura bakmayın boşuna heveslendirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 said: stealth draining stamina mantıklı olmuş online olduğu için. ha stamina yerine concentration check falan olsa daha iyi tabi ama oyunda stamina var işte :p single olsa önemsiz sonsuza kadar stealth duruyorsun zaten çok yüksekse adam tepende oturuyor olsa göremiyor (bkz ben, skyrim) büyülerde mana drain yapıyor sonuçta aktif olduğu sürece.aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gerçek bir gameplay görebilirsek anlayacağız ne olduğunu da varsa yoksa devlerin hazırladığı sahnelerden ibaret şu ana kadar gördüklerimiz. şu ana gördüklerim benim direk skyrim online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gameplay vidyosundaki gibi her yer labirent olmayacak diyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Tabi ki her yer labirent olacak. Bi kaç tane de tatooine gibi geniş açık alan yaparlar oyunumuz openworld! diyebilmek için. The Old Republic 2 geliyor, progress sistemi wow arağı olmayacak daha da basit olacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 3 factionlu swtor geliyor. tek server ama kanal kanal ayrı olacakmış. yaptığımız seçimler bizi ayrı ayrı olaylara itecekmiş.. ucuz asian mmoları gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Swtor ile niye kıyaslarsınızki elder scrolls her serisinde milyonları oynatmıs bir oyun hemde offline olarak. Online olarakta kesinlikle beklentim iyi durumda zaten çok şeyde istemiyorum guildwars 2 tadında bir casual mmorpg yapsalar bizi tatmin eder diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 es a benzetebilirlerse işte mesele orda, 1st person camera bile oyuncuların zorlaması ile geldi, yoksa omuzdan oynuyorduk lol tomb raider misali. ilk tepkilerde iyi değildi adamlar sonradan özellikle skyrim havasında ssler koymaya başladılar toplamak için. o yüzden detaylı gameplayler vermeleri lazım ki eleştiri gelsin oyuna düzgün yansısın öbür türlü hayatınca 5 oyun bitirmemiş yapımcıya/programcıya bırakınca sırf garip garip batık şeyler çıkıyor (bkz swtorlol). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aynen şu an yorum yapılacak doğru düzgün bir gameplay videosu yok ortada. bir leak meak olursa görücez ne olduğunu. adamlar sadece hazırladıkları "sahneleri" gösteriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xerberg Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 adamlar iddialı zaten bekleyelim görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PqKosfQVjBw second wave invitelar gönderilmiş bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 "11 years later and it still looks worse than morrowind." "Do you people even realize that HD textures aren't included in this build yet? There was another leak from PAX, where they used different textures and it was absolutely stunning." "the hd textures dont fix the gameplay." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 inanılmaz hala wow clone yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 World of Elder Scrolls Skyrim : The Old Tamriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Oynayan o kadar kötü ki dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Berbat. Direk iptal etseler yeri şu rezilliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Kontroller çok rahat görünüyor, ekranda diğer mmolardaki gibi kafa karıştıracak bi sürü tuş yok. Skyrimden bile daha kolay bi oynanışı var, zaten öldüğün yerde direk dirilebiliyorsun. Bunu yeni nesil konsollara da çıkarsınlar ya büyük kayıp olur potansiyelinde. Adamlar herkesin oynayabileceği mmo yapmış, istersen 5 yaşındaki oğlunla da oynarsın. Bide beğenmiyorsunuz. http://3.bp.blogspot.com/_-yTMKmVRs50/THtAf48i2FI/AAAAAAAABSc/-gqxFkF8mno/s1600/kid-playing-console-games.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 pek güzel durmuyor ama adam da hiçbir şey yapmamış resmen ortada dolanmak dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 guild wars 2 bunu döverki şu gameplay alpha falan değilse eğer lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar