patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kestiler ödemedik vs diye, şimdi ödesem akşam açmazlar mı? mesai saatlerinde mi gelip açmaları gerekiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Bir kere bana da olmuştu; ödeyip kendim açtım, adamlar da hiç gelmediler. Yaptığım yasal bir şey değildi tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 mesai saatlerinde gelip açıyorlar,kendinde açabilirsin de ters birine denk gelirsen fena ,ık mık edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 aaa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 GERGE said: Bir kere bana da olmuştu; ödeyip kendim açtım, adamlar da hiç gelmediler. Yaptığım yasal bir şey değildi tabii. nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kendimizin açmasının cezası ne yasal olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yönetmelik'de yazar o. Bakmak gerek. Araştır istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Adam merkezden nasıl kesebilir allah aşkına escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu Elektrik saatinden kapatıyorlar abi, şalteri kaldırıyorsun geliyor. Elektrik ADLS gibi çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu lol. açın bişe olmaz bilmiyorum kim açmış dersin soran olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: elektirk merkezden kesilmiyor mu arkadaş ne kendin açması? su mu bu AHAHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ne şalteri abi sizde nasıl saat var öle? artık heryrde sundan var http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2010/01/elektronik-sayac.jpg nerde bunda şalter? eğer şalter dediğinzi sigorta ise e ben kaldırırm lazım oldukça arada nedirki? hiç elektrik borçtan dolayı kesilmedi bilmiyorum bana saçma geldi hea tamam okudum şimdi ne var ulan bilmiyoruz suç mu öğrendik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 internet mi lan bu merkezden kontrol edilsin :D derim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ah orcon ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sigorta abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 saate girmeden önce illa ki bi şalter / sigorta vardır. elektriği kestiklerinde de kolayına kaçanlar şalteri indirip gidiyorlar, kabloyu çıkartanlar da olabiliyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: ne şalteri abi sizde nasıl saat var öle? artık heryrde sundan var http://www.besiktaspostasi.com/wp-content/uploads/2010/01/elektronik-sayac.jpg nerde bunda şalter? eğer şalter dediğinzi sigorta ise e ben kaldırırm lazım oldukça arada nedirki? hiç elektrik borçtan dolayı kesilmedi bilmiyorum bana saçma geldi hea tamam okudum şimdi ne var ulan bilmiyoruz suç mu öğrendik işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 stimpak said: kabloyu çıkartanlar da olabiliyor tabii. kabloyu çıkartmak nasıl oluyor ya adam nasıl mühürlüyor orayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 mühürlemiyor. borcundan dolayı kesilen elektrik saatinin son kw'ı alınıyor mesela 9999999991 elektirik tekrar açıldığında ise 999999992 olursa ceza yiyıorsun 1 kw kullandın diye kaçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 insaflı davranıp yada üşenip pek mühürlemezler ki mühürlü isede sorun değil yatırdıysan koopart at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 mührün fekki, hmm sökün sökün, maltepede yada metris de anlatacak hikayeniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yatırdım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 elektriği kesmek kadar aptalca bir şey yok. sırf açma/kapama parası almak için yapıyorlar. mühürü söküp, penseyle kabloyu çıkan yere takıp tornavidayla takabilirsin. bizimki otomatik ödemede, bazen görünmüyor. adam gizlice gelip kesmeye çalışıyo. yazın bi çocuğu elimden zor aldılar. işyerinin elektriğini kesersen bu adam faturayı nasıl ödeyecek lan. elektrik bu. faizini gene işlet ama kesmek nedir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 avrupada falan var mı böle ödemeyince kesmeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar