Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 dünyanın en salak reklam serisiyle dünyanın en salak kızlarını bir araya getir: Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Arada bıyıklı falan herifler de var ya. ahahahah :D Yarı çıplak kadınları çıkarsalar, biz de videoya çeksek direkt abaza damgasını yeriz. Peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kizlarin agizlarinin suyu akti gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ne gibisi "aa yakışıklı" diyerek kahkaha atıyorlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oha o nasıl bir abazanlıktır hoooahhh diye tırsa kalkıyor kadınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu ne abi? ne kadar iğrenç sesler çıkarıyor kızlar öaarrgghhh falan diye. türk erkekleri bile yapmıyo bunu, pis pis sırıtıp sigara falan içiyorlar en fazla. tiksindim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tersi durumda erkeklerin vereceği tepki çok daha kötü olurdu bence sdf coşmak yanında iyi kalabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖAH diye bağıran biri var videonun başında. alien doğuruo heralde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yoo ardeth 21837 örneği var bunun. ben üsküdar'da denk gelmiştim hatta abazalar yolu falan kapatmıştı o derece. klib çekiliyodu hoş yabancı hatunların olduğu ama kimse böyle öarrrrgghh diye bağırmıyordu. sessizce sigaralarını içip hafızaya alıyolardı görüntüleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 V.Secret kızları bizim şirketi bırak mahalleyi geç ilçe sınırlarına yaklaşsa siz esas o zaman görün ben ne biçim videolarla çoşucam sosyal ağlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahahahaha bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 biscolata teyzeyi koyun biscolata teyzeyi en iyisi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 biz daha karizmatiğiz bence şu adamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kamil lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ben bile ıslandım burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 lan bide cember oluşturmuşlar yaaa ulan abaza karılar saldırcak diye korkmuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kıskananlarda inecek var hahahaayt .))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 etten duvar örmüşler ahahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yeri gelmişken koyayım. :D Joker said: http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/megusta.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu nedir biliyor musunuz? şimdi genelleme yapıcam ama isteyen bayan arkadaş üstüne alınmayabilir; türk kızları aynı türk erkekleri gibidir. bu tarz durumlarda içlerindeki abaza canavarı dışarı çıkarmaktan geri kalmazlar. 24- tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 liseli playboy konuştu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 army of kezbans bu kızlar şimdi böyle öf erkege bak yavrum vs. diyorlar ya okulda/işte yanına gitsen kibarca tanışmak için "pff salaga bak beni..mek istiyor kesin bu nasıl yazıyor işim olmaz " vs. tribine girerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar