Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

smile kullanıyorum ben. şöyle oluyor bana 2 aydır, ayın son üç gününe kadar gayet 800kbps ile dl yapıyorum fakat ay sonuna üç gün kala dl hızım 100kbps'ye düşüyor. şimdi de bağlantım gidip gelmeye başladı ve dl hızı da 800kbps'lere çıkıp düşüyor. evet böyle garip bi olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

acilen kotalarınızı kontrol edin herhangi bir şey indirmeden önce. hiç kullanmadan 610mb dayamışlar mesela bana. Hemen ttnet telefonundan arayın ve "kullanmadığım internet kullanılmış gibi gözükmektedir şeklinde kayıt alın yoksa kapattırıyorum interneti" deyin hemen alıyorlar kaydı. Geri dönerler mi, bir işe yarar mı bilmem ama en azından telefondaki adamlar tırsıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu bu taahhütnameli interneti iptal ettirdiğimizde, şu ana kadar ödediğimiz indirimlinin indirim kısmını, kalan bağlantı ücreti parasını ve kalan modem parasını ödemiyo muyuz? biz modemi alırken 48 tl diyordu modeme, ama iptal şartlarında modemin taksidinden ödediğiniz miktar, modem bedeli olan 125 tlden düşülecektir falan diyo. nedir bu iş bilen var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

nisan ayında 71, mayıs ayında 90 gb kullanmışım. Bu ayınkini söylemedi bende. "1 Haziran Saat 1 itibariyle..." diyor ondan sonra menüyü söylemeye başlıyor. =/

allah belasını versin şu ttnet'in. geçiyorum ben uydu'ya. başlarım kotasına da bilmem neyine de. 120/130 kb ile çalışıyor torrent. youtube'da 240 p video izliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

playstore ile dijital oyun işine girmiş üstüne maxpayne3 için mesaj atıo. biraz sonra arayıp bi takılayım şunlara. dijital oyun işine girip 35gb'lik oyuna reklam basıyor sonra 50gb gayet adil korsan kullanmayan aşmaz diyorlar. hangi kafayı yaşıyorsunuz dicem birazdan. bir şey olacağından değil de tepkilerini merak ediyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

playstore ile dijital oyun işine girmiş üstüne maxpayne3 için mesaj atıo. biraz sonra arayıp bi takılayım şunlara. dijital oyun işine girip 35gb'lik oyuna reklam basıyor sonra 50gb gayet adil korsan kullanmayan aşmaz diyorlar. hangi kafayı yaşıyorsunuz dicem birazdan. bir şey olacağından değil de tepkilerini merak ediyorum =)

O Max Payne3 Steame kaydedilmiyor diye biliyorum, Steamden 10tl fazlaya almak daha iyi olur hiç değilse download linkiylen cdkey kaybetmeylen uğraşmazsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:

Ondskan said:

EVIL_DeaD said:

ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar

Önceki aydan 800mb falan geçirmişlerdi bana bu ay başında, ufak kaymalar oluyor sanırım.

olayı anlatayım şimdi. son gece 30unda modemı kapatmazsan hiç doğal olarak diger aya atlıyorsun 1 inde kapatıyorsun modemı bu sefer baglantını kestiğinde kotan yansıyor. tahmini olarak 30unda gece 22-23 civarlarında kapatıp tekrar açın ki 30un kotası eski ayda kalsın;)
hiç kapatmazsan o aya 0 mı çekiyor nasıl mantık bu?
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

df said:

O Max Payne3 Steame kaydedilmiyor diye biliyorum, Steamden 10tl fazlaya almak daha iyi olur hiç değilse download linkiylen cdkey kaybetmeylen uğraşmazsınız.

37tl rus key ve global retail ile uyumlu ya. yemişim playstore'yi veya steam'i =)
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

EVIL_DeaD said:

Ondskan said:

EVIL_DeaD said:

ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar

Önceki aydan 800mb falan geçirmişlerdi bana bu ay başında, ufak kaymalar oluyor sanırım.

olayı anlatayım şimdi. son gece 30unda modemı kapatmazsan hiç doğal olarak diger aya atlıyorsun 1 inde kapatıyorsun modemı bu sefer baglantını kestiğinde kotan yansıyor. tahmini olarak 30unda gece 22-23 civarlarında kapatıp tekrar açın ki 30un kotası eski ayda kalsın;)
hiç kapatmazsan o aya 0 mı çekiyor nasıl mantık bu?

yok dostum. modemı kapadığında ve maksimum 12 saatte bir kota sayımına alıyor ttnet
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Killer said:

uydunet dahaiyise neden ona geçmiyo herkes?

Her yerde (ayrı yazılır Senko =) ) yok. Olsa hem daha iyi (3mbps ile 8mbps'den iyi performans alıyorum stream sitelerinde) hem daha ucuz: http://forum.paticik.com/read.php?5,6294631
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...