BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 biraz önce telefon açtım 440375'e. bu ay içerisinde 79 küsür gb kullanmışım. Önümüzdeki aya geçince eski hıza geri dönecekmiş bağlantım. Uydu'da akk yokmuş. Uydu'ya geçiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 AKK 3 gündür dünyayı zehir etti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Evi taşıdığım için aynı ayda 2 kez AKKya tosladım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 smile kullanıyorum ben. şöyle oluyor bana 2 aydır, ayın son üç gününe kadar gayet 800kbps ile dl yapıyorum fakat ay sonuna üç gün kala dl hızım 100kbps'ye düşüyor. şimdi de bağlantım gidip gelmeye başladı ve dl hızı da 800kbps'lere çıkıp düşüyor. evet böyle garip bi olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Gözlerim yaşardı 24:00 itibari ile 20 günlük hasretim sona erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hala 1mbit benim yükselmedi, bi reset atam bakam abv ttnert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 acilen kotalarınızı kontrol edin herhangi bir şey indirmeden önce. hiç kullanmadan 610mb dayamışlar mesela bana. Hemen ttnet telefonundan arayın ve "kullanmadığım internet kullanılmış gibi gözükmektedir şeklinde kayıt alın yoksa kapattırıyorum interneti" deyin hemen alıyorlar kaydı. Geri dönerler mi, bir işe yarar mı bilmem ama en azından telefondaki adamlar tırsıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bugun benim yne 1 mbite düşücektir muhtemelen neyseki şu mtu mudur nedir downloaddan önce işe yarıyor ama youtube falan 1mbite pert tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yahu bu taahhütnameli interneti iptal ettirdiğimizde, şu ana kadar ödediğimiz indirimlinin indirim kısmını, kalan bağlantı ücreti parasını ve kalan modem parasını ödemiyo muyuz? biz modemi alırken 48 tl diyordu modeme, ama iptal şartlarında modemin taksidinden ödediğiniz miktar, modem bedeli olan 125 tlden düşülecektir falan diyo. nedir bu iş bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nisan ayında 71, mayıs ayında 90 gb kullanmışım. Bu ayınkini söylemedi bende. "1 Haziran Saat 1 itibariyle..." diyor ondan sonra menüyü söylemeye başlıyor. =/ allah belasını versin şu ttnet'in. geçiyorum ben uydu'ya. başlarım kotasına da bilmem neyine de. 120/130 kb ile çalışıyor torrent. youtube'da 240 p video izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evet sanırım şu an düştü benim net hızı daha ayın 4 ü olmasına rağmen baktım kotaya 49 olmuş hemen. max payne 3 inseydi de öyle düşseydi bari:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ehehehe deli gibi arıyorlar 2 yıl bitiyor diye cevap bile vermiyorum. elveda 4440375. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 benim çoktan bitti 2 yıl var mı güzel bi tarife bildiğin hemen geçelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 playstore ile dijital oyun işine girmiş üstüne maxpayne3 için mesaj atıo. biraz sonra arayıp bi takılayım şunlara. dijital oyun işine girip 35gb'lik oyuna reklam basıyor sonra 50gb gayet adil korsan kullanmayan aşmaz diyorlar. hangi kafayı yaşıyorsunuz dicem birazdan. bir şey olacağından değil de tepkilerini merak ediyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bu böyle gitmez ya. yazın evde yokum zaten ama döndüğümde kesin başka birine geçicem. 50 gb'ı bildiğin 3 günde bitiriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 df said: playstore ile dijital oyun işine girmiş üstüne maxpayne3 için mesaj atıo. biraz sonra arayıp bi takılayım şunlara. dijital oyun işine girip 35gb'lik oyuna reklam basıyor sonra 50gb gayet adil korsan kullanmayan aşmaz diyorlar. hangi kafayı yaşıyorsunuz dicem birazdan. bir şey olacağından değil de tepkilerini merak ediyorum =) O Max Payne3 Steame kaydedilmiyor diye biliyorum, Steamden 10tl fazlaya almak daha iyi olur hiç değilse download linkiylen cdkey kaybetmeylen uğraşmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 EVIL_DeaD said: Ondskan said: EVIL_DeaD said: ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar Önceki aydan 800mb falan geçirmişlerdi bana bu ay başında, ufak kaymalar oluyor sanırım. olayı anlatayım şimdi. son gece 30unda modemı kapatmazsan hiç doğal olarak diger aya atlıyorsun 1 inde kapatıyorsun modemı bu sefer baglantını kestiğinde kotan yansıyor. tahmini olarak 30unda gece 22-23 civarlarında kapatıp tekrar açın ki 30un kotası eski ayda kalsın;)hiç kapatmazsan o aya 0 mı çekiyor nasıl mantık bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 sistemi kuranlar bu kadar düşünmedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 torrent sıçarım aylarca 0 kota gözükür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 "Tatar Ramazan" said: df said: playstore ile dijital oyun işine girmiş üstüne maxpayne3 için mesaj atıo. biraz sonra arayıp bi takılayım şunlara. dijital oyun işine girip 35gb'lik oyuna reklam basıyor sonra 50gb gayet adil korsan kullanmayan aşmaz diyorlar. hangi kafayı yaşıyorsunuz dicem birazdan. bir şey olacağından değil de tepkilerini merak ediyorum =) O Max Payne3 Steame kaydedilmiyor diye biliyorum, Steamden 10tl fazlaya almak daha iyi olur hiç değilse download linkiylen cdkey kaybetmeylen uğraşmazsınız. 37tl rus key ve global retail ile uyumlu ya. yemişim playstore'yi veya steam'i =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 CthuLhu said: EVIL_DeaD said: Ondskan said: EVIL_DeaD said: ayın 1 inden 1ine hesaplanıyor kotalar Önceki aydan 800mb falan geçirmişlerdi bana bu ay başında, ufak kaymalar oluyor sanırım. olayı anlatayım şimdi. son gece 30unda modemı kapatmazsan hiç doğal olarak diger aya atlıyorsun 1 inde kapatıyorsun modemı bu sefer baglantını kestiğinde kotan yansıyor. tahmini olarak 30unda gece 22-23 civarlarında kapatıp tekrar açın ki 30un kotası eski ayda kalsın;)hiç kapatmazsan o aya 0 mı çekiyor nasıl mantık bu? yok dostum. modemı kapadığında ve maksimum 12 saatte bir kota sayımına alıyor ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 uydunet dahaiyise neden ona geçmiyo herkes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 heryerde yok altyapısı hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Killer said: uydunet dahaiyise neden ona geçmiyo herkes? Her yerde (ayrı yazılır Senko =) ) yok. Olsa hem daha iyi (3mbps ile 8mbps'den iyi performans alıyorum stream sitelerinde) hem daha ucuz: http://forum.paticik.com/read.php?5,6294631 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 erenköy kzoyatağında var mıdır acep ariyim bi. gerçi bu aralar memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar