Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

mokoko

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

Uydunet beyler sözleşmem bitince direk uydunete geçiyorum. Telekom 12.5 TL'lik sabit hatları kullanmamada izin vermiyor internet + 20 tl kullanmadığım hatta veryorum. Uydunette sabit hatta gerek yokmuş her türlü 20 TL kardayım. Adil kullanım kotasıda yok zaten o kota 10 gunde bitiyor kalan 20 gün işkence. Digiturk sözleşmemde aynı tarihte bitiyor onuda kabloluya geçicem.

Ama tek sorun bu uydunette yarın öbür gün adil kullanım kotası falan itelemez mi? TTnet çok rahat takılıyor Uydunet rakipleri olduğu halde. Neye güveniyorlar o beni korkutuyor açıkçası.

TTnet Uyduneti rakibi olarak görmüyor ki.

Uydunet son derece kısıtlı müşteri portföyü olan, altyapısını TTnetten alan ve aksi gibi türkiyede müşteri sayısını artırmak için herhangi bir şey yapmayan bir firma. TTnetin kayda değer tek rakibi Superonline. Ki bir SOL kullanıcısı olarak her ayın 6-7si gibi kotam dolduğu için TTnet=SOL
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Uydunet son derece kısıtlı müşteri portföyü olan, altyapısını TTnetten alan ve aksi gibi türkiyede müşteri sayısını artırmak için herhangi bir şey yapmayan bir firma.

Şu çok doğru, mesela Kablotv belki 10 sene önce sahil yolu (İst-Anadolu) tarafına geldi, ama 10 senedir zahmet edip tren yolunu aşmıyor ööle duruyor orada lol
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu bana da oldu 2 gundur internet hizim yerlerde tam da mists of pandaria beta indirirken olacak is mi?

hayir adamlari aradim 16 mbitten 1 e dustuk bari 8 yapim limitsiz akk siz 1 ay takilir sora 16 ya geri donerim dedim, onu da yapamiyorlar sistemleri guncelleniyormus, gel bir de burdan yak

uydunet de kablo tv alt yapisi yok binada, o yuzden baglatamiyorum. mecburen ttnet devam etmek zorundayim.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

kazdırmıyorlar anacım belediyeler.
kazdırsalar fiberağlarla saracaklar yurdu dörtbaştan.

Aynen. 8 aydır şirkete fiber çekilecek, belediye izin vermiyor. Adamlara kalsa her köşe başına çekecekler. Belediyeler mümkün olduğunca zorlaştırıyor süreci. Antalya'da deli gibi çalışıyolar 3 aydır.

Bu arada superonline'in sitesini açtım, tarifeleri inceleyeyim diye, "ışık hızı internet" sayfası 10 dakikada yükleniyor. Buram buram ironi kokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uydunet gelsin diye bekleyenlerdenim. Site yonetimi vb ugrasildi dilekceler yazildi hersy yapildi. turksat tamam geliyorum oraya sizi mi kiricam dedi.

Amma velakin belediye kazdirmadigi icin gelemiyorlar. Ikincil cozum olarak belediye telekomun hali hazirdaki menhol unden gelin demis, onda da telekom izin vermemis.

gariban 1mbps lik internetle takiliyoruz.
Normal sartlar altinda da zaten adam gibi baglantim yoktu. Sehrin gobeginde sefalet cekiyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...