Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25330354/ said: NEW ORLEANS - ABD'de bir ev kedisinin karnında hayata merhaba diyen Chrystal, laboratuvar ortamında döllendikten sonra dünyaya gelen ilk ''siyah ayaklı kedi'' oldu. Dünyada kedigiller familyasının en küçük bireyleri arasında yer alan, boyları ev kedilerinden bile küçük olan siyah ayaklı kedi türü Afrika'daki en küçük vaşak türü olarak biliniyor. Nesli tükenmekte olan türler hakkında bilimsel araştırmalar yapan Audubon Center for Research of Endangered Species adlı kuruluştan Earle Pope, Chrystal'ın 6 Şubat'ta kendi kuruluşlarının New Orleans kentindeki kompleksinde dünyaya geldiğini belirtti. NESLİ TÜKENEN TÜRLERE ÇARE OLABİLİR Pope, Chrystal'ın, sayıları azalan türlerin embriyolarının başarıyla ev kedilerinin rahmine yerleştirilebileceğinin bir kanıtı olduğunu vurguladı. Halen Güney Afrika'da yaşayan ve adını siyah renkleriyle dikkati çeken ayak tabanlarından alan bu vaşak türünden dünyada sadece 10 bin kadar kaldığı sanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 çok küçük lan evde kaybolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi ahahah o bakış hapise girmiş mazlum tip gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 normal ya insanlar da öküz doğuruyo bu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 @sparkcaster.. tam yazmaya girmistim benden önce davranmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Foto harika ya, nerden düştük lan buraya benim Afrika'da doğmam lazımdı gibi bakıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ahahah yerim ya tam salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bunun yavru kediden farkı ne ki göremedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Hehehe çok şirin hakkaten ama ev ortamında büyüdümü ortalığı birbirine katar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sparkcaster said: normal ya insanlar da öküz doğuruyo bu memlekette /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 küçük emrah bonusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sabah görüp google'lamıştım. çok tatlı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 file mamut doğurtsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 başlığı y.vsak diye okudum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 resimlere bakınca kedi şimdiden dünyaya geldiğine pişman olmuş. Vaşak deyince bende cüsseli bir kedi bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 tam bir :m bakışı olmuş ehu, çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Tipe gel yerimmmm ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kedi canını senin çok tatlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yakında petshoplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Kedi yavşak doğurdu diye okuyan var mı benden başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 O şekilde okudum ama dile getirmek istememiştim. Gerçekten öyle okunuyor hocam değiştirin başlığı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 arkadaki anne de öle bi cıkmışki "ya ben nasıl bişi doğurdum böle bana da benzemiyor bu, bakıyım bi, valla benzemiyo. napcam şimdi ne dicem komşulara" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yalnız yavru niye bu kadar mutsuz acaba, yani ev geçindirmiyor çocuk okutmuyor sınava hazırlanmıyor bulmuş bi meme emiyor işte derdi ne cidden:D Yoksa genetik hafızası sayesinde anasının bu kedi olamayacağını ve Afrika'da doğması gerektiğini biliyor da ona mı üzülüyor asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 :3 üç üç üç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 vaşak ne güzel hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar