Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tomb of freedon nadd evet, benim hesap kapalı şu an tabi :D commando mu seçtin advanced class Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sam ugriyacak olursan bizde luka sene - empire tarfindayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breareus Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Commando aslında o bir heal class olmalıydı, hediye olarakda birde DPS vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sam, legions of lettow'a gel, krallar gibi yaşatayım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 evet trooper açtım, gunnery gitmeye başladım. gerçi sırf hikayesini görmek için sentinel de ilk 10 lvl oynayabilirim herhalde, bir gecede bitiyor zaten. invu, deno, doragonballs gibi dünyanın dört bir yanına dağılmışsınız ya. :/ arcane kör saber'la keser beni zaten, nadd'dayım o yüzden. hoş gerçi daha almadım oyunu, pzt karar vericem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya deno'nun olduğu yere gelinmez mi yiaa, atla gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bioware sağolsun o kadar acemi çıktı ki oyun motoru yapmak için, bomboş serverlarda 2k sıra felan gördük, bizim tatlı su mmocuları gelmedi freedon nadd a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Valla biz pvp serverlarinda oynamakdan her oyundan biktik. Keyfi isteyince yapalim diye pve sectik :) oyunun guild lunch da atatigi serverda kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 valla ben etrafta level 50 ye kadar 3 tane falan republic gordum, pvp serverinda oynamanin bir olayi oluyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 PvP server'ında oynamakla oynamamak arasında hiç fark yok. Çünkü oyun iki faction karşılaşmayacak şekilde tasarlanmış. 50 lvl boyunca quest yaparken 2-3 kere combat'a girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 [email protected] trial inv alabilirmiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 İsteyen varsa gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar