Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Weekend Pass Free Trial


Qui

Öne çıkan mesajlar

Qui said:

http://www.swtor.com/news/news-article/20120313-0

Bugün yada dün koymuşlar. Kusura bakmayın ama 1.7 mil. sabit subs olan oyunlar bunu yapmazlar. 1.7 rakamının maksatlı olarak kamuoyunu yanıltmak için yayınlandığını düşünüyorum.


1.7 mil sabit subs olan oyun neden bunu yapmasın ki? WoW dünyadaki en populer MMO olarak suanda belli bir levela kadar free to play. Bu kısıtlı free to play olayı cıkmadan önce de yıllarca free trial olayı vardı.
Hem demek ki bioware oyununa güveniyor ki azıcık ucundan bedava denetince insanların sevip oyuna baslayacagından cok emin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu ana kadar mmo'ların tamamında bedava içerik kartı subs. kritik bir değerin altına inince yada düşmeye başladığında kullanıldı. WoW da böyle yaptı, diğerleride.

1 hafta arayla önce arkadaşını getir bedava oynat, sonra beleş hafta sonu kartını kullanmaları düşündürücü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hala patladi patliyacak diye konu ve postu gormekden baydim iyice

Patlayan birsey yok, adamlar yeni ve deneme firsati olmayan adamlari getirmeye calisiyor.

WoW la kiyasliyorsunuz, herifler korkularindan scroll la, free lvl 80 toon du yok mountu du falani fistani free expansion upgrade e kadar düştüler

İşin komedisi madem begenmiyorsunuz veya bıraktınız oyunu ne işiniz var hala burda keyifmi alıyorsunuz aha haklıydık bak işte oyun patladı demekten.

Biz gayet memnunuz ve 1.2 patchini bekliyoruz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu oyunu bırakıp yada bırakmış gibi davrananlar şu bölümüde bıraksa ne güzel olur, yani oynayanlar bile girmiyor artık şu bölüme sayenizde.
Patladysa patladı veya 1.7m yokda 40 kişi oynuyoruz var mı yani nedir hisse senetlerimi vardı şirketinde bu kadar nefret dolusunuz ne kıymetli 100liranız varmış, acısını çıkartana kadar kötülerim mantığında insanlar var ahahah
alt tarafı bir oyun beğenmediysen sebebinide eminim 10larca kez yazmışındır ama hala suyunu çıkartma derdindesiniz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mop ve gw2 çıkınca oyun niye f2p olur bir kez daha gösterelim.

burda guild wars 2 boss fightlar ki guild wars pvp oyunudur ve b2p'dir. aylık ücret yoktur.

http://www.youtube.com/watch?v=_1JfSbKjHHI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=_5RpX9oAaSo&feature=related

bu da pve si ön plana çıkan swtor boss fight ki kendisi release contentinin son bossudur en epic(!) fightıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=rdbd1W2gDQY


şimdi bu iki oyun hemen hemen aynı zamanda yapılmaya baslandı ama aradaki fark şaka gibi... bu yüzden bu oyun motoruyla swtor, aion ve aoc gibi f2p olur kaçarı yok
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Serhaterin post larına bakayım dedim arkadaşın hic bir foruma adam akıllı katılı ekledigi bir düşüncesi varmı ciddi olarak diye. GW groupie si belliki rasgele konulara girip laf atıp çıkan cinsten. Belliki ne swtor da ne de başka bir oyunda endgame content görmemiş.

Şu foruma ignore özelligi koysalarda bu tür gereksiz mesajları okumakla zaman kaybetmesek.

serhater said:

hee level kasarken güzelde endgame olunca bebeler için mmorpg ye dönüşüyor oyun...bebelere balon demiş bioware

serhater said:

tali ile garrusu oynaşırken yakaladım yaa lanet olsun...

serhater said:

swtor? pve? progress?... eminim wow da level 85 karakter ile rfc yapmak daha zordur swtor da title almaktan. wow vb. oyunların pvesinde hiçbir şey yapamayan guildler için bire bir swtor gratz.

serhater said:

Star wars mu kaldı

serhater said:

e biraz zor olsaymış. anaokullu çocukları toplayıp pc başına koysan onlar bile bitirir nightmare contenti


Fail kelimesini kullanmadan önce hatta yazdığın mesajları göndermeden önce 2. bir defa daha oku istersen bizide eziyetden kurtarmıs olursun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne toleranssız bir popülasyon olmuşsunuz. Ben aklıma gelen fikri tartışmak üzere konu açtım. Mesaj atanlar ya bana bu fikre sahip olduğum için bir araba laf etmiş, yada aksini düşünenleri küçültmek için ağzına geleni söylemiş.

Aman bir daha demem, söz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun değilde forum cidden patladı. Oynayanların artık gelipde 2 satır yazası kalmıyor, forum amacından çıktı, çığırından çıktı. ne bir bilgi paylaşımı ne de başka birşey yapılamıyor. biri çıkıpta bir bilgi yada fikir paylaşıyor, oynayanlardan önce haterlar geliyor. Eskiden classının hakkını vererek oynayan insanların mesajlarını okurduk, şimdi en defansif classla 7k dmg yediği için yediremeyip oyunu bırakan ve halen yediremeyip oyunu kötülemeye çalışan adamların postlarını okuyoruz, yada okumuyoruz sadece bakıyoruz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:

Belliki ne swtor da ne de başka bir oyunda endgame content görmemiş.



wow karakterimin armory linki

geçen yazdan beri casual olarak takıldım wowda ama wotlk dönemi achievements bölümüne bakabilirsin. Lich King heroic,mimiron heroic,anub'arak vb. bossların kill tarihlerine bakabilirsin ki Arthası türkiye'de sadece 3 guild kesti kendi contenti zamanında biri de benim oynadığım guild denovoydu ki First kill de bende vardım.TBC'de wotlk patchi gelmeden önce achievement olayı olmadığı için tarihi görülmez ama nerf öncesi sunwell de yaptım, Black temple,TK,SSC de...sunwell harici tüm contentleri zamanında bitirdim heroic mode da dahil.Yani bir MMO pve konusunda yorum yapabilecek tecrübeydeyim sanırım. Swtor da hiçbir şey bilmeden girdiğim ev da sadece ancient pylon ve son bossta bir kaç wipe yiyerek bitirdim ki onlarda taktikleri anlayana kadar veya buglar yüzünden.heroic mode da cok az wipe yiyerek bitirdim ve ben küfür ederek oyunu bıraktım.Nightmare yapan arkdaslarımın dediklerine bakarsam iyi ki birakmışım ki hardmode dan hiçbir farkı yokmuş. Şimdi swtor endgame hakkında ki yorumum şu. Sunwell ve ulduar görmüş adam için swtor pve küfür gibi birşey.ne yenilik falan var, ne zevk var, ne zorluk var bildiğin bebeler balon diye endgame pve yapmışlar. yalnız flashpointler zevkli tam olması gerektigi gibi yalan yok, flashpointleri begendim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...