Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tablet Önerisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben de kullandım da öyle aman aman bir numarasını görmedim yeni ekranının, 2 haftadır neredeyse her akşam elimden düşmüyor ama öyle aman aman bir numarası yok gibi geliyor

bir de ufak bir şey lazım bana bu büyük ve pahalı, çok pahalı, acaip pahalı
Mesaj tarihi:
Bu asus ile QWERTY klavye dock standart mı geliyor ?

-Gelmiyormuş

USA dan bakayım , gelen olursa aldırayım ona göre

Bi de Asus yenisini çıkarıodu o tabletin gliba , hangisi döver ?

-Yenisi iyi de, GPS koysalarmış iyimiş.
Mesaj tarihi:
Samsung Galaxy Tab 2 çıktı çıkıcak sanırım.

GSM Arena

bestbuy

Gsm Arena'da GSM voice support var diyor , bestbuy da bunu belirten birşey göremedim.

Bütün versiyonları simlock suz falan gsm destekli çıkar mı sizce , bilen takip eden var mı ?

Gorilla camlı çıkar umarım hepsi , süper birşey ?

7 ve 10 inch mi sizce ? Tabi çok kişisel birşey aslında bu ama , bolca pdf in yanı sıra word/excel falan da lazım olabileceği için 7 çok darlar gibime geldi

399 fiyat iyi bence , GSM + Gorilla cam da varsa fıstık gibi alet 10 inch için
Mesaj tarihi:
okuduğum bir haberde android 4.0 tabletlerin 2012'nin 3. çeyreğinde patlama yapacağı yazıyordu. Sanırım biraz daha bekleyeceğim. Daha iyi modeller daha iyi fiyata gelebilir. Bu arada google nexus tablet yalan oldu herhalde hiç ses seda yok ne zamandan beri.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
annem istiyor 300 tl civarı ne alınır?

ainol u direk elden alabileceğim ankarada bir yer var mıdır? yoksa polypad mi alıyım? yada başka marka var mı bildiğiniz?
Mesaj tarihi:
Selam,

Babamın için uygun bir şeyler arıyorum:

- 5-6 saatlik pil ömrü (gazete okurken)
- gazeteleri takip edebileceği
- google da kafasına takılanı arayabileceği
- fotoğraflarına bakabileceği
- tahminen 10" boyutların
- Türkçe destekli

Saygılar.
Mesaj tarihi:
hazır cevap vermişken benim de bir sporum var,

ben bu eski arcade olsun ps1 ps2 oyunları olsun bunları oynayabileceğim bir tablet arıyorum ama emin olamıyorum ainollar polypadler yeter mi bu tür oyunlara?

bir de emulatör olayı nasıl bunlarda başarılı mı yoksa tırtmı.. en son netbookumdan oynayayım dedim ps2 oyunlarını kaldıramamıştı ama açtı mı açıyordu oyunları
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben de o ikisinden birini almayı düşünüyordum hatta aurorayı fakat google nexusu beklemeye karar verdim. Önümüzdeki hafta tanıtılacakmış ama ne zaman ulaşılabilir o belli değil muhtemelen haftaya o da belli olur. Bir yerlerde aralık ayında piyasada olabilir haberi okumuştum sanırım, eğer öyleyse beklemeye değmez bunlardan biri alınabilir zaten şimdi baktım acayip indirim yapmış tabletburada, en son baktığımda aurora 338'di şimdi 288 olmuş :/
Mesaj tarihi:
tornados iyi, gta3 shadowgun falan şu an tablet piyasasındaki en fazla resource gerektiren oyunları bile çalıştırıyor sorunsuz 230 tlye, bunlara yetiyorsa emülasyona fazla bile gelir işlemcisi ve gpusu
  • Yeni Oluştur...