DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 aralarında çok büyük fiyat farkı var :/
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 iPad3 fln hikaye al Asus Prime bak keyfine kendisine yetişebilen bir tablet yok henüz.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 sırf retineası yeter ipadin asusu da incelediydim canlı canlı da ipad bayağı önünde o serinin.
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 ya ben de kullandım da öyle aman aman bir numarasını görmedim yeni ekranının, 2 haftadır neredeyse her akşam elimden düşmüyor ama öyle aman aman bir numarası yok gibi geliyor bir de ufak bir şey lazım bana bu büyük ve pahalı, çok pahalı, acaip pahalı
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 üstelik aurora da da IPS teknolojisi varmış, ipaddeki ile auroradaki IPS aynı IPS değil midir ki? ikisi de 16m renk diyor
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2012 Eğer alabilirsiniz Hepsiburadada gün içinde belli periyotlarla motorola xoom 32gb lik tableti 799 tl Ye satıyor arkadaşlar. Müthiş fiyat ürün icin
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Bu asus ile QWERTY klavye dock standart mı geliyor ? -Gelmiyormuş USA dan bakayım , gelen olursa aldırayım ona göre Bi de Asus yenisini çıkarıodu o tabletin gliba , hangisi döver ? -Yenisi iyi de, GPS koysalarmış iyimiş.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Samsung Galaxy Tab 2 çıktı çıkıcak sanırım. GSM Arena bestbuy Gsm Arena'da GSM voice support var diyor , bestbuy da bunu belirten birşey göremedim. Bütün versiyonları simlock suz falan gsm destekli çıkar mı sizce , bilen takip eden var mı ? Gorilla camlı çıkar umarım hepsi , süper birşey ? 7 ve 10 inch mi sizce ? Tabi çok kişisel birşey aslında bu ama , bolca pdf in yanı sıra word/excel falan da lazım olabileceği için 7 çok darlar gibime geldi 399 fiyat iyi bence , GSM + Gorilla cam da varsa fıstık gibi alet 10 inch için
prondir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 okuduğum bir haberde android 4.0 tabletlerin 2012'nin 3. çeyreğinde patlama yapacağı yazıyordu. Sanırım biraz daha bekleyeceğim. Daha iyi modeller daha iyi fiyata gelebilir. Bu arada google nexus tablet yalan oldu herhalde hiç ses seda yok ne zamandan beri.
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2012 Exper in tablet i çıkmış 700 lira + kdv diyordu acun nasıl sizce bilginiz önereniniz varmı ?
DrTirolBey Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 c5900 ü inceleme fırsatı bulabildim, optimumdaki mediamarkt'ta var üstüne 20 lira daha koyup ainol aurora alınabilir en azından 20 tl fark ile ekranı IPS olur
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 ainol aurora'nın youtube'daki incelemeleri ne kadar güzel ya bu fiyata bu tablet bence çok başarılı. ama android market'e bağlanamıyor sanırım bu bir sorun bence
photographer Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 asus prime da iyimiş ya agzımın suyu aktı
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 annem istiyor 300 tl civarı ne alınır? ainol u direk elden alabileceğim ankarada bir yer var mıdır? yoksa polypad mi alıyım? yada başka marka var mı bildiğiniz?
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Selam, Babamın için uygun bir şeyler arıyorum: - 5-6 saatlik pil ömrü (gazete okurken) - gazeteleri takip edebileceği - google da kafasına takılanı arayabileceği - fotoğraflarına bakabileceği - tahminen 10" boyutların - Türkçe destekli Saygılar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ainol türkiye pazarına resmi olarak giriş yaptı, ohepsiburada.com ve NT mağazalarından satacaklarmış da henüz satışlar başlamadı ayrıca mobee nin 9,7" modelini teknik olarak beğendim h.burada dan bakabilirsin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hazır cevap vermişken benim de bir sporum var, ben bu eski arcade olsun ps1 ps2 oyunları olsun bunları oynayabileceğim bir tablet arıyorum ama emin olamıyorum ainollar polypadler yeter mi bu tür oyunlara? bir de emulatör olayı nasıl bunlarda başarılı mı yoksa tırtmı.. en son netbookumdan oynayayım dedim ps2 oyunlarını kaldıramamıştı ama açtı mı açıyordu oyunları
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 elf II mi yoksa aurora mı? ne dersiniz, bu ikisinden birini alacağım
prondir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Ben de o ikisinden birini almayı düşünüyordum hatta aurorayı fakat google nexusu beklemeye karar verdim. Önümüzdeki hafta tanıtılacakmış ama ne zaman ulaşılabilir o belli değil muhtemelen haftaya o da belli olur. Bir yerlerde aralık ayında piyasada olabilir haberi okumuştum sanırım, eğer öyleyse beklemeye değmez bunlardan biri alınabilir zaten şimdi baktım acayip indirim yapmış tabletburada, en son baktığımda aurora 338'di şimdi 288 olmuş :/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Tornados aldım biraz önce. Çözünürlük küçük ama benim işime yeter.
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 android olup içinde google play olmayan tablet kaldı mı piyasada ya?
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 bu aurora iyiymiş hakkaten ama düzgün bir inceleme bulamadım. özellikle google play olayı önemli. var mı bulan?
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 tornados iyi, gta3 shadowgun falan şu an tablet piyasasındaki en fazla resource gerektiren oyunları bile çalıştırıyor sorunsuz 230 tlye, bunlara yetiyorsa emülasyona fazla bile gelir işlemcisi ve gpusu
Öne çıkan mesajlar