Raze Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashaman said: kimi de diyorki aziz nesinin şeytan ayetleri olayından dolayı zaten ölüm tehditleri alıyordu,pir sultan abdal gibi alim,evliya bir şahısın anma töreninde ne işi vardı o adamın? bunu yazan bir adamın inandığı değerlere küfreden bir aziz nesinin ne işi vardı o törende ayrıca merak konusu olayın özü. butthurt muslims vs nesin katilsiniz, cihad icindi dersiniz cennetteki yerinizden olmazsınız içiniz ferah olsun, dert etmeyin yargıç sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 "saplashaman kimi de diyorki aziz nesinin şeytan ayetleri olayından dolayı zaten ölüm tehditleri alıyordu,pir sultan abdal gibi alim,evliya bir şahısın anma töreninde ne işi vardı o adamın? bunu yazan bir adamın inandığı değerlere küfreden bir aziz nesinin ne işi vardı o törende ayrıca merak konusu" Bu kimi ler gerçekden samimi ise gider töreni yapanlara sorardı veya sorar. Ama amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, önce adamları yak ondan sonrada, "ne işi vardı o törende ayrıca merak konusu" gibi şark kurnazlığına soyun. Aziz Nesin, herşeyden önce bir Aydın ve yazar, ama tabi "o kimiler" sığır sürüsünden farksız olduğu için nedense akıllarında şeytan ayetleri şeysi !!! (hakkatten sorsan neysi desen, neyden bahsettiğini de bilmez) ile anıyorlar Aziz Nesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 aydın olmak dine inanmamakla paralellik arz eden bir elitist tabaka kavramı olduğu için,sende haklısın aslında,ama Allahdan sağ bir hükümet salt çoğunlukta değilmiş o zaman iktidarda yoksa neler olurdu kim bilir.Neyse ben daha müdahil olmak istemiyorum konuya acılarıda deşmek istemiyorum,siz 500 sene daha deşebilirsiniz,ne pir sultan geri gelir,ne 37 vatandaş haksızlık yokmu var,ama devlet kendi asli çoğunluğunu oluşturan inanç kitlelerine bile gerici,yobaz ıvır zıvır yaftası vurduğundan dolayı zamanında,başkalarının şu anki devlet anlayışından vicdan beklemesi abesle iştigaldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yada Aydının ne dediğini tam olarak anlamayıp, "Reörahh bu adam Allahsızın teki" diyen, bir cahil insan yaftalamasıda yapılabilir. Tabi nede olsa karşındakinin seni anlayabildiği kadarsındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashaman said: kimi de diyorki aziz nesinin şeytan ayetleri olayından dolayı zaten ölüm tehditleri alıyordu,pir sultan abdal gibi alim,evliya bir şahısın anma töreninde ne işi vardı o adamın? ahaha mesele de islamın 1 numaralı yasaklı konusu. Aziz Nesin şanslıymış gene Turan Dursun gibi direk öldürülebilirdi onun yerine yakılmaya çalışıldı. bence gayet mâkul öyle değil mi arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 neyse ben kimseyi kırmak yada birşeyleri ispatlamak istemiyorum,benim derdim bu memlekete sürülen bu kara lekenin,100 sene de sürse davasının sürmesi ve asıl failleriyle beraber orada olan 500-1000*50bin-500bin kaç kişiyse hepsinin cezasını bulmasıdır.Bu memleketin dağına,suyuna,kızılırmağına,yıldız dağına hatta kınalı kuzusuna bile laf söyletmem,konuşurken de ona göre konuşun rica ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashmanin mesajini okuyan onun adina insanligindan utanir. o derece... ama ulkede boylelerinin oldugunu gostermesi acisindan onemli. karikatur degil gercek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 her şey vatan, millet ve din sevgisi yüzünden elhamdülillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Öyle bir sevgi ki, ülkenin içine de en çok o vatan sevgisini kimseye kaptırmayanlar ediyor. Sevgileri bile çarpık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 saplashamanda nihat doğan gördüm biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 islam yasaklanmadan bu ülkeden cacık olmaz. sad but true. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Haber okumaya fırsatım olmamıştı bugün pek. Başbakanımız hayırlı olsun demiş.. Hiç okumasaymışım keşke haber falan. Ne gerek var ki haber okuyup sinir bozmaya. Stadda meşale yakıyor diye insanları itip kakıp dövüp sonra da hapis ve para cezası verirler. 32 kişi yanar, dava zaman aşımına uğrar, başbakan çıkıp hayırlı olsun der. vay be meşale demişken http://4.bp.blogspot.com/-QlYnywqXEZg/T15YaN0JWrI/AAAAAAAAAAM/YNAX00k3FEI/s1600/2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ya sapla şamanla uğraşmayın arkadaşlar, adam birinci sınıf şakirt, her türlü startdardı tutturuyor, ultra tırt, en ufak bir bilgisi yok, ve dünya malı için herşeyi yapabilecek cinsten. İnşallah bir iki döneme milletvekili olarak göreceğiz kendisini, bütün şartları sağlıyor, koyarlar salona, indir elini kaldır elini hepimizden çok kazanır evelallah. Neyse, asıl cevap verilmesi gereken Viktor'un postuna döneyim said: Yurtdisida farkli degil aslinda Yurtdışı olarak ortadoğu, ortaasya ve afrika ülkelerinden bahsetmiyorum tabi, gelişmiş endüstriyel batı ülkeleri Türkiye'de ÇOK farklı. Bir ay önce döndüm hala rüyalarımda Fransa'da görüyorum kendimi, geri gidebilmek için de varımı yoğumu ortaya koyucam şimdiden başladım çalışmalara. Çok farklı abi, herşey çogzel. Sana bunu çok teorik anlatırım ama şimdi vaktim yok sabaha politik ekonomi sunumum var gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yurtdışında bazı şeyleri sallamayabilirsin bi derece. Burda sen, büyüklerin, dedelerin o kadar uğraşmış bişeyler peşinde koşmuşsun. Oy vermişsin, seçmişsin, ülke için hayaller kurmuşsun, doldurulmuşsun, bağlanmışsın vs. Gözünün önünde böyle şeyler olunca rahat edemiyorsun. Yurt dışında bi ülkede yaşasam, ne kadar iç sorun da olsa ne ülkenin geleceği umrumda olur, ne geçmişi. Benim karnım tok, keyfim yerinde, sağlığım yerinde olduktan sonrasını bir noktaya kadar umursamama şansın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Aksine daha çok politikanın içinde oluyorsun, ben orada kaldığım süre boyunca gördüğüm her kalabalığa girdim, yürüyüşlere de katıldım. 1. Taranma, coplanma, kurşunlanma, gaz bombasıyla öldürülme riskin yok bizim gibi yarı-diktatörlüklerin aksine 2. Fişlenmiyorsun 3. Uğruna yürüdüğün memleket buna değer 4. Haklılığın ve söz söylemenin bir değeri var ve işe yarıyor. Atıyorum göçmen yasasını yol kenarındaki bir adama anlattığın zaman düzgün ifade edersen "Doğru söylüyorsun ben de geleyim" diyip gelebiliyor. Bizdeki gibi "hangi cemaattensin hemşerin" ya da "hönk, atayiz misin lagn" karşılığını çok az kişide görürsün. 5. Vagonun yönünü değiştirmenin faydası olmadığı gibi, vagon ülkelerin yönünü de değiştirmek nafile. Mesele lokomotif, yani dünyaya yön veren ülkeleri değiştirebilmek bence, vagonlar da onları az geriden takip edecektir nasıl olsa. Yani büyük ölçekte düşündüğün zaman Türkiye'de siyaset de boş, gidip doğru yerde yapmalı. edit: Ha bir de, eğer biraz daha az ulusalcı-milliyetçi bir insansan hiç önemli değil keza insanlık adına yapıyorsun bu hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Erasmuscu fransa görmüş monşer olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Şakirt forum görmüş adam olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 i see şakirt people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Me too bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 braid said: i see şakirt people Pirvan said: Me too bro E hacı ben senin agzından demiştim zaten onu, ne eglenceliymişsin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sen de pek ingilizce eğlenceli bir arkadaşmışsın, Başkasının ağzından konuşmadan önce kendi ağzınla konuşmayı deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 avrupa'da da activistler sebepsiz hapse atılıyor yanlız. gazetelerde okuyamazsın tabii, punk anarşist activistlerin falan takıldığı underground mekanlarda veya onların yayınlarından öğrenebilirsin anca. türkiye ile tek farkı, burda açıkça rahat rahat yapabiliyolar çünkü tepki gösteren yok. avrupada gizlice yapmak zorundalar. ertesi gün başbakan çıkıp "ben aslında ajanım ehi ehi" dese hayat gene aynen devam eder bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
braid Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 invalid hacı invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bence sevişmeniz lazım asabiyet sinir stres nereye kadar hepiniz güzel insanlarsınız lan hepinizi öpesim var boşverin olm böyle şeyleri yaaa bu arada fransa gibi yerlerde yaşamak güzel olurdu heralde, pek bi umrunda olmuyo herşey kafamda güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 son cümle gereksiz olmuş marksman, anlaşılıyo zaten sevgi kelebeğine bağlamışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar