Theridone Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben bide kendi halime uzulurdum, bunun hali daha fena.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yeter lan. geyik garbage a has diyenler nerede, benim söylediklerimin aksini iddia edenler nerede? forum leş işte. alın burada bile direkt saldırıdasınız. SİZE ÇOK GÜZEL BİR DERS VERDİĞİME İNANIYORUM. bu da son topicimdir, hadi selametle. :D Bone said: gazman'ı "film kahramanları" anketine dahil etmen bir kere alakasız olmuş. o yüzden ciddi olmadığını düşünüyorum. ;)
iarwain Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 overrated, yeto demek bu arada google çeviriden baktım.
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 frodo tabiki..onun olduğu sahneleri atlayıp izliyorum ben
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bunun devreler iyice kömür olmuş.
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kardes, forum oyle boyleyse, cik git, zorla tutmuyoruz. ha forum oyle boyle ama ben zorla kalicam diyosan, surekli ayni qqyu yapma. ya aptallik yapma, ya yaptigin aptalliga tepki gelince atarlanma.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 aquila said: kardes, forum oyle boyleyse, cik git, zorla tutmuyoruz. ha forum oyle boyle ama ben zorla kalicam diyosan, surekli ayni qqyu yapma. ya aptallik yapma, ya yaptigin aptalliga tepki gelince atarlanma.lan ben ne aptallık yapıyorum. düz takılıyorum. siz kendi kendinize saracak yer arıyorsunuz.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ya şöyle bir başlık açıyorum, yine siz saldırıyorsunuz. vallahi hepiniz malsınız ya. ciddi söylüyorum, hepiniz problemlsiniz.
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 sen hala olamadin ya, belki bikac acc sonra.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 topice bok atıp, 33 oy kullanan bir güruhsunuz. gerçi kiminiz sadece topic bazlı cevap atmış, onları ayrı tutmak lazım.
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 reyou said: iice donanimhabere cevirdi bu velet burayi HAHahhahaha aynen, adam seviyeyi düşürücem diye kasıyor resmen.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ahahaah sonunda banlancak mesajı atmış. http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o&ob=av2e
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 nihayet ya. attım valla. nihayet banlanıyorum. böylece yeni bir başlangıç yapabilirim.
Harir Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sen kime mal diyorsun arkadaşım.Ban pls
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tarkandakiahtapot said: aquila said: kardes, forum oyle boyleyse, cik git, zorla tutmuyoruz. ha forum oyle boyle ama ben zorla kalicam diyosan, surekli ayni qqyu yapma. ya aptallik yapma, ya yaptigin aptalliga tepki gelince atarlanma.lan ben ne aptallık yapıyorum. düz takılıyorum. siz kendi kendinize saracak yer arıyorsunuz. napalım rep mi verelim, hiç kimse ters bişey söylemesin mi insanların tepkilerini kaldıramıyorsan blog aç oraya yaz
stimpak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tutup vizyona garbıç topiği açarsan garbıç muamelesi görürsün. yeto yeto işler yapıp bir de ağlamıyor musun, çok komiksin cidden. selametle, yörüngede iyi eğlenceler.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 malsınız, cidden. hepiniz ayrı ayrı malsınız. 50 yaşına gelseniz ve bu forumda bulunmaya devam etseniz bile eminim ki o zaman bile mal olarak forumda takılıyor olursunuz.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Saeros said: tarkandakiahtapot said: aquila said: kardes, forum oyle boyleyse, cik git, zorla tutmuyoruz. ha forum oyle boyle ama ben zorla kalicam diyosan, surekli ayni qqyu yapma. ya aptallik yapma, ya yaptigin aptalliga tepki gelince atarlanma.lan ben ne aptallık yapıyorum. düz takılıyorum. siz kendi kendinize saracak yer arıyorsunuz. napalım rep mi verelim, hiç kimse ters bişey söylemesin mi insanların tepkilerini kaldıramıyorsan blog aç oraya yazya sus allah aşkına, şu topici bone açsa hiç kimse taşkınlık yapmazdı. nabza göre şerbet veriyorsunuz bir de bunu bir kılıfa uydurmaya çalışanlarınız çıkıyor. siz benden daha komiksiniz.
Pipet Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sinirlenince daha tatlı oluyosun hayatım
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Scrubs ın 9. sezonu çok kötüymüş lan.Turk ve cox hatrına izliyorum ama olmamış. Ahaha abi bu topiği bone açsa adamı yere gömerlerdi nitekim her açtığı topicte yapıyorlar.
Öne çıkan mesajlar