SenariouS Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 "nutella yerim" said: overclock ömrünü azaltır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kafeinin elektrikli kablolu hali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 inanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Popeye said: ilkokuldayken 9v pillere dil atardim bir faydasini gormedim sığır gibi okuduk işte bunu ben de yaptim, tadi guzel geliyordu metalik metalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Bu konuya nikola teslanın resimi yakışır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 oha demekki, bu yüzden düşünürken, kafa/cene kasınıyomus. statik elektriği yiyince daha iyi calısyo beyın. akp'nin kerameti işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 dilbertte vardi bu. adam bildigin cizgifilmdeki aleti yapmis satiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Darqainu said: Popeye said: ilkokuldayken 9v pillere dil atardim bir faydasini gormedim sığır gibi okuduk işte Ayni seyi simdi kendi kendime soyluyordum :D aynen ne zaman o pilleri yalamayı bıracak zekaya ulaştık o zaman beyin açıldı aslında paradoks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Popeye said: apartmanin sigortasina bobin teli sokardim ne guzel carpardi yumusak yumusak. gerçekse ne cesaret varmış be, helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 6-7 yaşın cesareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ardeth said: direk üniversite elektrik bölümü terk bir mühendis mezun adayının icadı gibi duruyor. beyindeki, nöronlar yük alışverişi ile çalışıyor (wikipediadan bakılmış bilgi).... O ZAMAN BEYNE VOLTAJ VERİRSEM DAHA HIZLI ÇALIŞIR haha şuna çok güldüm. aynı böle bi arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben de neden deli gibi kaşınıyorum bitlendim mi acaba diye düşünüp duruyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 EEE yaş gelmiş kadayıfa sen diyorsun pil sokarsan akıllı olursun. Başlarım böyle teknolojiye ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 en kötü esprimiz böyle olsun köşesi gibi olmuş başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 eczaneden nootropic alırsanız daha faydalı olur türkiyede legaldir araştırın,bu biraz hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Aket-Atum said: Popeye said: apartmanin sigortasina bobin teli sokardim ne guzel carpardi yumusak yumusak. gerçekse ne cesaret varmış be, helal. aynı şeyi düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 9 watt ile hızlı öğreniliyorsa, 90 000 watt ile 10 000 kat daha hızlı öğrenebiliriz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Dikkatini veremiyon o zaman ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Oski said: en kötü esprimiz böyle olsun köşesi gibi olmuş başlık +1 ashahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 doktor levinin manyetik bilekligi levine mis http://www.youtube.com/watch?v=hejd6UhXAK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar