pnoise Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Önerebileceğiniz kaliteli, popülasyonu yüksek, sorunsuz anime estetiğinde mmolar neler? Ücretli de olur ücretsiz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 off the top of my head f2p/cash shop olmayan bulamazsın. lime odyssey var closed betası devam eden. ragnarok'ta çalışmış adamları toplayıp geliştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 hah tam olarak ragnarok gibi birşeyler istiyorum aslında. daha çok ultima gibi mesleğe dayanan. wakfu kadar da karışık olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ben wakfu'nun yayınlanmasını bekliyordum ama adamlar hem aylık ücret belirleyip hem de mağazadan combat item zart zurt satmaya başlayınca indirmedim bile bir daha oyunu. lime odyssey'de de cash shop olacak ama geliştirici firmanın üzerinde çalıştığı tek oyun bu ve adamlar ciddi ciddi ragnarok'u geliştiren adamlar. bakalım ne çıkacak ortaya. mmohut'ta çıkan videoları fps hariciyse takip ederim genelde. arada sırada anime grafikli oyun çıkıyor ama indirip oynanmaya değeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 aion f2p oldu geçenlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ayon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 mmodan ziyade coop sayılır ama rusty hearts dene . şu bölümde devamlı bu oyunun reklamını yapıp duruyorum ya bi kötü oldum :( bi vampirlerin yükselişi! rusty hearts! sonunda vampirler hakettikleri yeri buluyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Sam said: aion f2p oldu geçenlerde. aionion karakter yarratma ekrani cok supermis 1 bucuk 2 saat falan harcadim buyuk bir hevesle fakat lvl 3 e kadar dayanabildim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Valla Ragnarok dışında adam gibi anime oyun yok başka.Ki nedendir bilmem işin içinde tam olarak 3d girdimi animeliği filan kalmıyor o oyunun benim gözümde.Baya rahatsız ediyor o haliyle ya.Ragnarok nedense o rahatsızlığı yaşatmıyor.Iro ve Aro serverlarıda gayet dolu ve f2p offical serverlar.Başlayabilirsin gayet güzel şuan oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dün rusty hearts ı yükledim tam anime tadında anime sevmediğim için 10 dk sonra oynamayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 peki :/ biri oynasınya cathadrel kısmında grup iyi gidiyor.. SSS altı score yapıp bi ton grinda dönmek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Wayne said: Sam said: aion f2p oldu geçenlerde. aionion karakter yarratma ekrani cok supermis 1 bucuk 2 saat falan harcadim buyuk bir hevesle fakat lvl 3 e kadar dayanabildim :( duzeltiyorum bi arkadasla oynamaya basladik gecen, sardi biraz iyi gidiyor simdilik anime anime oynuyoruz.. bu arada tera yi gorunce agzimin suyu akti iyicene animeci oldum bu sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Lime odyssey (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Arcade tarzında bi oyun istersen Dragon Nest baya eğlenceliydi. http://www.youtube.com/watch?v=mdwuiYhmUwM http://dn.cherrycredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 HarveyQuinn said: Lime odyssey (tu) Lime odyssey açık mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya alpha ya closed beta öyleydi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=-XxuMBgCdS8 DAT ENGRISH. izleyin kesinlikle ahaha http://onigiri.cyberstep.com/ cbt girmiş ama kötüler kötü, 2004 leş grafikleri http://www.youtube.com/watch?v=dVYmCp0utcA bu baya iyimiş cel-shaded grafik işini iyi kotarmışlar. sandboxmış hemde. EQN gibi. 2020'de batıya gelir herhalde dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 lime odysey hala alpha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 pera chronicles ingilizceye çevirilmeye başlanmış. nexon'un olduğu için bu sene içinde gelir çok hızlı yapıyorlar işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar