Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizi stream eden siteler

BramStoker

Öne çıkan mesajlar

selam,

dizi stream eden siteler (özellikle dizimag) bu dizileri nerede tutuyor ve bize ulaşmasını sağlıyor? adamlar 1280x720 40-45 dakikalık dizileri çatır çatır izlettiriyor.

başka siteler (uzantıları .eu olanlar) sadece link paylaşıp diziyi host eden siteye yönlendiriyor.

bir ara facebook'a yüklüyorlarmış fakat sonra facebook uyanmış ve buna karşı önlem almış diye duymuştum.

nedir yani olayları?
Sosyal ağlarda paylaş

stream yerine download etmeyi her zaman tercih ederim.
sevdiğim filmleri arşivlemeyi severim.

keşke yabancı dizilerin dvd setleri çıktığı gibi türk dizilerinin de dvd setleri çıksa.
7 numara, ayrılsak da beraberiz gibi dizileri ara sıra açar izleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu dizimag denen siteden çok kıllanmaya başladım ben. site "fazla iyi" gibime geliyor. korsan dosyaya eriştiği zaman insan emek hissi alır. torrent dosyasının içinde bir not bulur veya link paylaşan siteye sürekli başka sitelerin linkleri konur falan ama gösterişten uzaktır. burada çat diye görüntü kalitesini değiştirebiliyorsun, alyazısız/altyazılı izleyebiliyorsun, arkaplanı değiştirebiliyorsun, ülkesine türüne göre dizileri listeleyebiliyorsun, dizinin geleceği günü görebiliyrsun. hani karşılıksız emekten ziyade "iş güç" havası var ama o reklamlardan gelirleri nedir acaba? yani o kadar uğraşa değiyor mu acaba? paranoyaklaşmaya başladım galiba ben. -.-'
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Site Türkiye'nin 50. dünyann 4000. en çok girilen sitesi. Çok para kaldırıyorlardır. Aynı işi resmi yapan Hulu.com US'de 46. sırada. Epey iyi kazanıyorlar. İş böyle korsan üzerinden para kazanmaya gelince karşı çıkıyorum ben işte. Gidin torrent indirin =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...