Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dizi stream eden siteler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam,

dizi stream eden siteler (özellikle dizimag) bu dizileri nerede tutuyor ve bize ulaşmasını sağlıyor? adamlar 1280x720 40-45 dakikalık dizileri çatır çatır izlettiriyor.

başka siteler (uzantıları .eu olanlar) sadece link paylaşıp diziyi host eden siteye yönlendiriyor.

bir ara facebook'a yüklüyorlarmış fakat sonra facebook uyanmış ve buna karşı önlem almış diye duymuştum.

nedir yani olayları?
Mesaj tarihi:
stream yerine download etmeyi her zaman tercih ederim.
sevdiğim filmleri arşivlemeyi severim.

keşke yabancı dizilerin dvd setleri çıktığı gibi türk dizilerinin de dvd setleri çıksa.
7 numara, ayrılsak da beraberiz gibi dizileri ara sıra açar izleriz.
Mesaj tarihi:
Bisi deyismediki halen facebooktan cekiyorlar ....

mesela bu :

http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash4/80149/70/153371584721554_45702.mp4?oh=229b87fdd8ed6a80a5f90858fc2d37a1&oe=4F5AFB00&__gda__=1331362560_88f33b6fd5ddb113917e2c6b16f16b88
Mesaj tarihi:
bu dizimag denen siteden çok kıllanmaya başladım ben. site "fazla iyi" gibime geliyor. korsan dosyaya eriştiği zaman insan emek hissi alır. torrent dosyasının içinde bir not bulur veya link paylaşan siteye sürekli başka sitelerin linkleri konur falan ama gösterişten uzaktır. burada çat diye görüntü kalitesini değiştirebiliyorsun, alyazısız/altyazılı izleyebiliyorsun, arkaplanı değiştirebiliyorsun, ülkesine türüne göre dizileri listeleyebiliyorsun, dizinin geleceği günü görebiliyrsun. hani karşılıksız emekten ziyade "iş güç" havası var ama o reklamlardan gelirleri nedir acaba? yani o kadar uğraşa değiyor mu acaba? paranoyaklaşmaya başladım galiba ben. -.-'
Mesaj tarihi:
Ben de bilmiyorum o yüzden PP üzerinden 5 lira donate ediyorum adamlara. Adamlar her çıkan diziyi ertesi gün hd olarak koyuyor bi de dublajlı.

Üzümünü yeyin, biraz da donate edin de tamamdır.
Mesaj tarihi:
html5 olduğundan ipad ile izlerken de sadece dizimag ile izleyebiliyorum. diğer siteler hep flash. adamlar gayet başarılı.
Mesaj tarihi:
Dizimag e girmeden Tum dizileri izleyebileceginiz bir index yaratabilirim reklamsiz direkt dizin seklinde dizimagteki tum videolari indexleyebilirm.

IPAD dahil heryerden izleyebilirsiinz eger boyle bir istek olursa yogun olarak forumdan yaparim.
Mesaj tarihi:
almanya üzerinde ucuz dedicated serverlar kiralanabiliyor, hem band sınırlaması yok hem disk kapasiteleri geniş,ama tek tek upload etmek altyazı eklemek vs bunlar için nasıl bu kadar uğraşıyorlar kaç kişi uğraşıyor merak ediyorum,
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Site Türkiye'nin 50. dünyann 4000. en çok girilen sitesi. Çok para kaldırıyorlardır. Aynı işi resmi yapan Hulu.com US'de 46. sırada. Epey iyi kazanıyorlar. İş böyle korsan üzerinden para kazanmaya gelince karşı çıkıyorum ben işte. Gidin torrent indirin =)
Mesaj tarihi:
Oha yalnız site fazla iyi olmuş. Yeni gördüm bende.

Çerezliklik diziler için izlenmelik site tam. Chuck falan saklasam ne olur harddiskte.

Battlestar galactica'm tüm serileri filmleri webepisodelar dahil 100-120gb'lık arşivimde duruyor mesala.
  • Yeni Oluştur...