BramStoker Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 selam, dizi stream eden siteler (özellikle dizimag) bu dizileri nerede tutuyor ve bize ulaşmasını sağlıyor? adamlar 1280x720 40-45 dakikalık dizileri çatır çatır izlettiriyor. başka siteler (uzantıları .eu olanlar) sadece link paylaşıp diziyi host eden siteye yönlendiriyor. bir ara facebook'a yüklüyorlarmış fakat sonra facebook uyanmış ve buna karşı önlem almış diye duymuştum. nedir yani olayları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 boşver abi üzümünü ye bağını sorma,adamların arşivi süper,orjinal dublajlı Alf var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bağını sormaya başladığında sonu farklı bitiyor. Sormak gerek ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 hikmetine fazla şeyapmamak lazım. http://www.youtube.com/watch?v=Sn7pNTsY5iY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 stream yerine download etmeyi her zaman tercih ederim. sevdiğim filmleri arşivlemeyi severim. keşke yabancı dizilerin dvd setleri çıktığı gibi türk dizilerinin de dvd setleri çıksa. 7 numara, ayrılsak da beraberiz gibi dizileri ara sıra açar izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 7 numara diyince hüzünlendim bea.ne diziydi.. dağlar daşlar gurtlar guşlar, kavlinden döneni cadılar dürtüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 abi sıdıka'nın, süper babanın falan box seti yokken, 7 numara falan aşırıya kaçan istek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bisi deyismediki halen facebooktan cekiyorlar .... mesela bu : http://video.ak.fbcdn.net/cfs-ak-ash4/80149/70/153371584721554_45702.mp4?oh=229b87fdd8ed6a80a5f90858fc2d37a1&oe=4F5AFB00&__gda__=1331362560_88f33b6fd5ddb113917e2c6b16f16b88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bu dizimag denen siteden çok kıllanmaya başladım ben. site "fazla iyi" gibime geliyor. korsan dosyaya eriştiği zaman insan emek hissi alır. torrent dosyasının içinde bir not bulur veya link paylaşan siteye sürekli başka sitelerin linkleri konur falan ama gösterişten uzaktır. burada çat diye görüntü kalitesini değiştirebiliyorsun, alyazısız/altyazılı izleyebiliyorsun, arkaplanı değiştirebiliyorsun, ülkesine türüne göre dizileri listeleyebiliyorsun, dizinin geleceği günü görebiliyrsun. hani karşılıksız emekten ziyade "iş güç" havası var ama o reklamlardan gelirleri nedir acaba? yani o kadar uğraşa değiyor mu acaba? paranoyaklaşmaya başladım galiba ben. -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ben de bilmiyorum o yüzden PP üzerinden 5 lira donate ediyorum adamlara. Adamlar her çıkan diziyi ertesi gün hd olarak koyuyor bi de dublajlı. Üzümünü yeyin, biraz da donate edin de tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 dizimag kapali bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Dizimag da her yer reklam be hacı. Engelletmiyorda, engelleyince videoyu açtırmıyor. Varmı şunun yolunu bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 chrome+adblock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 html5 olduğundan ipad ile izlerken de sadece dizimag ile izleyebiliyorum. diğer siteler hep flash. adamlar gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Dizimag e girmeden Tum dizileri izleyebileceginiz bir index yaratabilirim reklamsiz direkt dizin seklinde dizimagteki tum videolari indexleyebilirm. IPAD dahil heryerden izleyebilirsiinz eger boyle bir istek olursa yogun olarak forumdan yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yapta gorelim o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 almanya üzerinde ucuz dedicated serverlar kiralanabiliyor, hem band sınırlaması yok hem disk kapasiteleri geniş,ama tek tek upload etmek altyazı eklemek vs bunlar için nasıl bu kadar uğraşıyorlar kaç kişi uğraşıyor merak ediyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 dizimag hala facebook kullanıyor diye biliyorum. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27517422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Site Türkiye'nin 50. dünyann 4000. en çok girilen sitesi. Çok para kaldırıyorlardır. Aynı işi resmi yapan Hulu.com US'de 46. sırada. Epey iyi kazanıyorlar. İş böyle korsan üzerinden para kazanmaya gelince karşı çıkıyorum ben işte. Gidin torrent indirin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 dizimag baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 merakımı gideren mesajları atan arkadaşlara teşekkür ederim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Oha yalnız site fazla iyi olmuş. Yeni gördüm bende. Çerezliklik diziler için izlenmelik site tam. Chuck falan saklasam ne olur harddiskte. Battlestar galactica'm tüm serileri filmleri webepisodelar dahil 100-120gb'lık arşivimde duruyor mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bu arada sitede yaptigim bir kac incelemede Facebook a eger giris yapmis iseniz cerezleri kullanarak Sizden izinsiz olarak resimlerinizi bilgilerinizi almakta Dikkatli olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Ortamı germe ne güzel siteydi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ahgahah deathblade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar