Berk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Okumak lazım da ASimov'un neresinden tuttu da dalga geçti acaba, hoş asimov kendi karakterleriyle güzel dalga geçiyordu I,Robot da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Asimov ile dalga gecmiyo zatne sadece Berk biraz okusaydin TP bilirdin naaptigini bi kac konuyu harmanlayip dalga geciyo ne biliyim robotlar yerine golemler var, golemler insanlara zarar veremiyolar, tam vurmaya calisicak Carrot a, 1 cm yaklastiginda duruyo eli ne biliyim sehirdeki din adamlari golemlerin konusabilmelerini BLASPHEMY olarak nitelendiriyolar falan her TP kitabigibi leziz bi kitap[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Ya işte adamlar almışlar kitabı evirmişler çevirmişler böyle aksiyon severlerin sevebileceği matrix tarzında bi hollywood filmi yaratmışlar. Sonuç bu. Başrolde Will Smith'in olması zaten bütün büyüyü bozmuş :) Ama eğlenceli olcak bence. Fragmandan hatırladığım kadarıyla, böyle robotlar (Animatrix'in bazı episode'larını izlediyseniz, Matrix'te ilk tür robotlar gibin.. hatta tıpkısının aynısı diyebilirim.) low life, construction gibi işleri yapıyorlar. İçlerinden biri cinayetle suçlanıyor. Hatta ben öldürmedim diye bağırırken masayı yamultuyor falan. Sonra böyle işçi robot ordularını gösteriyo falan derken birdan bumm ve saldırıyorlar. Sonrası yeni makineli tüfekler falan alla bir kargaşa kargaşa yani hehe GAZ bir film. Ciddiye alınmaması lazım. Eğlence için seyredilir. Asimov'dan uyarlama derken tam olarak değil. Dediğim gibi adamlar değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Berk, 07 Haziran 2004 18:27 tarihinde demiş ki: bu zeroth law u bulan da I,robot da bir hikayenin baş kahramanı olan duyguları okuyabilen robota benzer bir robottur. berk yanlış biliyorsam düzelt, o robot insanların duygularını okuyabiliyordu fakat hissettiklerinin tam zıttı konuştukları için onları mutlu etmekle yükümlü robot'u yalancılıkla suçluyorlardı o da en sonunda sapıtıyordu[signature][hline]*Nothing's real until you feel* Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Sovereign, 07 Haziran 2004 10:40 tarihinde demiş ki: Filmin ismi, Star Trek'in bir TNG episode'undan alınmış. (Bknz. I, Borg ) said: hired_gun, 07 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: I , Robot asimoV'un bir şaheseriidir..... 3 robot yasası'nın ilk kez geçtiği kitaptır ... adamlar çalmış , çırpmışlar !!! Bilmeden etmeden okumadan kaynak göstermeden nasıl bu kadar desteksiz sallayabiliyorsunuz? Hadi salladınız bu sizin hakkınız da nasıl bu kadar kendinden emin sallayabiliyorsunuz anlamış değilim. said: Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Will Smith ismini duyunca ben de bir garip oldum valla. Zed' in dediği gibi hissediyorum bende açıkcası. Wil Smith' in hiç bir ciddi filmde oynayabileceğine açıkcası ben ihtimal vermiyorum. Son olarak dikkat etmeinz gereken bir durum var. Bu film uyarlama felan değil. Sadece Asimov' un kitabından esinlenilerek yapılmış bir film. Bu da sadece bir kaç alıntı yapılacağını çoğu şeyin zaten kitaba benzemeyeceğini gösterir. Şimdi Asimov' un filmiymiş gbi kendinizi gaza getirip sonra kitapla alakası yok diye filme küfretmeyin. Benim yorumum gelince; Filmin yönetmeni Alex Proyas' mış. Dark City ve Crow' un yönetmeninin yeni filmi ne olursa olsun gidip bir denemeye değecek filmdir benim için. Arkasında Asimov olsa da olmasa da. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 08 Haziran 2004 13:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Volfied, 07 Haziran 2004 18:23 tarihinde demiş ki: Sam tamam yucelteceksin I, Robot u ama onla alakasi olmayan Dragonlance serisini niye yeriyosun ayni zamanda? çünkü bazı arkadaşlar kitap okumak deyince tsr kitapları okumayı anlıyorlar. :) yoksa kendim fantezi edebiyatı sevmediğimden değil.. (dragonlance sevmem o başka ehe) bugün sinemada afişini gördüm de will smith sw klon strromtrooper ordusu gibi bir robot ordusunun önünde durmuş, tepeye de "one man saw it coming" yazmışlar. yani robotlar insanlığı yemek istiyor da ilk bu arkadaş görüp köklerine kibrit suyu dökecek. ahh eşşek senarist ahh.. kitap yanımda yok da şu anda, (ödünç verdim hacılanmış statüsüne geçti :-p ) orada şöyle bir kısa hikaye vardı: bir robot hizmetçisi olduğu kadının birine aşık oluyor zaman içinde, çok ilginç bir ilişkileri oluyor bunların. o hikayeyi işleselerdi filmde ellerim patlayana kadar alkışlayabilirdim.. bu arada o hikayenin ismini hatırlayan varsa söylesin de onu alkışlamakla yetineyim.. :-p[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 ben sonra söledim zaten okumadığımı haberimin olmadığını o kitaptan yaptığım hatayı düzelttim, dövmene gerek yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 boccob: +1[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Day after tomorrow filminden once onu gosterdiler baya sarmişti uzun bi fragmandi izliodum heycanla bu bizim film başlinca baya agir geldi sikildim başlarinda :)[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bol aksiyon kokulu animatrix in ilk 2 episode unun çağrıştıran efektlerle bezeli hatta robotların tasarımının bile aynı olduğu, will in karizma olarak aksiyona girdiği bir film.. Birileri The day after tomorrow un yönetmenin yüklenirken independence day a de çok kötü demiş. Bence değil, gayet eğlenceli bir filmdi, çok keyif aldığımı da söyleyebilirim. Ama zed yani söylenecek laf mıydı o? Şimdi durup durup filmde miami gelirse aklıma senden bilirim. Zaten profilo olsun başka yer olsun seyirci yozlaştı , evde sanki beyfendiler muhabbet ediyor sotim ya, sırf o yüzden truva yı izlerken konsantre olamadım :p Helenizm ah Asimov diyorduk. Asimov süper yazardır Evrenin Penceresi mi ne o tarz bir kitabı vardı, teorileri düşünceleri üzerine onuda okuyun.. Bu arada Bu MArduk'la Randevu'yu alın derim. Teoriye inanmasanızda okuyun çünkü Burak Eldem güzel araştırma yapmış baya takdir ettim bu çabasını...[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Uzayın Sınırları imiş kitabın adı ben bayağı bir ıskalamışım :) Ama okuyun sıkıcı gidebilir ama olsun Asimov'un düşünce yapısını özümsemek için gerekli bence[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Ne zaman giriyor bu film vizyona?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 (bkz: animatrix - renaissance part one)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 bu konuyu konuşmuştuk:tıklayın.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 said: Sam, 07 Haziran 2004 18:01 tarihinde demiş ki: "raistlin kıbrıs fatihi", "ikizler nemrut'a tırmanıyor" öeeh be sam yediğim pizzaları kustum senin yüzünden...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 asimovun birçok kitabını tarayıp anet e atmıştım(vakti zamanında) şuan http://www.pdaturk.com den bulup indirebilirsiniz:) indirmek için üye olmak gerekiyor galiba:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Eee hala yok ortalarda? Ne zaman geliyor.. Yine up![signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben de izledim fragmanını gayet ilginç bir filme olcağa benziyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ne zaman cıkıo pekıı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 www.shareprovider.com 'da linki vardı. direk emule'da başladı indirmeye...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bn vcd aldım ızledım dun aksam cok guzel kesınlıkle ızleyın mantıklı bır fılm....[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Salak bu pazarlamacılar.. Sinemaya soksalar dünyayla aynı anda.. Çok daha fazla giden olacak, madem çıkmış vcd, kopya DvD'si vardır. Yarın gider alırım.. alla alla ya 20 gün önce çıkmış sinema hala yok türkiye'de.. olaya bak[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Abi kesin ilerde dvd aracı firması olcam. Yada çok zengin olcamki istediğim dvd yi alıyım. Koleksiyonumu yapıyım.[signature][hline]Himiney... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hmm paraya gerek yok aslında kiddo sunu yap bi dvd writer ve dvd cdleri sora bi yerden kirala her kiraladıını kopyala arsivin olsun onun ustundekıin scanleyip printerdan cıkart cover olsun oda sora kutularıda heryerde satılıyor bnm bildiim tabi bi suru dvdde engeliyic varmıdır bilemem bn bikere dendm yoktu bisi hemn cekti ve dediklerimi yaptım nerdeyse bedavaya olay biter basta biraz para dokuon sorası kolay=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2004 süfer bi film bence will abiyide severim .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar