kaçırdıkkk
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Fe-men
hemen paketlemişler ya
meh
meh
ahahahah çok iyi ya
ahahahha gazeteciler birbirini ezmiş meme çekecez diye yazık lan
ne bağırıyon lan bişiyaptığımıngarısı diyip indirirdim ben olsam copu.
ayasofya önüne gitmişler. minibüsten çıplak inip rushlamışlar millet şaşırmış polis de paketlemiş merkeze almış hahaha of.
wtf linin pankart tepki gibi olmus
ne iğrenç bağırıyorlar ya direk kapattım
sesini kıs sesini
sülfürik asitli pankart
abi direk alalım arkadaşı olmuş ya eauhueahu
zemaata karşı bir de.
FEEEE-MEN! DIIIIININININIIN! FEEE-MEN!
e öncesi yok mu ki, kadın polisler takipte miymiş devamlı?
e öncesi yok mu ki, kadın polisler takipte miymiş devamlı?
2. kalite gelmiş buraya ya memeler falan yok
yapacağınız protestoya bacağım girsin
abi fark ettiniz mi bilmem ama arada kadın vatandaşlar bulaşmıyor mu işe kollarından tutup götürmeye çalışıyorlar falan?
tamam gösterinin çok faydalı olduğunu sanmıyorum ama, gördüklerim doğruysa eğer türkiye gibi bir ülkede kadına yönelik şiddeti protesto eden bir göstericiye karşı şiddet gösteren kadının allah belasını versin demek istiyorum. sivil polis de olabilir tabi ama bilmiyorum değilse kendisini küçük bir bok parçası gibi görmekten zevk alıyor demek ki
tamam gösterinin çok faydalı olduğunu sanmıyorum ama, gördüklerim doğruysa eğer türkiye gibi bir ülkede kadına yönelik şiddeti protesto eden bir göstericiye karşı şiddet gösteren kadının allah belasını versin demek istiyorum. sivil polis de olabilir tabi ama bilmiyorum değilse kendisini küçük bir bok parçası gibi görmekten zevk alıyor demek ki
kocası baktı diye mi dalmış acaba?
femen semenle etkisiz hale getirildi zazaza
abi fark ettiniz mi bilmem ama arada kadın vatandaşlar bulaşmıyor mu işe kollarından tutup götürmeye çalışıyorlar falan?
Onların hepsi kadın polis abi naaptın, erkek polis taciz etti falan demesinler diye hep kadın polisler olur toplumsal olaylarda falan
şiddetlik ne var ki videoda? göstericiler çuval gibi bırakır kendilerini zaten, kollarından tutup götürdüler işte birşey yok. dünyanın her yerinde aynı.
tühh açılmıyor bende video, kaçırdım memeleri :/
boşver bi Kate Upton değildi zaten hiçbiri
o zaman bi dougie iyi gider şimdi mmpphhhf
Öne çıkan mesajlar