Sotto Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ben gittiğim Fener maçlarında (Kadıköy'de normal tribünde), etrafımda benden başka Galatasaraylı olduğuna adım gibi oluyorum öyle söyleyeyim. Hatta bir keresinde 5m radiusumda benden başka en az 2 GS'li vardı... Dikkatli olunca hareketlerinden anlaşılıyor:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ben zaten bir beşiktaşlı sadece FB GS maçlarına gidebiliyorum öyle diyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Gelin strapon takacakmis gibi bir his var icimde... Insallah yeneriz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Sotto said: Ben gittiğim Fener maçlarında (Kadıköy'de normal tribünde), etrafımda benden başka Galatasaraylı olduğuna adım gibi oluyorum öyle söyleyeyim. Hatta bir keresinde 5m radiusumda benden başka en az 2 GS'li vardı... Dikkatli olunca hareketlerinden anlaşılıyor:).. saraçogluna fener tribüne hiç gitmeim ama inönüye bjk-gs gitmiştim o ajanlar çok belli oluyor hakkaten ahahah.ama ben makarasına beşiktaş tezahuratlarına katılmıstım belli olmuyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Provake etmeyip taşkınlık çıkarmadıktan sonra her takım yapabilir onu ya, yapıyor da zaten ehüeh. Ben burda fb-gs ayrı izlenilen yerlerde bile arkadaşların yanına giriyorum fb tarafına. Stada da giderdim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 maç günü cafelerde maç izliyen formasızların çogu gsli oluyor sdfs genelde yenildiğimiz için sesleri pek cıkmıyor ama.zaten zamanla gs taraftarı evlere çekildi ya ben hatırlıyorum fenerbahçede izlediğimiz maçları.gs gol attıgında cafeler aynı oranda yıkılıyordu ama kabugumuza çekildik zamanla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 HotLine said: escape said: S-H said: ahaha ben gs başarısız demedimki biz sizi yenmeyi başarı olarak görmüyoruz sizde aksini iddia ediyosunuz.şu an ki puan durumu dışında hiç bir önemi yok gs'yi yenmenin. evinde yaklaşık 2 sezondur yenilmeyen feneri yenmek ise, evet başarıdır. ben fenerlileri kendilerine çok güvenmeleri, türkiyedeki bütün dağları onlar yarattı havasında takılmaları, "en büyük en zengin en sütten çıkmış ak kaşık en harbi takım ve taraftar biziz" tarzı laflarından dolayı sevmiyorum. sen sus, iyiliğini ve süperliğini sen söleme başkaları bulsun. bu resmen ilkokul zihniyetidir. yoksa adam gibi bu söylediklerimi yapmasalar, fenerbahçe başarılı bir klup ben bunun arkasında durur ve "nefret" etmezdim(ik).. yani derbilerde "iki takımda çok iyi valla kardeş süper maç olacak" demek var bi de "yenicez olm gömücez darmadağın edicez 1-0 olsun bizim olsun tek kale oysanalar farketmez" mi.. ama ben bunlardaki bu yukarda saydıgğım özellikleri türkiyede başka hiçbir takımda ve taraftarda görmedim. işte bu yüzden fenerbahçeden ve taraftarından nefret ediliyor. daha doğrusu sevilmiyor ve hırslı yaklaşılıyor diyim. bana allah askina su yazinda yazdigin ozelliklere gore turkiyede begendigin bi futbol kulubu soylermisn? kendi tuttugun disinda. hadi bakalim. bide ayriyetten yurtdisinda 2-3 tane de ornek verebilirsin cok merak ediyorum. ayrica su forumda en seviyeli cevap veren insan mokoko gercekten kendisini tebrik ediyorum. fenerbahceli olarak kendisine karsi buyuk saygi duyuyorum! adamsin mokoko. en yakın örnek, beşiktaş. bana göre gayet mutavazılar. zaten bu saydığım özellikler dışında 3 büyüklerden başka bir klup olamaz anlatabildim mi :) avrupada da da barcelona, çoğu bundesliga takımı.(bayern munih harıc) bak manu ve chealse da fenerbahçe gibidir. o yüzden ingiliz takımlarını sevmem, ama liverpool biraz farklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dusuncelihayvan said: bu truva muhabbeti ne ya?? Gs mı toplamış biletleri :p oha dün gece uyuyamadım diye saçma sapan şeyler düşünüyordum bu da aklıma gelmişti vay anasını bana malum olmuş olabilir. bende fenerin bütün maçlarını gs derneğinde izliyorum taşkınlık yapmadıktan sonra sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 truva olayı yok, bizim biletler yaklaşan seçim nedeniyle derneklere dağıtılmış hep.zaten migros kale arkası dışında bilet satışa çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 dostluk kazansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Red said: maç günü cafelerde maç izliyen formasızların çogu gsli oluyor sdfs genelde yenildiğimiz için sesleri pek cıkmıyor ama.zaten zamanla gs taraftarı evlere çekildi ya ben hatırlıyorum fenerbahçede izlediğimiz maçları.gs gol attıgında cafeler aynı oranda yıkılıyordu ama kabugumuza çekildik zamanla dostum ben genelde fenerbahce'de cafe bahce'de formamla izlerim maci. malesef bu sefer shanghai'da izlicem. ne demeye getiriyon sen eve ceklilme falan ha??? cekilme yok cekilme yoook dun antrenmanda Julio diye bir arkadas vardi, bi geldi GS formasi inanirmisin? Bu bi isaret olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Haftasonu Ankara'da olacağım, nerde izlenir güzel? Bilkentli Aslanlar'ın mekanında izlemek istemiyoruz. Kız arkadaşım vs olacak, forma giyeceğiz sjfsdf. Park Caddesi dedik ama alkol falan malum, dönüşünde araba kullanmasak güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi çok ciddiyim,15-20 civarında arkadaş,gs'lilerin yoğunlukta olduğu bir cafeye maçı izlemeye gideceğiz bakalım ne olacak,neler olacak sdsdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ankarada abartmazsanız veya aranmaz iseniz hiçbişi olmaz. Elbette gidip incek FB tesislerinde GS forması ile izlemediğinizi varsayıyorum. :P Esas ben hafta sonu Trabzondayım. Nerde izlenir bu derbi ya hemde ailecek falan olcaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 umitkoy seyir cafe'de izleyebilirsin. universite hayatim orada gecti lol. kiz arkadasla gidiceksen ozellikle gayet uygun mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 O tarafta izleriz genelde zaten de Cumartesi olunca maç Tunalı olsun dedik. Yok mu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 düşündüm düşündüm, Ankara'da adam akıllı maç fln izleyebileceğin bi bar yok ya =) bahçeli 3 de limanlı bahçenin karşısındaki yerin adı neydi unuttum, orda sandalyeleri dizip izleme olayı olmasa güzel mekan, sports bar a en yakın konsept belki de Ankara'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Maç konseptine gerek yok, Corvus gibi bir yer olsun mesela ama Ticari Lig Tv'si de olsun. Maç yayını arıyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konu tarafli olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tunus caddesinde IF in karşısındaki barın adı neydi ya, orası tam aradığın yer olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Newcastle falan mı? Neyse ya özelden şeyetti biri sağolsun. Hadi maç. Elmander(2) Melo - Stoch 3-1 temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 elmander muhakkak tıkamalı bitane!! çünkü 3 büyüklere golü var bi de fenere kadıköyde attımmı tam galatasaraylı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 koyuldu mu bilmiyorum da şu ana kadar şu derbi ile ilgili hazırlanan görsellerden en çok ve hatta galiba tek güldüğüm şu oldu. http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/64137_288995654503455_247216222014732_667757_947465059_n.jpg sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bir yukaridaki posta dahil olan görselin kaldırılmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Fener alır. Ama Galatasaray da yenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar