toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 seytanın bacagını kıralım artık. kadro iyi, formdayız, lideriz. derbiyi kazanalım ve bu sezon artık bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ya aynen sadece migros gözüküyor biletixte, staddaki gişelerde falan mı satılıyordur ki diğer tribünler ? fenerium üstten alcaktım yalan oldu şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kongre üyeleri bitirmiş galiba.biz migros'a da alamadık daha, açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Bu derbinin galibi Galatasaray. ;) Skor tahmini: 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 İstanbulda yaşayıp da nasıl bir insan kombine almaz anlamıyorum valla. FBlisi BJKlısı veya GSlısı farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 izmirde yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 İzmirdeysen yapacak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ben China'dan aldim kombinemi, her mac gece 1 de Digiwebtv den izliyorum kombinemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Biletix said: Tüm biletler tükendi, ilginize teşekkür ederiz. çevremden bilet alabilen yok, yönetim yaptı gene yapacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yonetim cezaevine! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kadıköy de maç ve hala kazanırız diyen gs'liler daha akp iktidara gelmemişti,2001 krizi bile yoktu hatırlamıyorsam ortada asdasdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 By mesajı işaretledim splash. Yargıdan sonra çıkarıp çıkarıp gözüne vurucam. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 hakem bülent yıldırım bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 escape said: S-H said: ahaha ben gs başarısız demedimki biz sizi yenmeyi başarı olarak görmüyoruz sizde aksini iddia ediyosunuz.şu an ki puan durumu dışında hiç bir önemi yok gs'yi yenmenin. evinde yaklaşık 2 sezondur yenilmeyen feneri yenmek ise, evet başarıdır. ben fenerlileri kendilerine çok güvenmeleri, türkiyedeki bütün dağları onlar yarattı havasında takılmaları, "en büyük en zengin en sütten çıkmış ak kaşık en harbi takım ve taraftar biziz" tarzı laflarından dolayı sevmiyorum. sen sus, iyiliğini ve süperliğini sen söleme başkaları bulsun. bu resmen ilkokul zihniyetidir. yoksa adam gibi bu söylediklerimi yapmasalar, fenerbahçe başarılı bir klup ben bunun arkasında durur ve "nefret" etmezdim(ik).. yani derbilerde "iki takımda çok iyi valla kardeş süper maç olacak" demek var bi de "yenicez olm gömücez darmadağın edicez 1-0 olsun bizim olsun tek kale oysanalar farketmez" mi.. ama ben bunlardaki bu yukarda saydıgğım özellikleri türkiyede başka hiçbir takımda ve taraftarda görmedim. işte bu yüzden fenerbahçeden ve taraftarından nefret ediliyor. daha doğrusu sevilmiyor ve hırslı yaklaşılıyor diyim. bana allah askina su yazinda yazdigin ozelliklere gore turkiyede begendigin bi futbol kulubu soylermisn? kendi tuttugun disinda. hadi bakalim. bide ayriyetten yurtdisinda 2-3 tane de ornek verebilirsin cok merak ediyorum. ayrica su forumda en seviyeli cevap veren insan mokoko gercekten kendisini tebrik ediyorum. fenerbahceli olarak kendisine karsi buyuk saygi duyuyorum! adamsin mokoko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 fener disindaki takimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ya sen ne cool bi cocuksun. aqiyosun haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evet ya siz niye böylesiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 daha biletler normal taraftarlar için satışa çıkmadan bitmiş. nasıl iştir bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dışardan kimse gelsini istemiyorlar demek taraftar gruplarına dağıtmışlardır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yonetim o olaya el atmis. Yakinda aciklama yaparlar. Karaborsa, the BEAST IS hungry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu truva muhabbeti ne ya?? Gs mı toplamış biletleri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 twitterda sazan.avi baska birsey degil. fenerliler kendi ortaya atmis, kendi inanmis rage olmus millet de eglenmis haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 paranoya olmasin macta, lan yanimdaki adam gsli olabilir mi acaba diye aasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 FBli 1000 kişi bilet alamamış geç kalmış o yüzden bütün biletler iptal olsun falan diye ağlıyorlar. Yok GSliler almışmış falan fantezi yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar