Trans Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 cavanagh paylaştığım linkte kaldırılacak ne vardı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yediğimiz goller ise klasikti ilk 2 şut gol oldu.ve gerçekten 100 defa olsa çoğunun gol olmicağı pozisyonlardan sdfs o diilde feneri ilahlar korudu barosun o topu girse yemin ediyorum harika bi 13 yıl sonra galibiyeti olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Fatih Terim yalnız bu sene çok farklı. Hakikaten çok değişmiş. Bildiğin sakinliği ile çok fazla şeyin değiştiğini gösteriyor. Zaten hayatta her zaman egoları düşük tutmanın, halim yumuşak huylu olmanın hep olumlu olduğuna inanırım. Gidip ellerinden öpecem görürsem eğer:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yalnız çok güzel maçtı bir galatasaraylı olarak baya duygu seline kapıldım hakan balta o kafasına atılan cubukla sevinirken bizde gönülden sevindik haketmiştik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 maci izlemedim, ozetlere gore gassaray yargilamis valla engin denen adam biraz daha cabuk olabilse farka gidermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 iyi başladık kötü bitirdik ama maçın başladığı gibi bitmeyeceğini herkes görmüştür. takımın gücünün en fazla 20 dakika yeteceği çok belliydi ki 20 dk bile oyuna hakim olamadık alex ve sow'un kişisel yetenekleriyle öne geçtik.kalan dakikalarda gs baskın oynadı,her ne kadar net pozisyon bulamasalar bile oyuna hakimdiler.neyse play-offlara kaldı ki lig böyle giderse play-off başlamadan şampiyon belli olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Red said: yalnız çok güzel maçtı bir galatasaraylı olarak baya duygu seline kapıldım hakan balta o kafasına atılan cubukla sevinirken bizde gönülden sevindik haketmiştik yalnız onu havada yakalıyodu sanırım sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Truva filmine montajlanan "Asa sende kalsın emmi" repliği aklıma geldi o an sdghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 şimdi playoff ta yenilirsek yenilmezlik biticek mi yoksa ligte devam edicek mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yenilmezlik devam etmiş sayabilirsiniz yenilirseniz bizim açımızdan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Galatasaraylılar beraberliğe bu kadar sevinmiş, kazayla yenselerdi günlerce bayram yaparlardı herhalde.Fatih Terim zaten klasik fatih terim,ne değişmesi?Maç sonu "şampiyon oyuncularımı kutluyorum" sözleri bile gösteriyor en ufak bir değişiklik olmadığını. Neden değişsin ki adam zaten,kim değişmiş ki 50sinden sonra o değişsin? Neyse.2-0'dan 2-2'yi yakalamak her babayiğidin harcı değil, Galatasaray'ı içim ezile ezile ben de kutluyorum. Ama şampiyon olmak için play-off'u da kazanmaları gerek,hocalarının standart gazına gelmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Yazar burda neyi anlatmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Şampiyon oyuncularımı kutluyorum pek yanlış sayılmaz. Fener'i kurtaracağız diye uyduruktan playoff konmasaydı bu takım bugün şampiyondu zaten. Ha hala kalan haftalarda puan farkı azalıp Fener playoffta imba oynarsa ne olur bilmem. Ama baştan saçma dedik bu playoff işi zaten. 34 haftada kazandığın puanı atıyorum 80, ikiye bölüp 40 yapıyorsun, sonra playoffta potansiyel 18 puan koyuyorsun, neredeyse 34 haftada topladığının yarısı. 9 puanla girildiğinde Fener'in full çekeceğini düşünen var mı? Oldukça zor. Playoff çok umurumda da değil açıkçası. Seneye kalkarsa ne olacak mesela (ki büyük ihtimal kalkacak). Bence playoffa 9 puan farkla girilirse yine iyi, kalan maçlar zor heleki Fener ceza alırsa, ki alması gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 O feneri kurtaracağız diye konan bir play off değil, lig tvyi kurtaracağız diye konan bir play off. Play off sistemi de ligde ki puan farkı ile değil puan farkının yarısı alınarak uygulanacak. Eğer puan farkı ikiye bölündüğünde buçuklu sayılar çıkıyorsa yarım puan eklenecek. Dolayısıyla dün akşam fener galibiyeti kaçırarak aslında muhtemel şampiyonluk şansını da zora soktu.Puan farkı altıya inseydi büyük ihtimal play off'a gs ve fb arasında 3 farkla başlanacaktı.Şu an ki gibi 9 puan farkla biterse de gs fb'nin 5 puan önünde başlamış olacak.İmkansız değil tabi fenerin şampiyon olması ama zor. http://www.sporx.com/futbol/genel/play-off-sistemi-nasil-olacakSXHBQ270999SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 MAA'nin verdigi butun kararlar feneri kurtarmak icindi, ne ligtv si. fener dusse ligtv baticak sanki. gs gecen sene dusuyordu o zaman da mi batacakti? geciniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 fener düşse lig tv batabilirdi evet ya futbolla çok az alakam olmasına rağmen ben bile kurabiliyorum bu mantığı siz süpermişsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Ancak bir şeyi atlıyorsunuz, play-off'ta fark illa 5 olacak diye bir kaide yok. An itibari ile, GS 70 puan, FB 61... Yani PLAY-OFF puan durumunda GS 35, FB 30,5 dan 31... Sistemin saçmalığını anlamak için matematik uzmanı olmaya gerek yok. Eğer GS çift, Fener tek puanla biterse fark 4, tersi durumda fark 5... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 O son dakika topu direkte patlamasaydı sahaya bütün taraftarlar inerdi. Nitekim futbol tarihine futbolcuları katleden katil taraftarlar olarak altın harflerle yazılırlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 orda gs taraftarı yok nasıl iniyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 |Joker| said: GS'yi tebrik ederim, son 20 dakika beraberlik bile yakaladı. Bu gidişle 2 3 seneye yenecekler. Aykut'ta Stoch'u koşmasın, Alex'i oyun kurmasın diye çıkardı ama olmadı işte. Neyse çalışın siz biraz daha. İyi yoldasınız beyler kabul edelim şimdi. Koskoca 20 dakka beraberlik ne sevindiniz şimdi, sizden kralı yok :) lol antu çocuğu seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 stada hasar verilmemiş galiba. iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Fener son dakikalarda ayildi bayildi ya o korku onlara yeter bence hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Kareografi, epic fail :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 yau yine kactınız elimizden. dua edin o direge. ama daha 1 mac daha oynayacaz kadıkoy'de. makus talihi yenicez artık kacamazsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar