Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 |Joker| said: deadwoll said: Bi de maç sonu taraftar kime bağırıyodu o.ç diye? o.çlere. http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2011/11/watch-out-we-got-a-badass-over-here-meme.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 SIZ DE SU ATTINIZ BI MAÇ !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 DoruK said: BlackRose said: DoruK said: HAHAHAHHA fenerliler sevinç çığlıkları atıyor beraberliğe :D ben de tam tersini söyleyecektim tam :)topici biraz okursan göreceksin kim sevinmiş kim üzülmüş be abi :) eh tabi sen okumadığıma eminsen başka söze gerek yok :) 2-0 öndeyken hem de "hiç pozisyon yakalayamadan" (artık nasıl oluyorsa bu) son saniyede barosun beceriksizliği sayesinde paçayı zor kurtarıyosan buna ancak kahrolunur sevinilmez, ha ama fanatik sidik yarışçısı her takımda olduğu gibi fenerde de var kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 rıdvan bilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ne var yahu soru soruldu cevap verdik, alınmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: BlackRose said: escape said: |Joker| said: Bu sefer de olmadı gençler, play offlara iyi hazırlanın. Antremanları 2leyin. Çalışınca oluyor bakın son 20dakka berabere geçti daha ne olm?! hala nasıl konuşabiliyorsunuz? hiç utanmıyomusn? 2-0 öne geçiyorsun kendi evinde tamam eyvalla goller de güzel, sonra 2. yarı bitmeden gol yiyosun işte tam o andan sonra bizim baskımız başlıyor, 2. yarı oynanan futbol ve topa sahip olma yüzdelerine bakarsan KENDİ EVİNDE oynayan bir fenerbahçeli için, ben sana sorarım sen ne ayaksın da hala konuşabiliyosun? niye susup yere mi bakmalıydı :) bir ayıp bir kusur mu işlemiş oldu yani takımı beceriksizliğinden galibiyeti koruyamadığı için ;) topla oynama yüzddeleri ve dönen toplarının hepsini galatasarayda kalması... resmen kendi seyricinizin önünde rezillik bu!! kendi seyircinizin derken? beni kaleci volkan veya emre yerine falan mı koydun anlamadım :D o seyircilerden biri de benim yahu lol bu nasıl mantık arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Kim alınmış ki? Ben herhalde taraftar kızdı takıma sövüyo sandıydım, ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 GS'lilere ediyorlardı küfürü demek var, o.ç'lere ediyor demek var daha fazla saçmalamadan logout ol bence... Bir de şu maçta, 2 tane Fenerbahçe açısından efsane golle 15 dakikada geriye düşen, zaten bu stadda hep sorunlar yaşamış takım gidip buradan kalan 75 dakikada ezip galibiyeti kaçırıyorsa ben şapka çıkarırım bu işe arkadaş. Bu yüzden helal diyorum. Bir dahaki maç böyle olmaz, çünkü 2-0 bile düşse bizimkiler 15 dakikada bilecekler Fenerbahçe'yi yenebileceklerini, o yüzden Playoff'ta bir daha geleceğiz diyorum. Bir de sizin mantığınızla Kadıköy'de 2 maçtır yenilmiyoruz!!!11!!!!!11111... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 edit: çift gönderim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 deadwoll said: Bi de maç sonu taraftar kime bağırıyodu o.ç diye? hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Sakin ol escape, Türkçe kaydı hafif. Bu kadar gerilime gerek yok. Olacak işte, son 20 dakka beraberlik geldi, yarın birgün yeneceksiniz de. İnanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Hadi gene iyisiniz. http://www.kickette.com/images/uploads/oct29josem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 simdi o.c diye kime kufur edildigi belli, soruya da o.c'lere diyerek pekistirme yapilmis, bu durumda sirf kisaltma kullandigi icin muaf mi bu arkadas durumdan? baslarim o.c'sine lan terbiyesizligin luzumu yok git uyu, seviyesiz adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yusema Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ah be aykut , ne diye bu kadar korkarsın anlamadım. Gs maçlarında zaten 3 kere ceza sahasına girsek 3 gol olcak.Ama adam takımı ceza sahasına en uzak yere çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 blackrose ne diyosun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ilk posttan beri kalite farki. ibretlik konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 like buttonu lazim 'ibretlik konu' olayini begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: blackrose ne diyosun sen? asıl sen ne diyorsun? kendi seyirciniz önünde ne demek ben seyircinin kendisiyim, sahadaki oyuncu değilim, kime neyi dediğin belli değil diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ben zamanında holye fikrimiz değişmedi hepiniz hala oylesiniz pankartinin resmini gobdermistim ban yemistim bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 yahu dolaylama yaptım... tamam abi büyüyüğümsün gerçekten bu konuyu daha fazla tartışmak istemiyorum seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ya allah seni inandirsin kardesim, burda sabah 4.30, ana avrat yazasim geldi mesela. ama medeniyim ben icimden kufrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ama şunu unutmayın yatın kalkın dua edin bu gece maç 10dk daha oynansaydı ben görürdüm 4ü 3ü.... bana bir allahın kulu 2. yarı fenerbahçenin topu ayağında 10 saniye ttutğu bi zaman göstersin... yazık yemin ediyorum bişi demiyorum daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 escape said: ama şunu unutmayın yatın kalkın dua edin bu gece maç 10dk daha oynansaydı ben görürdüm 4ü 3ü.... bana bir allahın kulu 2. yarı fenerbahçenin topu ayağında 10 saniye ttutğu bi zaman göstersin... yazık yemin ediyorum bişi demiyorum daha Ne ağladın birader ya, 12 senenin gazıyla ne ağladın. Sel oldu gözyaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 nasıl trollleniyorsun hacı birinci etabın şampiyonuna yakışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 LAN NE AĞLAMASI NE AĞLMASI KENDİNİZE GELİN NE AĞLAMASI KİM AĞLIYO BURDA BENMİ AĞLIYORUM BİZMİ AĞLIYORUZ KİM AĞLIYO AÇ GÖZLERİNİ DE BAK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar