Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Abi gold alan yapsın ne diyim. Bana gireni çıkanı yok ki? Gold seller gördüm mü chat'te reportu dayıyorum; ama alan için yapacak bir şey yok. Umarım hacklenirler en kısa zamnada demekten başka =) Hem legendary weapon dediğin .kill atmıyor sonuçta. Ha gold alarak yapmışın ha alın teriyle yapmışın. Oyundan aldığın zevk önemli =) Zaten şu oyunda goldu kazanmak yerine 3. şahıslara para akıtan adamın aklından da şüphe ederim. Yarın öbür gün kredi kartı çalınır ayazda çük gibi kalır ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 ArenaNet'ten para ile gold alabiliyorsun. Gem al, sonra gold'a çevir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 coomkingi 400lemisim gerisi hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 The small ıtemları farm edecek bır yer soylermısınız.small totem - fang- scale - claw gibi, : ) Lvl aralığını unuttum yahu, no to google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 http://gw2craftmap.bteamgaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çok seviyorum şu tarz çalışmaları. bildiğin rahatlık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu tip şeyleri hazırlayan adamların günlük yaşantılarını merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 GW 2 Cartographers Bu site daha iyi diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Yukarıdaki ayarlardan istediğiniz mat'ları seçersiniz. Pardon burada sadece secondary mat'lar varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Huntsman 400 ledim, exotic silahımı yaptım neredeyse 0 mat ile, 2.6 - 1.8 g gibi birşey tuttu, satışı 2.86, biraz farm ile karlı iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 biraz sermayem olsa ah'den mat çekip staff/scepter seri üretimine geçeceğim. iyi para var bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 En ucuza kasılan craft hangisi cook dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 fine crating materiala bakar. stokta ne kadar varsa o kadar ucuza kasıyosun. 3 aşağı 5 yukarı aynı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 jc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar