Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Leatherworking nasıl zor mu kasması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Aynen öyle (para edip etmediğinide bilmiyorum ya orasıda ayrı) sırf o degil log fln. birikti (craft 250'den fazla almıyor ) Hiçbirşey yapmadığım için herşey karman çorman oldu. Leatherwork ve jewelery kasıcam ama öncelik leather fakat 0-25 arası tıkandım. Leather çok az cıkıyor ,satında alamıyoruz trade olmadığından. Yeni recipe yaratıp exp.'da kazanamıyorum. Ne koyduysam tutturamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Discover olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Birde biri yazmıstı foruma hatırlamıyorum kim olduğunu ama denedim salvage kit'le target'lamayı (öldürdüğüm mob) olmadı. Varmı böyle birşey? belkide ondandır bu kadar sıkıntı çekmem 45 lvl dır heba etmişizdir deriyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Leatherworking için paso haydut (neydi lan onların adı?) kesip, onlardan torba düşürmeye çalışıyorum iki gündür. Malzeme darlığı var piyasada, elinde olan da tezgah altı yapıyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bandit ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bandit iyi motor da tutulmadı türkiye'de :)) evet hacı, bandit, sağol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 yüksel slotlu bagler leatherworker'la ypaılıyor dimi? Ne kadar artıyor peki o slotlar? bir de ben pvpden düşen bagleri kullanıyorum, oyun içinde ilerde bag düşüyor mu yüksek slot sayılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 chef ile 2 saat içerisinde 7 level kastım, 50'li levelları görmedim resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Chef'i dışarıda bırakarak söylüyorum, her türlü crafting ÇOK rahat kasılıyor, sistemi anladıktan sonra. Kumaş sebil, deri sebil, tahta sebil, ore sebil. Herşey bol bol düşüyor, siz bir hata yapıyorsunuz, tekrar okuyun birkaç guide bence. Salvaging olayını çözmeniz lazım adam akıllı rahat crafting kasabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Salvagingin cozulecek bi yanı var mı? İtem düstümü salvage ediceksin o kadar degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 ah olmadan bi tailor bi armor smith kasmak kolay degil. matlar kesin yetmiyo farm yapmak gerekiyo baya bi sure. hatta 375-400 arası bi 7-8 saat sadece mavi craft item farmı gerekebilir sadece farm ile kasılacaksa. magic find gear foodla gittik 1 saat farm yaptık 16 blood dusmus anca(ki bu tag farming 10-12 kisi ile ortam herkes 2 otoatak yapınca moblar oluyodu herkes tagliyodu inanılmaz hızlı bi farmdan bahsediyorum yani) 375 400 arası bi insignia istiyor 15 blood e anca cıkar 1 tane insignia yaklasık 8 tane discovery desen 375-400 arasını goturmek icin(craftlar + insignia dan gelen xp + discovery xp si ile 8 discovery yapıcak item lazım eger her birinde critlemiyorsanız) yani oyle 80 oldum craftı kastım diye bisey yok gidip o farmı yapacaksınız ah kapalı oldugu surece. e ah acık olursa zaten problem yok paranız vvarsa cebinizde kasarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 -Deno- said: chef ile 2 saat içerisinde 7 level kastım, 50'li levelları görmedim resmen lol buna bakarsan 1 günde fazla ugrasmadan cookingi maxlayabiliyosun. http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/z2fio/spoilers_cooking_guide_1400/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Crafting sistemi en beğendiğim yanı neredeyse oyunun. WoW'daki gerzek sistem gibi 10larca bot üretmiyorsun 1 skill point gelecek mi diye. AION'daki gibi beyin sevici de değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 craft'dan skill puanı iyi geliyor ama mat.'lar yüzünden sıkıntı var. odun, maden sorun değil ama deri ve kumaş zor çıkıyor. birde moob'lardan düşen mavi reg.'ler var farmlamak zor. şikayet etmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Myshkin said: yüksel slotlu bagler leatherworker'la ypaılıyor dimi? Ne kadar artıyor peki o slotlar? bir de ben pvpden düşen bagleri kullanıyorum, oyun içinde ilerde bag düşüyor mu yüksek slot sayılı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Evet 20 ya da 18 slota kadar yapılıyor olması lazım. İş yerinde olmasam bakardım şimdi. Şu an 12 slotluk yapabiliyorum mesela ben. Leatherworking 200 şu an bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bu main backpack en fazla kaç oluyor peki, o da leatherworker'la mı yapılıyor yoksa loottan mı düşüyor. GEçen gün streamde 95 gördüm sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bütün zırh yapan crafting grubu çanta yapıyor; Armorsmith kutu, Tailor torba, Leatherworker çanta şeklinde. 8-10-12-20 diye artıyor sanırım slot sayısı. sPvP'de ise PvE yapmayan arkadaşlar için PvP ödül chest'lerinin içinden ve glory ile aldığın chest'lerden çanta düşebiliyor. Ayrıca ben kendim denemedim ama düşük 4 çantayı birleştirip bir üst seviye çanta yapabiliyormuşsun mystic forge'da galiba. Deneyen varsa bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 valla denemedim ama deneyeceğim en kısa zamanda. Tutarsa iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İlk çantanı değiştiremiyorsun diye biliyorum ben. Inv penceresinde bütün çantaları tek çanta gibi gösteren bir ayar var, çanta tab'leri göstermek yerine hepsini tek bir inv gibi gösteriyor. Onu açmış olmasın adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 18 de var. 20 ile 18 arasında uçurum var runelar açısından, en karlısı 18 gibi görünüyor şu anda. Tier 5 materyalden yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 DeviantSun said: İlk çantanı değiştiremiyorsun diye biliyorum ben. Inv penceresinde bütün çantaları tek çanta gibi gösteren bir ayar var, çanta tab'leri göstermek yerine hepsini tek bir inv gibi gösteriyor. Onu açmış olmasın adam? aynen dediğin gibi yapmıştı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu leatherworkingde mesela ilk 25 skill için Rawhide Leather Section gerekiyor ama haliyle AH kapalı bulamıyorum. Bunun için tek yok salvaging degil mi? Salvage içinde illa deri item bulup onu salvage etmem lazım. PEki en bi deri item nerden düşüyor level 23 olan biri için farm olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 İlk görev haritasındaki hayvanlardan da düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar