yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Makarov said: Bir oyun her bünyeye uyacak diye bir kaide yok , şuan için oyunda nüfus açısından sorun yok , aynı dolulukta. akşam yine 1 saat Borderlansds sırası bekledim, vay arkadaş ne güzel basınca giriyoduk son zamanlarda noldu ya :/ ps. Borderslands yeni çık, çogzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 valla oyun boktan diyenlere inat biz çok eğleniyoruz. son zamanlarda alman severları ile fazla içli dışlı olduk. buyrun kendiniz görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Yalnız adamlar çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Gold satabilceğim bir site biliyormusunuz? Oyundan ilk ayında soğuyup bir kenara atmıştım 300gold vardı. Bir işe yarasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 nasıl yaptın o kadar goldu ya. exotic set yaptım para bitti, 1 goldla dolaşıyorum :) Aslında 10 goldum daha olsa, Superior rune of divinity alabilsem birkaç tane, sonrasında ihtiyacım da kalmayacak gibi golda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 başlarda ucuzdu gem fiyatları. Şu an pahalı . Ucuzken gem alıp pahalıya satmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ben bir ara o şekilde rune ticaretine gireyim dedim, zarar ettim :) Birkaç tane mmorpg oynadım, ilk defa ticaretten zarar ettim. Sonra baktım, öyle extrem itemlar falan yok, çok fazla para gerekmeyecek, bıraktım ticareti. Şimdi bordroluyum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 oyunda beni rahatsız eden sey, lvl 80 zone da surekli orr ların invade etmeye calıstıgı yerlesimler var, 10-15 moblu paketler halinde geiyorlar 4 dakika boyunca, buradaki dusen itemlardan gelen parayı hicbir yerde gormedim, acıkcası dungeon yapasım gelmiyor, 1 saatte 1 gold kazanıyorsun burdan baska seye ne gerek var moduna giriyor insan, biraz dungeon rewardlar duzeltilmeli bence (gerci sadece 30- 30 exp -40 -50 dungeon larını yaptım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 CoF un rewardları falan güzel ya. path 1-2 40 dakkada yapıyosun 50 küsür silver. üzerine içeride düşen itemler. + token. invade farmingden daha kârlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Dungeonların rewardlarından ziyade daha üst tier setlerin gelmesi lazım artık legendaryler bile gözükmeye başladı artık kontent kolay bitio ulaşılmazı zor tierler gelmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 hallowen event spam'i var sabahtan beri. bugün pasifik öğlen saatiyle başlıycakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 22 si değilmiydi o yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Evet , 22 si olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 DrStein said: Ben bir ara o şekilde rune ticaretine gireyim dedim, zarar ettim :) Birkaç tane mmorpg oynadım, ilk defa ticaretten zarar ettim. Sonra baktım, öyle extrem itemlar falan yok, çok fazla para gerekmeyecek, bıraktım ticareti. Şimdi bordroluyum :( Rune ticaretinden çok güzel paralar kazandım biraz piyasa takibi yapman gerekiyor o kadar. 300+ gold satabilceğim bir yer bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Bakalım nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Gandara serverında legendary daggerin parçası olan sai görünümlü dagger satılır; ismini unuttum ya la ? AH fiyatının %10 altına.. Not: Param yok AH ye koyamıyorum itemi %5 saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 o değilde deli gibi patchliyor şu halloween zımbırtısına. neler geldi acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 eventlar felan bi numara yok pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 SPvP'ye el atıyolar yau nası pek bi olay yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PvP Fixed bugs that allowed teleporting before a match starts. Fixed bugs for getting into team bases in Legacy of the Foefire and Battle of Kyhlo. Svanir has been updated to have slightly more health in Forest of Niflhel. Paid tournaments will be available soon. To ensure the best experience possible, free tournaments will be used to make sure everything is working smoothly before bringing paid tournaments online. Thank you all for your patience. Bu kadar el atmislar iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 http://www.guildwars2tr.com/forum/showthread.php?tid=2676&pid=55817#pid55817 Bir hafta içinde sana gelecek gelişmeler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Rating benzeri birsey gelicek ama qp olayi bir hafta icinde degil daha cok yolu var oduller felan cok seyler eklenicek ama expansionlara kadar bole yeni bir mod eklenmez olan seyleri biraz daha fixleyip sistemli hale getiriolar iyi seyler ama expansionlar disinda bu oyuna content gelicegini hala sanmiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Kasım ayında da büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 şuan açıklanan bütün her şey yetersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makarov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Şahsen ben spvp ye değilde www ye yenilikler bekliyorum , yakında olur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar