trathias Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 gemlerle öyle direk ftw item alınmıyor ama mystic forge stone gibi craft mat.lar alınabiliyor(mystic forge ayrı bi dünya zaten onu bi araştır). onun dışında saatlik xp/karma/crafting boostlar alabiliyorsun gemlerle.bunlar dışında çoğu kozmetik. zaten in game gold ile de gem alabiliyorsun yani çok da problem olmuyor. assasin demişsin, onun karşılığı bu oyunda 2xdagger thief ama stealth dediğin max 4 sn falan sürüyor yani combat içinde kullanmak için genelde. oyun tarzına göre weaponların ve buildlerin önemli bunlar için thief başlığında daha çok yardım ederler sana. ayrıca evet ne yaptığını bilen 3 kişi, biilmeyen 5 kişiyi yer. oyun grafikleri ve performansı açısından bence iyi optimize edilmiş. bazı eksikleri var ama tabi daha önce neler gördük(swtor vs..). gear kasmak çok zor değil zaten item bazında çok büyük farklılıklar yok. ayrıca oyunda skill önemli. ne yaptığını biliyorsan itemin falan çok önemi yok. betada wvw yapmamışsın heralde o yüzden soruyosun keeptake'ler falan var mı diye. var onu da anlatmayayım artık biraz araştır o kadarını da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 49-50 gibi hangi haritayı tavsiye edersiniz. Şu an olduğum yerde ne event var nede kasan insan kalmadı diyebilirim. Biraz daha kalabalık bir bölgede kasmam lazımki event olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Bloodtide coast. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Lion's arch ın güneyi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Alla alla bende ordayım ama ne event var ne bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Afterdeep said: Level 80'im zaten tier 5 ve 6 item farmlamak amacli olarak fikir edimek icin sormustum..blood icin frostgorge da snow troller var orta bi alanda orda cogunlukla insanlar farmlıyo oluyo %130 mf ile iste 30-40dk da 20 potent falan dusuyodur powerfullda 1 tane falan dusuyodur. zaten gerisi ve daha fazlası bloodları sat digerlerini al en mantıklı hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Dün akşam WvW haritasındaydım. İstilaya gittim, server adını hatırlamıyorum. Bizimle birlikte istilada olan Gunnar's Hold serverı da vardı. 3 kere çok pis pusuya düştük. İki tanesi, dış kale duvarındaki kapıda. Kapının arkası yine açık alan. Adamlar bırakıyorlar, kapıyı kırıyoruz, dalıyoruz coşkuyla ama adamlar 30-40 kişi pusuya yatmışlar, kapının çıkışını cehenneme çeviriyorlar aoe ile. Kapıdan geçenlerin hepsi ölüyor, hiç şansları yok. Bunu bir kere yedikten sonra, mal gibi bir kere daha yedik. Son olarak haritanın güneybatısındaki, etrafında göl/deniz olan kaleyi kuşattık. Kale, istilacı olan GH serverının elindeyddi. Baktık savunma yok, biraz huylandık ama devam ettik. Kapıyı kırdık, daha önceki tecrüblerden dolayı hemen dalmadık içeri, içerde kimse olmadığından emin olduktan sonra girdik ve hücum ettik kale lorduna. ver allahım ver derken birden adamlar arkadan geldi ve çok pis sıkıştırdılar bizi. Meğerse içeride saklanmışlar. 20-30 belki daha fazla Gandaralı vatandaşımı/yoldaşımı katlettiler. Yerde yatarken adamlara baktım hepsi aynı guild/clandan. Adlarını hatırlamıyorum şimdi. Helal olsun dedim adamlara. Çok fena ders verdiler bize. Dün akşam, adamların bu bilinçli ve taktikli mücadelesi oyundan daha da fazla zevk almamı sağladı. Adamların bu şekilde takım olabilmesi önemli bir konu. Şu ana kadar ben WvW'de böyle organize bir grupla karşılaşmamıştım. Başka oyunlarda hayvanlar gibi lvl kasmış, süper gear yapmış, immortal modda gezen adamlara bakıp hiç özenmedim, bravo adama diyemedim. Zamanı olan kişi yapar bunu. Ama birçok kişiyi toplayıp, organize edebilmek, savaşta etkin olarak kullanabilmek bence çok önemli bir başarı. Umarım bu şekilde organize olmuş birçok grup görürüz önümüzdeki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Absolut said: 49-50 gibi hangi haritayı tavsiye edersiniz. Şu an olduğum yerde ne event var nede kasan insan kalmadı diyebilirim. Biraz daha kalabalık bir bölgede kasmam lazımki event olsun. 2 haritada birden git: Timberline Falls ve Iron Marches. İkiside level 50-60 haritaları. Birinde underlevel kalana kadar ilerle; sonra diğer haritaya geç. SOnra orda underlevel kalınca geri dön falan. Aynı anda iki harita bitirince %100 map completion içinde iyi oluyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 şunu şimdi izledim, allahım ne kadar kötü bir trailer olmuş öyle. http://www.youtube.com/watch?v=o4R5Q0ZOTa8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Geçtiğimiz Pazar'dan beri pati'ye çok az bakabiliyorum, sebebi de GW2 resmen. Büyük umutla girdiğimiz SWTOR'un patlaması, Diablo 3'ün çok kısa zamanda kendini tüketmesinden sonra açıkçası GW2 için de çok temkinli durmuştum. Genellikle beklentim olan bu tarz oyunları Pre-order ile alırken GW2'de ilk 3 gün beklemeyi tercih ettim. Zaten bu tarz büyük releaselerin 3 gün - 1 hafta süreci inanılmaz insan akışıyla serverları oynanmayacak hale getiriyor, bu konuda tecrübeli olunca da bekledim. Sıkıntısız bir şekilde yayınlandıktan sonra 4. gününde oyuna girdim. İlk 2 gün almayı düşünen arkadaşlarıma da aldırtmayıp kendim denedikten sonra, "abi koşun, abi hemen alın, ağzımın suyu aktı, abi çok zevkli yeaa" diye diye iki arkadaşıma daha aldırttım ve SW Galaxies, SWTOR, WOW, EVE oynamış insanlar olarak oynadığımız en zevkli ve en iyi mmo (WOW'unda Burning Crusade'den sonra kendini tükettiği oraya kadar ki kısımda çok iyi olduğunu kabul ediyorum sonuçta 4 yıl oynadım). Aklıma gelen artıları(Bunlardan belki bazıları başka mmo'larda da vardır bilemiyorum, hoşuma gittiğinden yazıyorum); -Mekan tasarımları, özellike Divinity's Reach ve Black Citadel on nomero 5 yıldız olmuş. Genel olarak da Humanların zonelarını levellamak açısından daha zevkli buldum. -Karakter yaratma ekranı gayet tatminkar -Karakterin geçmişini belirleyen 3 farklı story(noble, orphan, circus hedeleri) biraz yetersiz ama yine de tek düzeliği biraz kırması açısından iyi olmuş. -NPC'lere yazılan farklı diyaloglar (şehir içinde duran guardla şehre yeni taşındığını söyleyen kadının arasında geçen baya uzun muhabbetler, ne bileyim gittiğim bir farmda yürüyüş yapsak mı hava çok güzel diyen adama karısının sırnaşması ve belkide eve gitsek daha iyi diyerek kikirdeyerek sevişmek için eve koşmaları :) gibi) -Çevre tasarımına gösterilen özen, haritaların çok daha dolu dolu gelmesi, her noktasında yapacak bir şey bulunması -Mapde sürekli eventlerin çıkması, haritlarda yalnızlık hissinin olmaması(Tabi oyunun daha çok yeni olması ve çok fazla level kasan insan olması da etken ama yine de eventler her daim insanları toplayıp mmo oynadıklarını hissetirecektir) -Şu ana kadar sadece AC'yi yaptım ama dungeon zorluğu bazen biraz aşırı gibi dursa da bence iyi, kolay olup her seferinde çata çata keseceğini bilerek girmek beni eğlendirmiyordu açıkçası, burda gerçekten baba dayağı yer gibi gebere gebere bir hal olduk bitirmek için) -POI, WP, Vista gibi sonunda rewardu olan mapi dolaşmayı daha eğlenceli kılan sistem -Gatheringin xp de vererek farmingi daha çekilir kılması -Aynı şekilde mesleklerin de xp vererek insanı mesleği ilerletmeye teşvik etmesi -Discovery sistemi -Grafiklerin kalitesi ve optimizasyonu -Trading post işleyişi(down olduğu süreler ve bir iki küçük eksiğini saymazsak(Eve de buna benzer bir sistemdi sanırım) -Şehirlerin büyüklüğü, gerçekten etkileyici bence, düşününce wow'daki şehirler garison gibi kalıyor bunların yanında. -WvW'de xp gelmesi -Sadece pvp mantığındaki insanlara direk level 80 olup pvp yapma olanağı olması(GW serisinin özelliği bu tabi genel olarak) -Trait çeşitliliği güzel olmuş, çok farklı silah ve trait buildi çıkarabiliyorsunuz. -Guild olmanın ve organize olmanın farklılığı WvW'lerde açıkça gözüküyor Eksi olarak şu ana kadar sadece iri yapılı karakterler oynatırken dar mekanlarda sapıtan kamera açıları, kameraya hakim olmaya çalışmak zorluyor, umarım bir çözüm bulurlar, oyunda onu da çözerlerse şu an başka isteğim yok heh. Henüz levellamaya devam ediyorum zevkine 15-20 kez 16v16 yaptım az biraz da WvW bakındım, 80 olunca görüşlerimde ne değişir ne eklenir bilemiyorum. Şimdilik Dark Saga ile mutlu mesut yola devam ediyoruz 3 arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 8v8 o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 evet yanlış yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Son patchten sonra fps sapıttı bende.30-40 hiç takılmadan 30 kişinin içinde wvwde kapışırken şimdi kimse yokken bile etrafımda 10-13 fps alıyorum. Best performance yapınca bile max 20 ye çıkıyo fps oynak bi şekilde.Resmen oyundan soğudum kare kare oynayınca varmı bi bilgisi olan yardım edebilicek?Driver ı da update ettim bişey değişmedi. Ekran kartı hd 5870 i7 1.73ghz 6gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 https://forum-en.guildwars2.com/forum/support/tech/Low-FPS-merged/page/14 Oku işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 BlackSheep said: Son patchten sonra fps sapıttı bende.30-40 hiç takılmadan 30 kişinin içinde wvwde kapışırken şimdi kimse yokken bile etrafımda 10-13 fps alıyorum. Best performance yapınca bile max 20 ye çıkıyo fps oynak bi şekilde.Resmen oyundan soğudum kare kare oynayınca varmı bi bilgisi olan yardım edebilicek?Driver ı da update ettim bişey değişmedi. Ekran kartı hd 5870 i7 1.73ghz 6gb ram şimdi son patch ile alakalı bir şey mi yoksa başka bir şeyden dolayımı, dünde ilk defa benim başıma geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Core 2 Quad 2.4 Ghz 3 GB Ram AMD Radeon HD 6570 Vista SP2 yeterli midir oyunun minimumda da olsa kasmadan çalışması için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 ram i arttır, minimumda oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paxel said: Core 2 Quad 2.4 Ghz 3 GB Ram AMD Radeon HD 6570 Vista SP2 yeterli midir oyunun minimumda da olsa kasmadan çalışması için? aynısında (sadece 4gb ram) oynanıyor gayet hatta bende chacter textures falan high'da. Wvw'de 40v40 oldumu 15 fps ama. Ranger oynamanında yararı var tabi uzaktan uzaktan ferah ferah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2012 oyun çıktıktan sonra 2 milyon adet satmış, 400k kişilik early access yapan grup falanda dahil değil galiba buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 https://www.guildwars2.com/en/news/the-endgame-reimagined/?utm_source=client tehlikeyi sezmişler wowun çıkış tarihide yaklaştı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 "Oyunda end-game yok" diyenlere biz ne diyosak adam da aynısını söylemiş işte =) Diğer oyunlar gibi end-game'e 1 tane raid 2-3 tane instance koyup; yeni patch'e kadar alın bunları grindleyin demiyolar diye millet panda dünyasına kaçsa nolur kaçmasa nolur. GW2'ye istedikleri zaman dönebilirler ekstra para vermeden nasıl olsa =) Game update notları. Thief'e gelen nerf'ün üstüne bildiğin gangnam stayl oynadım: https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Update-Notes-September-14th-2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Story Questler bir yerden sonra birleşiyormu bilmiyorum ama lvl 62 Bug'lu ne yapmak lazım ? Researcher zımbırtısının beni takip etmesi gerekiyor etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 2. kez yapmayı denedin mi? Bazen 2. kez denediğinde problem olmuyor. Tekrar sorun olursa da /bug ile bildir durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Masticore said: Story Questler bir yerden sonra birleşiyormu bilmiyorum ama lvl 62 Bug'lu ne yapmak lazım ? Researcher zımbırtısının beni takip etmesi gerekiyor etmiyor Şu mağarada seni takip etmesi geren kişilerle ilgili questi diyorsan "evet" bir bug var. Ama ben ikinci kerede yaptım. Bir de lvl 80 haritasında bir skillpoint bugluydu. NPC bir türlü savaşmıyordu. İki üç gün sonra denedim bu kez oldu. ama oraya birlikte gittiğimiz yabancı bir oyuncu vardı "its bugged" deyip çekti gitti. O gittikten sonra ben denedim ve oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 said: Fixed a blocking bug in story chapter “Brute Force.” Fixed a blocking bug in story chapter “Research and Destroy.” Fixed bugs in story chapters “Forging the Pact,” “Battle of Fort Trinity," "The Ghost Rite,” “On Red Alert,” and “Tower Down.” sunlardan biriyse, fixlemisler, patch note'da yaziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar