Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Masticore said:

Tribulation rift'te ki vista ne pis bişeymiş. Düştünmü ağlanası yani...

Yol bu

bu hiç birşey değil valla. bu mapte ortada dredgelerin olduğu bir vista var. cavein içinde. 10 kere falan ölmüşümdür elementalistimle. anormal spawn rate üstüne dredgeler zaten deli gibi vuruyorlar. biri knockback ediyor hop düştün öldün. sen dodgelayamıyorsun kolay kolay. herhalde 3 kere yanlışlıkla dodgelarken öldüm sonra double tapi falan kapattım o derece. sabaha karşı yapıyordum ayrıca kimse yoktu ortalıkta. yeter be ya dedim ertesi gün akşam vakti tamamladım. resonatorlar özellikle kan kusturdu.

lion's arch pirate cave belaydı harbiden. karanlık yerde gamayı kökledim öyle geçtim. sonra ordan aşağıya atlarken öldüm kırıyordum klavyeyi sinirden allahtan hemen atladığın yerde checkpoint varmış orda kaldırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

cicibeybe said:

Mapleri %100 tamamlamanızın verdiği bir artı var mı? Ve bu artı o kadar uğraşmanıza değer mi? Ben hiçbirini tamamlamadım karakter lvl 35 fln oldu

achi dışında itemlar xp, para, ayrıca şu black lion chestleri açan anahtarlar çıkıyor bazen.

http://www.guildwars2goldguide.com/wp-content/uploads/2012/06/Gendarrqan-Fields-chest.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...