Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 salvage yapmaktansa esyaları merchant'a satıp trade'den alıcağını almak daha karlı bir halemi geldi yoksa banamı öyle geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 RRa said: ya bu oyun dx11 mi? dx9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tribulation rift'te ki vista ne pis bişeymiş. Düştünmü ağlanası yani... Yol bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O vistanın sonunda bi jumping puzzle+chest var ama =) Hoş benim gibi yükseklik korkusu bi adama ecel terleri döktürdü o yol. Hele o birleşimi olmayan ve milimetrik zıplaman gereken rampa ayrımlarında, orayı tasarlayanın kulaklarını iyi çınlattım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 chest'i aldımda puzzle nerdeydi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 O zıplamalar bütünü puzzleın kendisi işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 ora basitti ya daha kabus yerler çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Lions Arch, Sharkmaw Caverns var, youtubesuz ağlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Masticore said: Tribulation rift'te ki vista ne pis bişeymiş. Düştünmü ağlanası yani... Yol bu bu hiç birşey değil valla. bu mapte ortada dredgelerin olduğu bir vista var. cavein içinde. 10 kere falan ölmüşümdür elementalistimle. anormal spawn rate üstüne dredgeler zaten deli gibi vuruyorlar. biri knockback ediyor hop düştün öldün. sen dodgelayamıyorsun kolay kolay. herhalde 3 kere yanlışlıkla dodgelarken öldüm sonra double tapi falan kapattım o derece. sabaha karşı yapıyordum ayrıca kimse yoktu ortalıkta. yeter be ya dedim ertesi gün akşam vakti tamamladım. resonatorlar özellikle kan kusturdu. lion's arch pirate cave belaydı harbiden. karanlık yerde gamayı kökledim öyle geçtim. sonra ordan aşağıya atlarken öldüm kırıyordum klavyeyi sinirden allahtan hemen atladığın yerde checkpoint varmış orda kaldırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Gangren said: Lions Arch, Sharkmaw Caverns var, youtubesuz ağlatır O kadar zorlanmadım onda ya. 4 kere falan başa döndüm yanlış tarafa koştuğum için de o karanlık tarafı tek seferde atlattım nerdeyse ekranın içine girerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 sPvP yapmaya basladim tekrar, leveling progress ime agir sekte vurdu.. ahahah :D seviyorum bu oyunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 World 100% olmadan sPvP yok bana :p Az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 log in server mi gitti yine? bendemi bir sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 login server down sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bu saatte de oynama be hacım! das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 is yerinde son 2 gunum.. agaya hersey serbest.. son 2 haftadir bole.. e sabah erken gelip iki tek atalim diyorum.. login down.. peeeeh adaletmi bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Mapleri %100 tamamlamanızın verdiği bir artı var mı? Ve bu artı o kadar uğraşmanıza değer mi? Ben hiçbirini tamamlamadım karakter lvl 35 fln oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 map tamamlayınca extra xp + item aliosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 hayatin anlamini buluyosun, gangren mini si aciliyor yaninda geziyor falan :P kunteper gibi.. saka bi yana, achievement abi iste.. yaparsan bag, yapmassan dag olur hesabi ;) edit: Acildi, go go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 100% sonunda 3 exotic item veriyor yanlış hatırlamıyorsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 oyun çok hızlı, countdownlarda öyle.. 1 saat dedi mi bil ki 1.5 dakikan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 cicibeybe said: Mapleri %100 tamamlamanızın verdiği bir artı var mı? Ve bu artı o kadar uğraşmanıza değer mi? Ben hiçbirini tamamlamadım karakter lvl 35 fln oldu achi dışında itemlar xp, para, ayrıca şu black lion chestleri açan anahtarlar çıkıyor bazen. http://www.guildwars2goldguide.com/wp-content/uploads/2012/06/Gendarrqan-Fields-chest.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 DeviantSun said: 100% sonunda 3 exotic item veriyor yanlış hatırlamıyorsam? 2 gift veriyor gördüğüm SS böyleydi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 O_o points of interestler ve vistalar beni bekler o zaman 3700 xp demişler plains of ashforda ya bi vistalar mı aramızdaki engel bunca xp ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar