Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu mail ne iş ya

An account was automatically created for you but you can't login until your password has been set.

Aşadada finish creating my account diyo. Onu tıklayıncada
Password
Verify Password

diyo
Mesaj tarihi:
Boci said:

Bu mail ne iş ya

An account was automatically created for you but you can't login until your password has been set.

Aşadada finish creating my account diyo. Onu tıklayıncada
Password
Verify Password

diyo

Support accountu olmasın o? İlk ticketını açtıysan eğer
Mesaj tarihi:
mouse sağ click sorununu yaşayan , yaşayıp çözebilen var mı ?

sağ click kafasına göre bırakıyor kendini karakteri döndürürken falan. sinir bozucu
Mesaj tarihi:
Kör topal, buglu muglı ilerledik de arkadaş Straits of Devastation haritasında bir tane buglı skill point yüzünden haritayı tamamlayamıyoruz -_- Gandarada sorun vardır diye 3-4 servera transfer yaptım, sonuç gene aynı.
Mesaj tarihi:
Phoenixlin said:

Kör topal, buglu muglı ilerledik de arkadaş Straits of Devastation haritasında bir tane buglı skill point yüzünden haritayı tamamlayamıyoruz -_- Gandarada sorun vardır diye 3-4 servera transfer yaptım, sonuç gene aynı.

Epic'liktendir o.
Mesaj tarihi:
mani said:

mouse sağ click sorununu yaşayan , yaşayıp çözebilen var mı ?

sağ click kafasına göre bırakıyor kendini karakteri döndürürken falan. sinir bozucu

O genelde mousetan kaynaklanır. Sağ click gidici demekki.
Mesaj tarihi:
yok mouse ile alakalı değil bu sorun. beta buildında da vardı aynı sorun. farklı mouselar kullanan birçok insan da aynı sorunu yaşıyor. bi gw2 de var bu sorun. başka hiçbir oyun ve programda başıma gelmedi.
Mesaj tarihi:
Birkaç kısa sorum var, cevaplarını göremedim forumda. İşyerinde internet filtreli olduğundan, google araştırmalarındaki siteler de filtreye takılıyor, yanıt bulamıyorum.

1.Mystic Forge olayında, güzel item alan var mı?

2.Server transferde, karakter falan siliniyor mu? Yoksa her şey olduğu gibi transfer mi oluyor?

3. black lion chest birikti 11 tane. Bunun anahtarını illa satın mı alıcaz, yoksa şansa bir yerlerden çıkıyor mu anahtar. Çıkan itemler, parayla anahtar almaya değer mi?
Mesaj tarihi:
1- bilmiyorum.
2- ilk hafta beleşti ama şimdi paralı. accountu transfer ediyorsun herşeyiyle karakter transferi yok.
3- şansına çıkabiliyor anahtarı onun dışında black lion company den mavi gemler ile alabilirsin.
Mesaj tarihi:
DrStein said:

2.Server transferde, karakter falan siliniyor mu? Yoksa her şey olduğu gibi transfer mi oluyor?

karakter silinmiyor da craft hammaddeleri falan siliniyordu sanırım en son, emin değilim tam.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...