Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Evet açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Bu mail ne iş ya An account was automatically created for you but you can't login until your password has been set. Aşadada finish creating my account diyo. Onu tıklayıncada Password Verify Password diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Online yerine D&R'dan alabilirsin ve fiyatı daha uygundu en son. Online satışı kapattılar bir haftadır filan. GittiGidiyor gibi yerlerden almanı önermem, sorun çıkabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Boci said: Bu mail ne iş ya An account was automatically created for you but you can't login until your password has been set. Aşadada finish creating my account diyo. Onu tıklayıncada Password Verify Password diyo Support accountu olmasın o? İlk ticketını açtıysan eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mouse sağ click sorununu yaşayan , yaşayıp çözebilen var mı ? sağ click kafasına göre bırakıyor kendini karakteri döndürürken falan. sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ankarada kutulu satan yer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kör topal, buglu muglı ilerledik de arkadaş Straits of Devastation haritasında bir tane buglı skill point yüzünden haritayı tamamlayamıyoruz -_- Gandarada sorun vardır diye 3-4 servera transfer yaptım, sonuç gene aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ankara'da D&R'larda görmüştüm ama kalmış mıdır bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ne zaman gördün? Bir tanesine sordumda 2 tane geldi oda satıldı dedi koskoca d&r a 2 tane gelmiş.Yoktur heralde diğerlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kasma o zaman, Ankara'ya sabah erken saatte sipariş verirsen aynı gün teslim ediyorlar genelde. D&R Guild Wars 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Phoenixlin said: Kör topal, buglu muglı ilerledik de arkadaş Straits of Devastation haritasında bir tane buglı skill point yüzünden haritayı tamamlayamıyoruz -_- Gandarada sorun vardır diye 3-4 servera transfer yaptım, sonuç gene aynı. Epic'liktendir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Tortanic in kaptani da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 mani said: mouse sağ click sorununu yaşayan , yaşayıp çözebilen var mı ? sağ click kafasına göre bırakıyor kendini karakteri döndürürken falan. sinir bozucu O genelde mousetan kaynaklanır. Sağ click gidici demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yok mouse ile alakalı değil bu sorun. beta buildında da vardı aynı sorun. farklı mouselar kullanan birçok insan da aynı sorunu yaşıyor. bi gw2 de var bu sorun. başka hiçbir oyun ve programda başıma gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 vendora satış fiyatı 1.5 silver olan masterwork silahı 5 silverdan koyuyorum, yüzüne bakan yok. sizde de böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 ben küfrediyorum marketi silkenlere abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 5 silvera rare alıyorum ben valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 harbi yalnız şimdi ben de baktım 3 silver'a rare dagger koymuş admaın biri aldım hemen asdasd. onun dışındakiler 10 silverdan başlıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 çok sağlam kelepir mallar düşüyor valla. 1 silvera en yüksek tier sigil of air aldım. kullanmanızı tavsiye ederim(%30 şansla lightning strike) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Birkaç kısa sorum var, cevaplarını göremedim forumda. İşyerinde internet filtreli olduğundan, google araştırmalarındaki siteler de filtreye takılıyor, yanıt bulamıyorum. 1.Mystic Forge olayında, güzel item alan var mı? 2.Server transferde, karakter falan siliniyor mu? Yoksa her şey olduğu gibi transfer mi oluyor? 3. black lion chest birikti 11 tane. Bunun anahtarını illa satın mı alıcaz, yoksa şansa bir yerlerden çıkıyor mu anahtar. Çıkan itemler, parayla anahtar almaya değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 1- bilmiyorum. 2- ilk hafta beleşti ama şimdi paralı. accountu transfer ediyorsun herşeyiyle karakter transferi yok. 3- şansına çıkabiliyor anahtarı onun dışında black lion company den mavi gemler ile alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 1- çıkıyor 3- map tamamlama reward ı olarak veriyor anahtar, onun dışında gem, ya da bir tane bulursan anahtar, chest içinden de anahtar düşebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 DrStein said: 2.Server transferde, karakter falan siliniyor mu? Yoksa her şey olduğu gibi transfer mi oluyor? karakter silinmiyor da craft hammaddeleri falan siliniyordu sanırım en son, emin değilim tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 hic b isey silinmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Dün 2 gold'u gem'e çevirdim, 1 anahtar bir de banka slotu aldım mutluyum. WvW ile sağlam para yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar