Masticore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 umrundadır çünkü asıl parayı şimdi kazanıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 PATLADI MI OYUN!!! Pardon serverlar! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 geldi geldi dalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Trading Postta bi hızlanma var. Dürtmüşler biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 40 dakkadır login olamıyorum yahu, çıkmaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Atıyor zaten direk, çıkmama gibi şansın kalmıyor :). Demin girebilmiştim gene attı, bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 böhühühü sinirlenip alt+f4 çektim şimdi giremiyorum. Edit: Açıldı koşun la koşun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Iron Marches'ın son boss event'i Fire Elemental/Fire Shaman'ı sakın yapmayın. Shatterer ne kadar kolaysa, bu şaman onun 1000 kat zoru. Üstüne ne chest var ne de doğru düzgün xp/karma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 yarım saat oldu authentication mail'i hala gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 "We are aware of the issues with the email authentication system and are investigating them. We will update you as soon as we know more about this. Thanks ^SL" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 kara trenle geliyor bu mail heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 format attım bu authentication sordu tekrardan, mail de gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Poroblem varmış işte, uğraşıyolarmış düzeltmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Spvp ile ilgili bi sorum var eğer bilen varsa. Mist'e gittiğimizde malum üstümüz başımız değişiyor fear vs. Peki glory pointlerle aldığımız silahları (skinleri diyelim) öbür tarafta kullanabiliyomuyuz transmute falan ile? Yoksa Mist'te yapılan herşey ordamı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 http://oi47.tinypic.com/nqr1w9.jpg http://i.imgur.com/ZhuJt.jpg http://i.imgur.com/qHegj.jpg fuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şuan tüm serverlar high Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 ses said: Spvp ile ilgili bi sorum var eğer bilen varsa. Mist'e gittiğimizde malum üstümüz başımız değişiyor fear vs. Peki glory pointlerle aldığımız silahları (skinleri diyelim) öbür tarafta kullanabiliyomuyuz transmute falan ile? Yoksa Mist'te yapılan herşey ordamı kalıyor? Transmutation stonla tip değişimi yapabiliyorsun. Statlarını aktarabileceğini sanmıyorum. Doğrusu iki farklı transmutation stone var. Biri skin'i diğeri statları aktarıyodu galiba; ama pvp itemlarında denemedim hiç ikinciyi Günün updateleri: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 şu whisper setleri 80 sanırım di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Phoenixlin said: ses said: Spvp ile ilgili bi sorum var eğer bilen varsa. Mist'e gittiğimizde malum üstümüz başımız değişiyor fear vs. Peki glory pointlerle aldığımız silahları (skinleri diyelim) öbür tarafta kullanabiliyomuyuz transmute falan ile? Yoksa Mist'te yapılan herşey ordamı kalıyor? Transmutation stonla tip değişimi yapabiliyorsun. Statlarını aktarabileceğini sanmıyorum. Doğrusu iki farklı transmutation stone var. Biri skin'i diğeri statları aktarıyodu galiba; ama pvp itemlarında denemedim hiç ikinciyi Günün updateleri: http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updates dün bunu yazdıktan sonra mist'e gitip denedim. Elimde bu Black Lion çantasından çıkan transformation scroll'u vardı, bu statlarıda görüntüyüde hatta üzerindeki gem'i dahil değiştirebiliyorsun. Denedim glory'le aldığım chestten çıkan axe'le ama olmadı. Belki bu scroll stat'ta değiştiriyor diye olmamıştır. Sadece görüntü olanını bulursam bide onla deneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 play'e basına hiç birşey olmuyor, var mıdır benden başka bu durumla karşılaşan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mist'de olan Mist'de kalır arkadaşlar, Vegas gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 binek olacak mı ilerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Her yere waypoint var mantığıyla koyacaklarını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 oyun şuan dnr da varmı internetten alabiliyormuyuz bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar