Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 abi uzun bi eskort görevinin ortasında geldi build ve baya bi eskortladıydım hani. yalan oldu :( REFUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 zombi görevleri sağlammış :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Oyunu her açtığımda bişiler dw ediyor sizdede böylemi yoksa copy paste olarak kurdugum için mi acep laptopa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Download diilde sync arıyo sanırım her açıldığında.Ama saniyeler sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Cooking ne guzel bi meslekmis yaw zor kasmasi ama hakketen yemek yapar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 benim tek sevmedigim, level almak uzun suruyor benim icin. merak ediyorum ust levellarda granuler olarak artiyormu zorluk derecesi? yoksa gw1 deki gibi lvl1 de neyse 70 dede o sekildemi? bar hesabimi yani.. sunu demek istiyorum, gw1 de de soyleydi olay mesela bir event size 1 bar dolusu xp verecekse, lvl 4 de de 20 dede 1 bar verirdi, bar in kac xp ye takbul ettiginden bagimsiz olarak. boylelikle ayni hizda 1-20 arasi kasilirdi. eger burda da oyleyse, wwwden falan lvl kasmak zor geldi bana dynamic event kovaliyorum iste yavas yavas oluyor sanirim direk o double xp hedelerinden alcam trade acilir acilmaz ;) gerci aylik para yok, top lvl olsan nolur olmasan nolur.. o da ayri konu.. neyse ole iste ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 LuNiZ said: gerci aylik para yok, top lvl olsan nolur olmasan nolur.. o da ayri konu.. neyse ole iste ;) İşte can alıcı nokta bu. Daha önce de yazmıştım. Ne olacak yani level 80 olunca? Oyunun tadını çıkara çıkara oynamak varken, haldur huldur level 80'e ulaşmak niye? Bu arada evet, her levelde aynı hızla kasıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 eger cok baydiysaniz level kasmaktan sole bir farm yolu var xp icin ilk bir mape basladiginizda butun waypointleri aciosunuz daha sonra sizin levelinizdaki kalpte takilirken butun eventlara ulasbilir durumda oluosunuz surekli event farm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 exodous tamamen haklisin, zaten senin o post undu sanirim bende de bir `harbi ha...` durumuna sebep oldu asdasfasd tikir mikir takiliyoruz da alismisiz iste fit fit dolsun o xp bar i.. bide 2 saat kastim 1 lvl anca aldim olunca lvl 7 deyken oha 80 de yamulmasak bari psikolojisine giriyor insan aha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Valla ben, questlerin hikayeleri, cooking'de yaptığım yemeklere hayran hayran bakmak veya wvwvw'de adam kovalamaktan, bazen level atladığımı bile farketmiyorum. Nasıl olsa en geç 2-3 hafta içerisinde level 80 olacağım. Ve o zaman da bu oyun burada olacak. Bir yerlere yetişmem için bir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 reampage said: eger cok baydiysaniz level kasmaktan sole bir farm yolu var xp icin ilk bir mape basladiginizda butun waypointleri aciosunuz daha sonra sizin levelinizdaki kalpte takilirken butun eventlara ulasbilir durumda oluosunuz surekli event farm yani http://newnation.sg/wp-content/uploads/mother-of-god.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 11 oldum ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 basta server degistirirken emin misin diyor , deghistirmek icin world transfer alman lazim diyor. alt satirda da birkac dk beklemen lazim felan diyor, hicbir sey anlamadim :D tarif ediniz lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Standart editionu deluxe cevirme olayi vardi sitelerinde simdi bulamiyorum varmidir bilgisi olan. Banka vs ayagimiza geliyor extralarla. Range oynayinca oyun cilgin iyi.. scaling olayi nefis hic kasmaya gerek yok oyle dolan sehir ac oraya buraya git neguzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 30 dkda bir patch çıkartıo adamlar bugün lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 ginemi kapattılar ya oyunu giremiyorum ben firewall bla bla deyor yarım saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 O banka olayi sinirli, 3-5 gun biseydi, arti deposit gibi inanilmaz bir sey varken gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 giremiyorum bende oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Aynen , girilmiyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Kanuni said: Standart editionu deluxe cevirme olayi vardi sitelerinde simdi bulamiyorum varmidir bilgisi olan. Banka vs ayagimiza geliyor extralarla. Range oynayinca oyun cilgin iyi.. scaling olayi nefis hic kasmaya gerek yok oyle dolan sehir ac oraya buraya git neguzel.. Şu oyun içi item zımbırtısına girince, orada paket yükseltme var. Gem falan ile halledebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Şu server savaşlarını nasıl başında yakalıyorsunuz? Ben bakıyorum, savaş yok yok yok, sonra bi bakıyorum savaş başlamış. Hiçbir uyarı yok, hep yarısında giriyorum. Neyse, allah yarısında çıkarmasın diyelim... 1 saat kaldı ya, 1 saat sonra işten eve koşar adım giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 dreagloth said: O banka olayi sinirli, 3-5 gun biseydi, arti deposit gibi inanilmaz bir sey varken gereksiz. deposit derken? bilmediğimiz birşey mi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 deposit collectibles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 collectible item a sag tik yallah banka olayi sanirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Leather nasıl topluyoruz yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar