Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yok kafalarında işaret var event veren npclerin.Nası bi işaretti hiç hatırlamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Zaten maplerde isaretli yerler var oralara gitmen yeterli tabi birde isaretli olmayanlar var onlarda da iste kafasinda bu videodaki isaretlerden oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 olm resmen depresyona girdim hiç bi oyun zevk vermiyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hayat bos ve anlamsiz su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 swtor bölümünde bu nasıl oyun diynce daha nasıl yapacaklar diyenlere, gw2'e bakın diyordum. burun kıvırıyorlardı, şimdi o arkadaşlar nerde acayip merak içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 mümkünse gelmedinler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 http://i.imgur.com/lz1Et.jpg http://i.imgur.com/lnjui.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ayni durumdayim ya iple cekiorum bi sonraki beta weekendi Sparkcaster said: olm resmen depresyona girdim hiç bi oyun zevk vermiyo şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sonrakide Mayıs sonunda mı olur acaba. Yazılanları fln okudukça 2 günün kesinlikle yeterli olmadığına kanaat getirdim. Betaları bölmeye karar verdim ilkinde PVE kasmıştım olacak olanda Crafting bakmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 elemanın biri yapmış, ve şu ana kadar gördüğüm en başarılı mmo trailer'ı falan. baştaki ırk tanıtımından sonra kopuyor gidiyor video resmen, http://www.youtube.com/watch?v=_TgAf4lbvTM&feature=player_embedded#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Yarıdan sonra dragonlarla cosmus video, müzikler sahane sagol paylasım icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 iyi iş çıkarmış eleman. /respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Town kıyafetlerinin hepsini giyince özel skiller çıkıyormuş http://www.youtube.com/watch?v=4_rUBQWNK5I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 bemre said: Bir dynamic Event baştan sona oluşumu, http://www.youtube.com/watch?v=6CyqGJHTjes oohhaaşşş olaya gel ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Town kıyafetlerini giyince özel skill olayını bilmiyordum, videoyu seyredince de birşey anlamadım, giymeden önceki skill bar ile giydikten sonraki aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Çantada olunca mı çıkıyor bilmiyorum da ordaki top yapma kuş çağırma falan prite takımıyla gelen skiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Skill'ler diğer tüm ilk 5 skill gibi silah'a bağlı. Zaten üzerinde hiç bir şey yokken belinde silah var farkındaysanız, o silahtan geliyor skiller. Ha o skill Pirate kostümü ile mi geliyor, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 nası alınır mı şimdi, ne kadar vakit yiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 lan adam gibi soru sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 aylik para vericek miyiz oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Aylık değilde , oyunda geçirdiğin kadar para vereceksin. Girmediğin zaman beleşe gelcek yani oyun. Güzel yanı da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 oha cok guzel ayarlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=t1xClScnK0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 ya o müzik çevreden gelio sanırım böyle alnıma şıp şıp şıp su damlıyo sanki. neyse video güzel ve şu armor boyama işini çok sevdim ya. yalnız normal armorları da boyama hakkımız var dimi? yoksa sadece gösteriş için(?) olan armorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 hepsi boyanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar