DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 gönderdim. subuo'ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 smartgun said: bende bi tane alabilirmiyim. [email protected] eligible olması gerek. gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 battle.net ten mail gelmiş sms şeysi falan filan derken account management sayfasına yolum düştü. asıl hesap yaklaşık 2 yıldır kapalı olmasına rağmen ptr hesabım açık, hem de pandaria seviyesinde. siz de bir bakın derim, beleş wow 4eva :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 isteyen varsa bugün de gönderebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 keneagan said: battle.net ten mail gelmiş sms şeysi falan filan derken account management sayfasına yolum düştü. asıl hesap yaklaşık 2 yıldır kapalı olmasına rağmen ptr hesabım açık, hem de pandaria seviyesinde. siz de bir bakın derim, beleş wow 4eva :P kaç lvla kadar oynayabiliyorsun ki ptr'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keneagan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 full content açık sanırım. mop satın almamama rağmen gayet açtım pandayı koşturdum biraz. sonra cinematiclerin henüz yüklenmemiş olmasından dolayı internetten izleyim dedim, ne göreyim; garoş tahttan düşmüş falan.. aboov! ha bi devamlılık beklemeyin, şu anki cilent'tan bi sonraki client'ın test edildiği yer olduğu için burası, sürekli karakterler silinip duruyor. ama özlem gidermek için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 ya ben 1 yıllık dalgayı yapmıstım adını unuttum, işte diablo 3 veren vardi ya onu. o zaman gelmişti ptr, girdim baktım, meh dedim bu ne lan. sonra wow'u bıraktm işte sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Bizde hala RAF çalışmıyor sanırım, olsa süper olurdu. Triple experience felan. Forumlarda niye bize yok diyince bazıları yasalardan dolayı onu kendi hükümetinizde halletmeniz lazım yazıp duruyorlar ahaha, gidip meclisde böyle bir değişiklik istediğinizi düşünsenize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 RAF yenilenmedi halen eski kısıtlamalar geçerli said: eu.battle.net/support Nov.12,2013 Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Merhaba, Benim battle.net hesabımda zamanında alıp sonrada merge ettiğim 5 adet WoW hesabı bağlı. Bu hesaplardan 4’ü frozen ve biri sadece aktif bir şekilde kullanıyorum. Oğlum artık kemale erdiği için ona da bir hesap açıp baba ve oğul oynamak düşüncesindeyim. Bu kendi merge’li hesabıma kendime SOR gönderirsem eğer, Birinci olarak, oğlum levelleyacağı karakterin bu SOR’un hediyesi olan 3x hıza EXP olarak faydalanmasını sağlayabilirmiyim? İkinci olarak da, bu SOR hediye furyasına dahil olma durumu olur mu? Çok düz Türk mantığı ama bir yorumlarınızı öğrenmek isterim. İyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 SOR da exp bonus yok RAF da var oda türkiyeden olmuyor, SOR da işte 7 gün beleş 80 hazır karakter, bide ghost uçan binek oluyor 1 aylık game time alırsa davet edilen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 RaF Artık Türkiyeden de oluyor daha açılmış daha düngece yaptık :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 ALLEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 raf isteyen varsa seve seve yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 RAF invite eden için çok iyi ya, 1 ay bedava/binek ya da pet/85 levele kadar 3x experience/ve invite edilen kişi tarafından her 2 levelde bir verilebilen extra level. @Kumadam, ben olsam yeni bi hesap alıp RAF ile o hesabı oluştururdum, hem oğlanla birbirinizi summonlayabilirsiniz de birbirinizin yanına, kalıcı bi özellik bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Regalya said: RaF Artık Türkiyeden de oluyor daha açılmış daha düngece yaptık :> Vay anasını ya, ingame olduğu için acaba country felan farkedermi diyordum SOR da sorun olmuyordu çünkü. Harikaymış hehe hemen yapalım herifler kapatmadan =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 frostmane ally için RAF invite isteyen varsa gönderebilirim. 25k gold , gerekli itemleri falan sağlarım. Hele hele tank olabilen bi karakter kasmayı düşünürseniz daha da güzel olur 1-2 günde 85leriz karakterleri dungeonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 yahu benım accaunt a battle net den giris yapıyorum, wow hesabı frozen durumda, kredi kartı ile ödeme yapayım 1 aylık dedim , subs u seciyorum yine battle ne kullanıcı sıfre ekranı cıkıyor ve orayı gecmiyor. nedir bu saçmalık çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 US hesabı olupda SOR atabilecek var mı? Archimonde da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Eu- Ragnaros'ta SoR ya da RaF isteyen varsa şaaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 RAF ödülleri sanki davet eden kişiye odaklanmış hep, davet edilen kişi 3x exp ve summ dışında ne kazanıyorki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 davet eden arkadasının yanında lvl 80 karakkter veya karakteri varsa o servera ücretsiz karakter transfer kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 her 2 lvl da +1 grantable level dedikleri olaydami davet eden için ? yani davet alan 85 lvl kastı 42 lvl danmı başlıyor diğeri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 RAF için 0 dan account mu açmak lazım yoksa mevcutlara da oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 0 account benim bildiğim, inactive account ise SOR gerekiyor. In game olunca ülke blokesi felan kalktı sanırım isteyen yapabiliyor artık ne güzel =p , birine başlatacak olsam RAF yarardı bayağı. RAF ile birbirinizi summonlayabiliyorsunuz (bu sanırım kalıcı bir özellik) , 2 lvl da 1 +1 lvl verebiliyorsunuz, x3 xp felan. Mount/pet bonusu. SOR da lvl 80 char (belki expansion da 90 a çekerler) ve 7 günlük süre alabiliyorsunuz başka bişi yok. Hesabında belli bir süre inactive kalmış olması lazım. Şimdi SOR alıp 80 char yapın oynamayın expansion da 90 gelirse onu yapıp oynarsınız bedavadan yüksek karakteriniz olur işte mis =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar