-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ne dionuz simdi alalım mı oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 bombilo said: ne dionuz simdi alalım mı oyunu? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 free game geldi evt, ben şimdi çıktım girdim 1-2 kere sorunsuz serverlar bende, şehrimde bitti gibi zaten, hizmetler max nerdeyse helikopterler hariç, ekonomi iyi, HQ binaları max, en son 7k turist vardı, bitek gambling eksik şu an, sorun yok falan, dlc ile iyi bişi gelirse yerimde var 3-5. http://img801.imageshack.us/img801/9812/spark20130320003634.png - http://img201.imageshack.us/img201/6095/spark20130320004934.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Bedava oyun ne aldınız ? Dead Space mantıklı gibi görünüyor. Most Wanted eski değil mi? yeniden mi yaptılar nedir olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Viktor said: said: Heart of the Swarm consists of seven units. Well, six and a half, since one of the units is the nascent form of an already existing unit. Actually, maybe six and a quarter since one of the units is an alternate form for another already existing unit. However you do the math, a few new units is pretty much what you’re getting with this add-on. Unless you count the campaign, but why on earth would you do that? The campaign doesn’t help matters, especially if you go in with the sort of open mind that requires forgetting the original game’s campaign, or at least some optimism that Blizzard is going to try to do it less awful this time around. Once again, Blizzard unfurls a set of units in a set of missions that barely relate to the actual game (what does it say about me that I consider the skirmish and multiplayer the “actual game”, but I’m not dedicated enough to make any sort of meaningful judgment about how the new units affect balance?). And once again, the campaign is poorly written, poorly acted, erratically paced, full of pointless upgrades and meaningless choices, crammed full of overproduced cutscenes that fail to relate to the gameplay, and without a shred of creative insight into how to use a real time strategy game to tell a story, much less how to get me to click “next mission” without heaving a tired sigh. For all their incomparable game design smarts, Blizzard remains one of the worst storytellers in the business, partly for how hard they try and mostly for how spectacularly they fail. 2/5 sevdim bu herifi link? kim bu. haklı. ama multi oynamak için alıyor insanlar. bence de 1'er ünite daha fazla olması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Dark_Soul said: Edit:Beleş oyun seçme pop up ı açıldı originde. neler var en iyi seçenekler olarak merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 most wanted 2012 yapimi ama dead space 3 al bence daha yeni o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 dead space 3 aldım. oynar mıyım bilmem ama en düzgün seçim o gibi gözüktü. bu arada toplanılan bir region var mı ben de geleyim yeni şehir kurayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 north america east 3 aktif oynanan bir region yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Battlefield mı yoksa Dead Space mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 oyun ne alemde şimdi ? alınmaya değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ben bu aralar cok okuldayım o yuzden aktif oynayamıyorum herkes soruyo bıraktın mı falan diye. yok bırakmadım ama zamanım az o yuzden de simcitye giremiyorum hafta ici. bi region baslayın isteyenler yer olursa girerim oraya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 herkes niye soruyo abi bıraktın mı diye, mmo mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Hayır ama komşu şehirde durum ne ise seni etkiliyor belki şehrini fakir olarak bıraktı sürekli Crime artıyordur ya da trafik yüzünden kendi işleri aksıyordur vs. İşte bu yüzden bu region play sakat olabiliyor başkası da girebiliyor olsa iyi mesela o regiondan birisini yardımcı fln seçse o yokken yerine giriş yapıp işleri yoluna koysa vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 20 milyon simeleons $$$ !! parayı koyucak yer bulamıyorum oyunda sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Çok para kazanan şehirden yeni regiona para yolluyorum ben. Yeni regionda daha çok parayla daha ideal bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ne kadar şanssız bir adamım ben ya iki gün once bf4 ve most wanted'ı 45 dolara aldım. şimdi biri %50 indirimde biri beleş sim city ile, başka hangi oyunlar var şu an bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bf4 ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 boğaz köprüsünü ucuza almışın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ea beles oyun verdi bana mass effect3u sectim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 bende me3 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 mass effect 3 zaten 5 euro diye dead space 3 aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 25'ine kadar aktive edenlere veriyorlar mı hala, ilginçmiş dead space 3 vermeleri (ha oyun kötüymüş bütün reviewlara göre, o ayrı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 yanlız çakal ea'ya bak ya 25ine kadar active eden herkeze vericez diyip lan bedava oyun veriolar aliyim bari diye yine sattırıcaklar simcity . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ya bu recycling center kurduk, nothing to recycle diyor. garbage map actigimda her yerde yesil barlar goruyorum, recycling diye. sehirde universite falanda var egitim yuksek seviyede. 4 tane recycle toplama araci var ama production stopped, nothing to recycle gibisinden bir hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar