Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 10 sayfa önce filan verdik cevabını. evet. çünkü çıkardılar. bkz: sc3000, sc4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 az önce mutlu oldum lan.. >>ki dasaaa evreninde bu cennetin yeryüzünde yansıması seviyesindeki durumlarda gerçekleşen bir eylem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 şu binalara ek çıkma falan çok tatlı olmuş, adeta bir sütlaç bir künefe gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dasaaa said: az önce mutlu oldum lan.. >>ki dasaaa evreninde bu cennetin yeryüzünde yansıması seviyesindeki durumlarda gerçekleşen bir eylem. af buyur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hayat beni emo yaptı demenin bir başka türü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 hamsilipilav said: af buyur? günahlarını affediyorum evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 eyvallah hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 sims sandım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sim city 3000 olsun hatta aynısı çıksın hiç değiştirmeden maksat popisi artsın :D yanında gelen populous: the beginning demosu bile aynı kalabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 populous: the beginning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 O demoyu simcity3000 den daha çok oynadım ben ya. Simcity de şehir kuruyordum sadece sonra oynamıyordum :) küçüktük tabi o zamanlar ing fln da yoktu haliyle zor geliodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 dinlerken aklıma geldi buraya gider bu parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 always on online drm olcakmış, bağlantı kopunca oyun küt diye kapanmayacakmış gerçi. ayrıca origin harici yerlerde de satıcaklarmış ama oynamak için origin üstünden bağlanmak gerekliymiş dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 en son amiga 500 de oynamıştım güzeldi tornado filan vardı yanlıs anımsamıyorsam bakalım artık nasip kısmet hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=MxTcm1YFKcU 1. video önceki sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 oha air pollution. daha önceki oyunlarda yoktu sanki böyle detaylar yamulmuyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 verte said: sim city 3000 olsun hatta aynısı çıksın hiç değiştirmeden maksat popisi artsın :D yanında gelen populous: the beginning demosu bile aynı kalabilir :D = silip silip baştan kurardım of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/Caesar_II_Coverart.png @ ustteki video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 -Deno- said: oha air pollution. daha önceki oyunlarda yoktu sanki böyle detaylar yamulmuyorsam vardı tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 yoktu be. var mıydı ? bence yoktu. yanlışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 air pollution vardı tabii ki hacı olma mı air pollution water pollution. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 o halde bana yazıklar olsun böyle bir şeyi hatırlayamadığım için. olsun bunda daha güzel işlemişlerdir bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 harbi yazıklar olsun, kömür santrali şehirden en uzağa kurulur şu oyunun temel taşıdır, ilk hareketidir. sen şimdi bu oyunu açınca kömür santralini de yatağan gibi şehrin dibine kurarsın kesin. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 sims2'de oyunun ilk 5 dakkasında ölmeyi becermiş biri olarak simcity'de şehrin ortasına santeal kurmuşluğum da vardır. olmuştur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 hic oynamadim ben bu tarz oyun simcopter oynamistim ama sonu var mi bu oyunun yoksa sonsuza kadar sehir mi yonetiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar