Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 o gelir olayı biraz saçma olmuş bence, ticaretten milyon dolar kazanıyorsun ama ev vergilerinde 4000$ falan kazanıp şehrin masrafını çıkaramıyorsun falan :P ikisini merge etmeleri lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 oyunda asil skill check 150 ve 270k tresholdlarinda sehiri duzgun kurmasan da 100k altinda gayet idare ediyorsun, iflas imkansiz gibi ama 100k dan sonra ufak tefek aciklar vermeye basliyor gelir gider dengesi oynamaya basliyor, taleplerde patlama oluyor, 250 den yukarisi direk micro management gerekiyor duzgun planlamadiysan. issizlik, egitim, temizlik, saglik herseyle tek tek ilgilenmen gerekiyor. hele trafik, aman aman. bir de suclu orani diger komsulari etkiliyor. eger suc orani yuksek birine komsuysaniz surekli yan sehirden suclu geliyor sehire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yav su maxis man manor ile vuTower nasıl yapılıyor? Limited edition özellikleriymiş bunlarda menulerde bulamadım nasıl yapılacagını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 polis binaları altında onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 evet limited editionda onlar var. deluxe setde de alman fransız ve ingliz binaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Buglara ve bağlantı sorunlarına rağmen oyun oynanıyor diyorsanız alacağım limited edition satışı bitmeden. Her seferinde bana da gına geldi güncelde görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 50 dolarin uzerindeki her harcamadan kacinmayi oneririm ben. hatta bu hali ile mutluysaniz ileride dlc leri de almam, zira sims 3 kivaminda dlc cikarsa buna 200 dolara falan vurur hepsinin toplami muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Ya bu oyun bence adam olcak ilerde, şimdi simin hedef kitle gençler, ama sims 4 çıksa şurda bi bakim diye bi ton adam alır illa. ama ilerde ek paketlerini almaz. Simcity içinde hedef kitle eski oyunu sevenler. Ama gençlerede satmak için böle şekilden şekile girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 twitch izleyin, oyun ilginizi cekiyorsa alin. ama prepare your anus ilerisi icin dlc den her turlu giydirecekler. bile bile alin, sonra aglamayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 SimCity Update 1.5 This update to SimCity contains the following updates and fixes: General • This patch fixes an issue that was causing the game to crash. Server Improvements: • Optimizations to improve latency. Region wall and city to city trading will be more responsive. • Database optimizations that will improve the success rate for connections. • Fixed an issue with rollbacks. Higher chance of success and less chance of getting in a rollback loop. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9361449.page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Residential ve commercial binalarda density son seviyeye geldi , yalnız su land value yu 2. seviyeye getiremiyorum bir türlü.Paramız yok,çaresizim diye ağlıyo tüm ev sahipleri.Ne yapıcaz buna vergi falan mı düşürmek lazım yada iş yeri industrial zone mu inşa etmek gerekiyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bu büyük trade port 2 taneden fazlası aynı anda çalışmıyor sanırım? negzel 4 tane yapıp 1.600 ton üretim stoklamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 binaların yanlarına bağ bahçe yaptın mı? Yapmadıysan land value artmaz. Bir de hizmet binalarının kapsama alanlarını falan kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Dark_Soul said: Residential ve commercial binalarda density son seviyeye geldi , yalnız su land value yu 2. seviyeye getiremiyorum bir türlü.Paramız yok,çaresizim diye ağlıyo tüm ev sahipleri.Ne yapıcaz buna vergi falan mı düşürmek lazım yada iş yeri industrial zone mu inşa etmek gerekiyor nedir? bende de bugün ilk defa böyle oldu. land value data chart a bakıyorum, değerden moraracak neredeyse, binaya tıklıyorum 2. seviye görünüyor. önceden park attım mı direk yükselirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Abi bütün dinamik trafik akışına bakıyo, o da düzgün çalışmıyo işte. Çok kafa kaşırsınız böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 public oyunlarda resmen milletin şehrinin ağzına sıçabiliyosun. sadece ağaç falan değil otobüs garı falan da konabiliyor ve tüm parasını harcayabildiğin gibi itfaiye polis merkezi vs gibi yerlerin üstüne yapıp şehri kaosa sürükleyebiliyosun. edit: haa tamam yaptıkların şehirden çıkınca kayboluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 sehiri eventlerle ayakta tutabiliyorum. ancak event aralarinda yuzde 12 falan tax e cikarmam gerekiyor. ayvayi yedim kisacasi :P yeni sehir yapacagiz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Norak said: http://img507.imageshack.us/img507/9128/spark20130313122213.png burda ortaya commercial mi yerleştiriyosun templatelerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estelio Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yahu petrol çıkarıyorum fakat benzine donusturemıyorum. Petrolium HQ kurdum fakat bir türlü gerekli seviyeye ulaşmıyor Petrolium. 2 tane alan kurdum ikisindede 10'ar tane pompa var. 3. yü mü kurmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 O nasıl düzgün bir yerleşim öyle yav. Bende yanyana 5-6 sıra commercial , industrial yapılar var.Demekki ondan şehir karmakarışık sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Zebq said: burda ortaya commercial mi yerleştiriyosun templatelerde şimdi ortaya 4 gökdelen sığıyor ileride bunun 2 si ev gene, kalan 2ki commercial çapraz olarak edik: hmmm bu son patchle gridi düzeltmişler sanki, zoom yapınca gözüküyor çok hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mascio Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://img577.imageshack.us/img577/9932/simcityy.jpg topitop şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Simicty 4 oynarken şimdi fark ettim CO$$$ binasının biri "Wren Insurance". Person of Interest'te Harold'un sigortacı olması buna bir gönderme mi acaba? Eğer öyleyse çoook ince bir gönderme olmuş, yazarların ellerine sağlık. SS http://www5.picturepush.com/photo/a/12408313/img/12408313.png detay http://www1.picturepush.com/photo/a/12408314/img/12408314.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kratochvil Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Şimdi yükledim oyunu. Girdim ama nasıl oynamaya başlayacağım bulamadım :) Fena noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Disappear Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 oyunu oynamaya yeni basladimda, light road'u medium road'a ceviremiyomuyuz yahu? etrafindaki butun binalari yikmak mi gerekiyor, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Sonraki 64.sayfa (Toplam 83 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Estelio Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Yahu petrol çıkarıyorum fakat benzine donusturemıyorum. Petrolium HQ kurdum fakat bir türlü gerekli seviyeye ulaşmıyor Petrolium. 2 tane alan kurdum ikisindede 10'ar tane pompa var. 3. yü mü kurmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 O nasıl düzgün bir yerleşim öyle yav. Bende yanyana 5-6 sıra commercial , industrial yapılar var.Demekki ondan şehir karmakarışık sdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Zebq said: burda ortaya commercial mi yerleştiriyosun templatelerde şimdi ortaya 4 gökdelen sığıyor ileride bunun 2 si ev gene, kalan 2ki commercial çapraz olarak edik: hmmm bu son patchle gridi düzeltmişler sanki, zoom yapınca gözüküyor çok hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://img577.imageshack.us/img577/9932/simcityy.jpg topitop şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Simicty 4 oynarken şimdi fark ettim CO$$$ binasının biri "Wren Insurance". Person of Interest'te Harold'un sigortacı olması buna bir gönderme mi acaba? Eğer öyleyse çoook ince bir gönderme olmuş, yazarların ellerine sağlık. SS http://www5.picturepush.com/photo/a/12408313/img/12408313.png detay http://www1.picturepush.com/photo/a/12408314/img/12408314.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Şimdi yükledim oyunu. Girdim ama nasıl oynamaya başlayacağım bulamadım :) Fena noobum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 oyunu oynamaya yeni basladimda, light road'u medium road'a ceviremiyomuyuz yahu? etrafindaki butun binalari yikmak mi gerekiyor, nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar