aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 axedice said: yaratıcı zekanın yükselişi engellenemez olm sizin varliginiz yetiyo zekayi engellemeye, anakinin guce getirdigi denge gibisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 simcity (tm) has stopped working.. heheh bunu gecemiyorum tutorial icin :D moral bozmak yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 e siz sogutunca bisey yok biz sogutunca AUW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hahashadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abi 3-5 güne biter merak etmeyin, şu an için oyunun en önemli olayı rezalet bir şekilde piyasaya çıkışı ve DRM sisteminin kötülüğü biz de onu konuşuyoruz. Ama şunun için arada eski oyunlara laf atıldığını görürsem de kendimi tutamıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi adam "oyun kötü diye ağladınız" diyerek 2 sayfa ağladı ya. ahuadsuhadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bu power stationların falan add onlayını temiz yapmıslar, universitelerin falan. hganı kurduğun buyulkukte kalmıyo yetmiyo bide yol falan yapıyosun ıcıne birrden fazla girisi cıkısı olması universite falan iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 aga adam kalkmış swtorda class balance olmasın jedi felsefesi zaten zorluk içinde yaşamaktır falan diyen biodrone gibi sc4de terrain yapmak cheat di böyle daha zor olmuş işte o yüzden yaptılara getirecek neredeyse böyle laflar ediyor sonra biz hater oluyoruz adam kanser olmuyor ama ilginç. 2000 saat lol oynamaya devam edin siz kafa gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mr_Hand said: abi adam "oyun kötü diye ağladınız" diyerek 2 sayfa ağladı ya. ahuadsuhaduabi sadece bu oyun olsa neyse. her oyun boyle cıkıyo 5 dk keyifle oynamak yok aynı 3 5 adam spamliyip duruyo. Bi de durmadan spamliyo timer kurmus her 6 saatte bir DRM yazıyo buraya gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Cuce said: bu power stationların falan add onlayını temiz yapmıslar, universitelerin falan. hganı kurduğun buyulkukte kalmıyo yetmiyo bide yol falan yapıyosun ıcıne birrden fazla girisi cıkısı olması universite falan iyi olmuskurdugun binaların nereye dogru genisliyecegini dusumek zorunda olmak iyi. Bi de duz street az avenue bol olmazsa trafik cekilir gibi olmuyo Streetcar direk MUST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 valla oyunun drm ı biçok oyundan daha iyi bence, disconnect oldu diyor mesela hala oynuyorsun kesintisiz sorunsuzca, hiç öle birden dc falanda olmadım yaptığım şehirde patlamadı bende hiç, 60 saat oynamışım şu ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kaçırmışım o terrain = cheat olayını ya. nasıl bir mantıkmış o öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oyunda nası screen alıyoz ui i kapatıp. bulamadım bi turlu tusunu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 tek sorum var. daha önceden okuduklarıma göre oyunda queue mantığı yok. direk cd ye sokuyor. eğer bittiğinde gene doluıysa gene cd vb. böyle mi hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 servera girerken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 tycoon oynamak için sıra mı bekliyorsunuz manyak mısınız hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o cd meselesi tamamen bitmis gibi galiba ben hic denk gelmedim. 2 kere loadlayamadı dedi origini resetleyip girdim. bi de north america server ı falan diye mesela korkma hic lag olmadı daha biz naeast3 te oynuyoruz hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 cok akilli degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 evet servera girerkenki olayı soruyorum. acayip salakça bir şey. neden sıraya sokmaz insanı. cenabetsen 5 saat bile sıra bekler öyle insan. realitede ilk günler sonrası sıra kalmaz da gene de saçma. nasıl mühendis lan bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ss C tuşu queue sistemi dandik ya 18dk beklemeyin, çıkarsa eğer, server ekranından tekrardan seçiyorum serverı 3-5 denemede giriyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abi 3 kere mi ne girdim totalde oyuna. Oyunu ilk kurduğumda avrupadan bi server seçtim. Oyuna girmedi. Bende amerika'dan bişi seçtim. Ona girdi. O serverda 3 keredir falan oynadım. Hiç bi kere yoğunluk var, sıraya atim falan demedi. ALT F4le çıkıyorum hep oyundan. Hiç synch olamadım numarası da çekmedi. Çok mu ballıyım. Yoksa internet bağlantısıyla alakalı bir durum mu bilemiyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bi tek benim basima gelir tabii normal olarak :D simcity (tm) has stopped working (getting start) tutoriale bastiktan sonra popopopopop bu sekilde cokuyor oyun :) karsilasip cozen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ahah calisti recover diye bir programcik cozdu sorunumu veya amerika sectim serveri usa east 3.. herhalde installda bi sorun olmustuydumuki. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 abi serverin hangisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 usa east 3 avrupalarda sorun yasadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar