Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Abi 3-5 güne biter merak etmeyin, şu an için oyunun en önemli olayı rezalet bir şekilde piyasaya çıkışı ve DRM sisteminin kötülüğü biz de onu konuşuyoruz.

Ama şunun için arada eski oyunlara laf atıldığını görürsem de kendimi tutamıyorum :).
Sosyal ağlarda paylaş

aga adam kalkmış swtorda class balance olmasın jedi felsefesi zaten zorluk içinde yaşamaktır falan diyen biodrone gibi sc4de terrain yapmak cheat di böyle daha zor olmuş işte o yüzden yaptılara getirecek neredeyse böyle laflar ediyor sonra biz hater oluyoruz adam kanser olmuyor ama ilginç. 2000 saat lol oynamaya devam edin siz kafa gitmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

abi adam "oyun kötü diye ağladınız" diyerek 2 sayfa ağladı ya. ahuadsuhadu
abi sadece bu oyun olsa neyse. her oyun boyle cıkıyo 5 dk keyifle oynamak yok aynı 3 5 adam spamliyip duruyo. Bi de durmadan spamliyo timer kurmus her 6 saatte bir DRM yazıyo buraya gelip.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

bu power stationların falan add onlayını temiz yapmıslar, universitelerin falan. hganı kurduğun buyulkukte kalmıyo yetmiyo bide yol falan yapıyosun ıcıne birrden fazla girisi cıkısı olması universite falan iyi olmus
kurdugun binaların nereye dogru genisliyecegini dusumek zorunda olmak iyi. Bi de duz street az avenue bol olmazsa trafik cekilir gibi olmuyo Streetcar direk MUST
Sosyal ağlarda paylaş

Abi 3 kere mi ne girdim totalde oyuna. Oyunu ilk kurduğumda avrupadan bi server seçtim. Oyuna girmedi. Bende amerika'dan bişi seçtim. Ona girdi. O serverda 3 keredir falan oynadım. Hiç bi kere yoğunluk var, sıraya atim falan demedi. ALT F4le çıkıyorum hep oyundan. Hiç synch olamadım numarası da çekmedi.

Çok mu ballıyım. Yoksa internet bağlantısıyla alakalı bir durum mu bilemiyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...