Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 oyun baya iyi gözüküyor valla ama online zorunluluğu ve fiyatı can sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 3-4 saat oynadim. 150k nufuslu guzel bir sehrim oldu, paralar tikir tikir geliyor falan. cat ekranda su mesaj cikti. eee eyvah, gitti en az 1 saatlik oyun herhalde dedim. rollback yapayim bari abandon edilmez simdi yazik dedim. rollback sonunda elimde sifir nufuslu bombos harita vardi. harika yani. Allah belani versin EA. hangi studyoyu satin aldiysan kuruttun bitirdin. biktim yemin ederim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sehire girmio suanda bendede abv ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bence hebelektistan isminde bir şehir olmasına dayanamamış oyun. normal. o ne öyle ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 cok yazik ettiler maxis'e..yani hadi terraforming, sandbox, city size olayini gectim, tahminen eglenceli bir oyuna benziyor streamlerden bakinca, mahalle yonetimi tadinda oynanirmis gayet.. ama 2ci haftasonunda hala data wipe/cant login yedirtiyorsa cok yazik ya.. :( "We’ve improved our server response time by 40x, we’ve doubled the number of players in the game" "The situation is good, but not good enough. And since my boss is one of the negatively affected (!) - we’re still driving hard to get everyone online." "...we will have to take the original servers down one by one to upgrade them. " edit: soyle bir 2ci blog post atmis Maxis..link edit2: Tembel bunye icin blog ozetini ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 ya 16k nufuslu sehirde 1 grade school, 1 high school, 1 community college bir de university var, hala egitim duzeyi artmiyor. hicbiri de kapasite uzerine cikmiyor. industry tech 2, tech 2 calisan bulamiyorum. anlamadim neden egitim seviye artmiyor. school bus, density hersey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sabonis said: bence hebelektistan isminde bir şehir olmasına dayanamamış oyun. normal. o ne öyle ya.. aman hersey duzgun bir benim sehir ismim kaldi dert yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Demin serverlar gitti oyun kapandı sonra, açtım girmeye çalışıyıorum siyah ekranda kaldı bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 80 $ lık facebook oyunu yapmışlar lan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Abi avaible yazan servera girmio 30dk bekle dio bu ne lan. 3 kere pişman oldum aldığımdan beri alacak olan varsa bugun almasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bingildak said: birinin grandma`yi kacirdilar bende asdasd, kimse umursamadi. asdasd nasıl görüyorsun kaçırdığını? itina ile zoom-in'ledim, loglara falan baktım bulamadım da ahah senko said: olm çok mu kötü oyun ya? almayak mı o kadar da hevesle beklediydim :S şimdi şöyle hocam: negatif: 1- oyun pahalı. 54 dolardan ucuza yok galiba? 2- serverlar falan sorun çıkarırsa hayattan bezdiriyor, bildiğin oynayamayanlar var *ben yaşamadım bunu ama kime sorsan şikayetçidir yani) 3- şehirler ufak. bu çoğu insan için, özellikle simcity serisinin hayranları için tam bir deal breaker 4- ve x tane teknik sorun serverından bugına pozitif: 1- glassbox mekanikleri seriye çok iyi gitmiş. tam ihtiyacı olan şeymiş. göstergeler falan da iyi. mekanik olarak şahane 2- bina + modül olayı başarılı 3- multiplayer. etkileşim über olmasa da aynı regionda arkadaşınla oynamak güzel birşey. bence genel olarak tycoon hastası olanlar alsın, spesifik olarak simcity hastası olanlar almasın hatta koşarak kaçsınlar sdfsdf. tereddütte olanlar hele hiiiiç almasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 GERGE said: 10 yil sonra o sunucular kapanacak ve kalacaksiniz. 10 yil bile surmez hatta, Sim City 7 ciktiginda kaparlar tun enerjimizi yeni oyuna vermek istiyoruz diye. yok artık ya, hakkaten 10 sene sonrasını mı düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Namessar said: Allah belani versin EA. hangi studyoyu satin aldiysan kuruttun bitirdin. biktim yemin ederim senden. http://i.imgur.com/8xdxmoc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Civ IV cikali 8 sene oldu, hala en cok oynadigim oyun. Online only olsaydi su anda oynayamayacaktim buyuk ihtimalle. Evet yani, dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Online oynama zorunlulugundan almiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Ya oyun güzel aslında kötü değil, ama drm olayı yüzünden oynanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Namessar said: sabonis said: bence hebelektistan isminde bir şehir olmasına dayanamamış oyun. normal. o ne öyle ya.. aman hersey duzgun bir benim sehir ismim kaldi dert yapacak sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 razzRaziel said: GERGE said: 10 yil sonra o sunucular kapanacak ve kalacaksiniz. 10 yil bile surmez hatta, Sim City 7 ciktiginda kaparlar tun enerjimizi yeni oyuna vermek istiyoruz diye. yok artık ya, hakkaten 10 sene sonrasını mı düşünüyosun? ufak bir kesim de olsa oyunları 10 sene sonra açıp oynayabiliyor tekrardan ama 60 dolar bayılırken "ben bu oyunu 10 sene sonra oynayamacam, o yüzden almam" diye düşünen o ufak kesimin %0.00001'i falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 GERGE said: Civ IV cikali 8 sene oldu, hala en cok oynadigim oyun. Online only olsaydi su anda oynayamayacaktim buyuk ihtimalle. Evet yani, dusunuyorum. Generals, BFME serilerinin hali ortada. Serverları kapadılar gittiler. 10 yıl bile olmamıştı kapadıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 abi ona bakarsan ben de açıp pharaoh oynarım hala, 14 sene olmuş. ama bu her oyun 14 sene götürmeli anlamına gelmiyor. bi de 10 sene içersinde ne city simler çıkar. e bu da "oha süperdi asla unutamam herşeyiyle tam istediğim gibi" denen bi oyun olmadığına göre (ki zaten küçük haritalarıyla kesinlikle o kadar süre oynatmaz) önümüzdeki oyunlara bakabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Abi küçük map olması bence o kadar kötü değil ya, kaldı ki başka şehirlerin ile etkileşim olayı güzel gayet. Ha biraz daha büyük olabilirmiş mapler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 razzRaziel said: bi de 10 sene içersinde ne city simler çıkar. e bu da "oha süperdi asla unutamam herşeyiyle tam istediğim gibi" denen bi oyun olmadığına göre (ki zaten küçük haritalarıyla kesinlikle o kadar süre oynatmaz) önümüzdeki oyunlara bakabiliriz. abi parasını ödeyip aldıgım şeyi nasıl ne zaman oynayacağımı adamlara mı soracağım? yıgınla örnek var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Netflix uyeligi gibi olmus yani, en azindan orada ayda 15 lira verip ne izlersem izliyorum ama. Burada o da yok. 150TL ver, iki ay oyna, 5 sene sonra tekrar oynayayim dediginde oynayama. Sanki 5 yilligina oyunu oynama hakkini kiraliyorlar... MMO gibi yapsinlar o zaman, 15 dolar alip bir yillik sunucuya erisim satsinlar, alti ayda bir de 15 dolara yine DLC cikartsinlar. MMO tarzi single oyun ne demek yani? Ya da adam gibi 50-60 dolara single oyun satsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sabonis said: Namessar said: sabonis said: bence hebelektistan isminde bir şehir olmasına dayanamamış oyun. normal. o ne öyle ya.. aman hersey duzgun bir benim sehir ismim kaldi dert yapacak sakin ol şampiyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 sabonis said: razzRaziel said: GERGE said: 10 yil sonra o sunucular kapanacak ve kalacaksiniz. 10 yil bile surmez hatta, Sim City 7 ciktiginda kaparlar tun enerjimizi yeni oyuna vermek istiyoruz diye. yok artık ya, hakkaten 10 sene sonrasını mı düşünüyosun? ufak bir kesim de olsa oyunları 10 sene sonra açıp oynayabiliyor tekrardan ama 60 dolar bayılırken "ben bu oyunu 10 sene sonra oynayamacam, o yüzden almam" diye düşünen o ufak kesimin %0.00001'i falandır. simcityde yapılması büyük gerzeklik. sc4 bile grafik dışında güncelliğini yitirmiş değil. halen oynanıyo. nfs falan desen neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar