Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Ya aynı olay eskiden de vardı, standart yol tek kare genişlikte, bulvar çift kare genişlikteydi. Otoyol yapınca katılımları yapmak için ekstra 1'er kare daha gidiyodu genişlikte. Sıkıntı dönüyo dolaşıyo şehir alanına geliyo yine. 5 bina var zaten, oraya bulvar yapıcam diye 4'ünü yıkınca şehir kalmıyo ortada asdfgdsfg

Ayrıca gördüğüm kadarıyla planlama da imkansız. Yola bitişik yapıyo herşeyi çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

sdfsf çıktım giremiyorum şimdi, update servera bağlanıyorum diyor 10dk dır.

dc falan olunca direk oyun yokolmuyor o iyi olmuş, alışamadım tam gerçi yol mol şeyleri garip biraz shift kullanmayınca hepsi yamuk yumuk oluyor lol, bi harita açıp noluyo bu napıyo falan diye test ediyorum şimdilik

US west 1 de açtım ülkemi
Sosyal ağlarda paylaş

review yapmak için oyunu oynayabilmek gerekiyor, DRM sağolsun parasını verip "checking for updates" de kalıyorsun. kritize edemiyorlardır ahehuasd

bu arada ileride "checking for updates" de takılacaklar için :

http://orcz.com/SimCity:_Stuck_On_Checking_For_Updates

serverların alayı gg
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiye kadar 16 milyon şehir claim edilmiş.

serverlar hala bozuk bu arada : "cannot connect", "cannot claim", "could not authenticate" diye devam ediyor.

gece yattım uğraşamam diye, sabah kalktım, girdim oyuna "claim" e bastım load ekranında kaldı, çıktım şimdi server'a bağlanamıyorum hehe.

Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Mr_Hand said:

cities xl seneler önce güzel çözmüştü bu olayı ya.

valla acık cities xl aynı durum ordada var.

ayrıca bu bır sorun deilki, planing eksikliği

abi 2 serit sokaktan 6 serit bulvara yollar ayni genislikteydi? Degisti mi o? İlk versiyonunu oynamistim zamaninda, dinamiklerini sevmeyip birakmistim sfggd yenilerinde degistiyse bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...