Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Her şey yola endeksli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yol olayı aşırı kısıtlıyor cidden bir de avenue sonradan yaratırken herşeyi yıkıyor, buna engel olmanın bi yolu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 planlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ya aynı olay eskiden de vardı, standart yol tek kare genişlikte, bulvar çift kare genişlikteydi. Otoyol yapınca katılımları yapmak için ekstra 1'er kare daha gidiyodu genişlikte. Sıkıntı dönüyo dolaşıyo şehir alanına geliyo yine. 5 bina var zaten, oraya bulvar yapıcam diye 4'ünü yıkınca şehir kalmıyo ortada asdfgdsfg Ayrıca gördüğüm kadarıyla planlama da imkansız. Yola bitişik yapıyo herşeyi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 sdfsf çıktım giremiyorum şimdi, update servera bağlanıyorum diyor 10dk dır. dc falan olunca direk oyun yokolmuyor o iyi olmuş, alışamadım tam gerçi yol mol şeyleri garip biraz shift kullanmayınca hepsi yamuk yumuk oluyor lol, bi harita açıp noluyo bu napıyo falan diye test ediyorum şimdilik US west 1 de açtım ülkemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 işte bu yüzden türkiye'de bile dükkanlar hemen yolun dibine değil, en az bir şerit uzağına kuruluyor heh. oyunun artık öyle bir seçim şansı vermesi lazımmış zoning sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cities xl seneler önce güzel çözmüştü bu olayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ülke = köy şehir = mahalle anasını satiim 5 binalık yerleşim birimine simcity dediler ya... delleniyorum gördükçe. hayır güzel detaylar var ve alasım geliyor ama yok EA'e bu iğrençlik için para yedirmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 serverlar bakimdaymis hahaha birde; ice cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi... http://img252.imageshack.us/img252/8955/citiesxl2.png https://c578254.ssl.cf2.rackcdn.com/wp_full_1_cities-xl.jpg vs. http://media.pcgamer.com/files/2013/01/SimCity-2013-01-25-13-57-43-471.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mr_Hand said: cities xl seneler önce güzel çözmüştü bu olayı ya. valla acık cities xl aynı durum ordada var. ayrıca bu bır sorun deilki, planing eksikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 niye region'ıma kimse gelmiyor :( EU WEST, ey pati neredesin? 3 saat sonraki hali şehirin, simcity 2000'den beri oynamadığımı düşünürsek ÇOK fena değil gibi, 10/17 ach bitti bu arada dafuq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 knox said: birde; ice cold :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi buldozer ağaçları yıkmıyor? dfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi şaka gibi, metacritic'te 90 gözüküyor skor... Bakıyorsun 9 review var, hepsi saçma sapan yerler. Ana oyun sitelerinden zerre review yok. User score direk yerlerde tabi. EA rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 review yapmak için oyunu oynayabilmek gerekiyor, DRM sağolsun parasını verip "checking for updates" de kalıyorsun. kritize edemiyorlardır ahehuasd bu arada ileride "checking for updates" de takılacaklar için : http://orcz.com/SimCity:_Stuck_On_Checking_For_Updates serverların alayı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 eu içinde açıldı şimdi, iyice patlar heralde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bence oyun kotu degil, zugurt tesellisi de degil. Oldukca ugrastirip eglendiriyor beni. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 77 lira görüp ucuzmuş alayım dedim sonra dolar üzerinden hesaplayınca 40 dolar çok pahalı geldi vazgeçtim zaten almıcam ki ea yaptığı yanlışı anlasın özür dilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 allah belani versin ea. su citiesxl daha butceli bi developera gitse de adam gibi rakip ciksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 yollar çok gıcık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben yolları çok beğendim :) yol araçları, yardımcı çizgiler falan acayip şahane. tramvayı da döşedin mi mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 şimdiye kadar 16 milyon şehir claim edilmiş. serverlar hala bozuk bu arada : "cannot connect", "cannot claim", "could not authenticate" diye devam ediyor. gece yattım uğraşamam diye, sabah kalktım, girdim oyuna "claim" e bastım load ekranında kaldı, çıktım şimdi server'a bağlanamıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 abi sabah 7 de avrupada queue nedir. 20 dk hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Cuce said: Mr_Hand said: cities xl seneler önce güzel çözmüştü bu olayı ya. valla acık cities xl aynı durum ordada var. ayrıca bu bır sorun deilki, planing eksikliği abi 2 serit sokaktan 6 serit bulvara yollar ayni genislikteydi? Degisti mi o? İlk versiyonunu oynamistim zamaninda, dinamiklerini sevmeyip birakmistim sfggd yenilerinde degistiyse bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar