aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Azmodai said: oyunu begendim ben bu arada. SimCity 4 beklemiyordum zaten, biraz daha buyuk olabilirmis ama muhim degil. muzikler ortamlar guzel. hep beraber alip, hic beraber oynamicamiz yeni oyun olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DareJedi said: İyi oldu ya daha da kötü olur inş fiyatı 15dolar olsun yaz indiriminde yeterli. ea oyunu, 2020'de filan olur 15$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Azmodai said: oyunu begendim ben bu arada. SimCity 4 beklemiyordum zaten, biraz daha buyuk olabilirmis ama muhim degil. muzikler ortamlar guzel. Sen nerelerdesin yahu... Sen yokken forum gazsız kaldı. Bu oyunu ölsem almam diyordum şimdi bir daha düşüneyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sabonis said: DAFUQ!!!! bu nasıl bir şehir ya? ben bunu oynamak için mi 60 dolar vericem? Kadıköy bunun 10 katı büyüklükte lan... dalga mı geçiyorsunuz??? arkada gözüken başka şehir ha yanılmayın yani Abi simcity4 te bu boyutun 4 katı sadece tarım arazisi yapıyoduk ya pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Simcity 3000'de o kadar alanı askeri bölge diye atıl bırakıyorduk ya. Şakasın EA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Simcity 3000'in ne biliyim grafikleri gelistirilmis veya addon lu , remake li bir versiyonu yokmu ? Valla ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 .. zata bundada o kadar alanı, yandaki sehirde ayırıyosun tarım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 simcity 4 var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Simcity 4 te de istersek yan şehre kurup bağlıyoduk abi. Seneler sonra oyunun grafik dışında getirdiği en büyük yenilik yandaki şehri görebilmek midir? Hiç ea hater olmadım ama bu sefer harbi laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oyun gayet iyi yahu. SC 4 deki medium city boylarinda, 3 saat oldu halen sehrimin bi suru sikintisi var, kaldi ki daha multi city regional play olayina hic girmedim bile, oraya girince daha da iyi olur. Oyun mesgul ediyor ve zorlugu da fena degil tavsiye ederim ben sahsen. SimCity 4 ten daha guzel yanlari da var, ozledigim yanlar da var, ama her sim'im kendi hayatinin olmasi, her arabanin isinden evinin garajina kadar agentinin olmasi cok guzel bisi, simulasyonun altyapisi olmus. Zamanla bilgisayar specleri arttikca regionlar da artar. Oyun tutulup iyi satarsa cok guzel city builderlar goruruz bence. Neticede guzel oyun, gogogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Merak etmeyin DLC çıkar genişletirler!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Adamların açıklaması var zaten. Zaman veremiyoruz ama haritaları genişletmek üzerine çalışacaz diyorlar. Oyunun tadı yerinde bence. Eğer geniş yollar vs. falan kurmazsanız köy yollarıyla küçük kasabalar yapmak mümkün oluyor. Eğer şehre abanacam derseniz uğraşılması gereken bir ton şey var. Güzel bence. Oynanır. Multi yapılır mı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Oynayanalar nerden oynuyo yaw? amerika serverlarınamı baglanıyosunuz ip değiştirerek ? Eğer cevap evetse,daha sonra aynı cdkeyle eu serverında problemsiz oynanabilicekmi ? yoksa ölene kadar USdemi takılıcaksınız ;D bide 2-3 ayda bir dlc gelir gibi gelio bana..baya potansiyel var hakkaten ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Azmodai said: SimCity 4 ten daha guzel yanlari da var, ozledigim yanlar da var, ama her sim'im kendi hayatinin olmasi, her arabanin isinden evinin garajina kadar agentinin olmasi cok guzel bisi, simulasyonun altyapisi olmus. Bu sanki ileride bir sims & simcity entegrasyonu yapılabilmesinin önünü açacak gibi bir his var içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi azmo, kullanıcı bilgisayarıyla alakası yok boyutun, bariz mp dayatması yüzünden. adamların daddy's pc argümanı tribünlere oynamak çok net. ne sunucu kaldırır ne bandwidth kaldırır sc3000'deki eski metropolleri. ayrıca ciddi ciddi medium map filan oynayan oldu mu eski oyunlarda? direkt en büyüğü açılır yani. doldurmaya gerek yok, şehrin buradaki dümdüz kare şeklinde durması çok komik bir olay. böyle bir şehir cidden gördünüz mü kare şeklinde? Cuce said: .. zata bundada o kadar alanı, yandaki sehirde ayırıyosun tarım için yok ki oyunda çiftlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 SimCity oynayan biri değilim ama şu oyuna bu kısıtlamalara rağmen para veriyorsanız tüüüü sizin oyunculuğunuza. Olabilecek en kötü hale getirmişler oyunu, Origin'ninden, online bağlantı istemesine, kare şehirlerden, basitliğe kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oh oh yangina benzin niyetine: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Redeagle said: Adamların açıklaması var zaten. Zaman veremiyoruz ama haritaları genişletmek üzerine çalışacaz diyorlar. Oyunun tadı yerinde bence. DOUBLE WTF!! ya bu nasıl bir açıklamadır ahahaha. koskoca EA'sin, Maxis'sin trilyonlarca doların var, gerekirse 1 ay ertelersin veya 10 adam işe alırsın 6 ay boyunca gece gündüz çalışıp büyük harita ile çıkarırsın oyunu. DLC çıkarıp "işte büyük haritalar, sadece 15 dolar" diyecekler. hayatta para vermem. 7.5 dolara düşerse olur da önümüzdeki sene, belki. o da belki yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 said: Metascore 91 out of 100 Universal acclaim based on 8 Critics User Score 3.5 out of 10 Generally unfavorable based on 342 Ratings metacritic bombardımanı başlamış bile. (courtesy of mono) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 2ci masseffect3 vakasi olur gibi gozukuyor..anlamadim ki neden sadece 8 critic reviewu var,...tombraider da 47-48 tane critic review, ayni gun cikti 2 oyunda...hani Simcity ayin 4une kadar Beta'damiydi da kimse el surememis oyuna...neyse umrum degil ehuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 eftler hesabina gecmemistir magazinlerin daha. sonra review. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 LathspeLL said: SimCity oynayan biri değilim ama şu oyuna bu kısıtlamalara rağmen para veriyorsanız tüüüü sizin oyunculuğunuza. Olabilecek en kötü hale getirmişler oyunu, Origin'ninden, online bağlantı istemesine, kare şehirlerden, basitliğe kadar. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahah 30 dakka queue var abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mono said: 2ci masseffect3 vakasi olur gibi gozukuyor..anlamadim ki neden sadece 8 critic reviewu var,...tombraider da 47-48 tane critic review, ayni gun cikti 2 oyunda...hani Simcity ayin 4une kadar Beta'damiydi da kimse el surememis oyuna...neyse umrum degil ehuh. criticler servera girememiştir AHAHAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar