Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

DAFUQ!!!! bu nasıl bir şehir ya? ben bunu oynamak için mi 60 dolar vericem? Kadıköy bunun 10 katı büyüklükte lan... dalga mı geçiyorsunuz???
arkada gözüken başka şehir ha yanılmayın yani

Abi simcity4 te bu boyutun 4 katı sadece tarım arazisi yapıyoduk ya pffff
Sosyal ağlarda paylaş

oyun gayet iyi yahu. SC 4 deki medium city boylarinda, 3 saat oldu halen sehrimin bi suru sikintisi var, kaldi ki daha multi city regional play olayina hic girmedim bile, oraya girince daha da iyi olur.

Oyun mesgul ediyor ve zorlugu da fena degil tavsiye ederim ben sahsen.

SimCity 4 ten daha guzel yanlari da var, ozledigim yanlar da var, ama her sim'im kendi hayatinin olmasi, her arabanin isinden evinin garajina kadar agentinin olmasi cok guzel bisi, simulasyonun altyapisi olmus.

Zamanla bilgisayar specleri arttikca regionlar da artar. Oyun tutulup iyi satarsa cok guzel city builderlar goruruz bence.

Neticede guzel oyun, gogogo.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların açıklaması var zaten. Zaman veremiyoruz ama haritaları genişletmek üzerine çalışacaz diyorlar. Oyunun tadı yerinde bence. Eğer geniş yollar vs. falan kurmazsanız köy yollarıyla küçük kasabalar yapmak mümkün oluyor. Eğer şehre abanacam derseniz uğraşılması gereken bir ton şey var. Güzel bence. Oynanır. Multi yapılır mı bilmiyorum ama.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynayanalar nerden oynuyo yaw? amerika serverlarınamı baglanıyosunuz ip değiştirerek ? Eğer cevap evetse,daha sonra aynı cdkeyle eu serverında problemsiz oynanabilicekmi ? yoksa ölene kadar USdemi takılıcaksınız ;D bide 2-3 ayda bir dlc gelir gibi gelio bana..baya potansiyel var hakkaten ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

SimCity 4 ten daha guzel yanlari da var, ozledigim yanlar da var, ama her sim'im kendi hayatinin olmasi, her arabanin isinden evinin garajina kadar agentinin olmasi cok guzel bisi, simulasyonun altyapisi olmus.

Bu sanki ileride bir sims & simcity entegrasyonu yapılabilmesinin önünü açacak gibi bir his var içimde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi azmo, kullanıcı bilgisayarıyla alakası yok boyutun, bariz mp dayatması yüzünden. adamların daddy's pc argümanı tribünlere oynamak çok net. ne sunucu kaldırır ne bandwidth kaldırır sc3000'deki eski metropolleri.

ayrıca ciddi ciddi medium map filan oynayan oldu mu eski oyunlarda? direkt en büyüğü açılır yani. doldurmaya gerek yok, şehrin buradaki dümdüz kare şeklinde durması çok komik bir olay. böyle bir şehir cidden gördünüz mü kare şeklinde?
Cuce said:

.. zata bundada o kadar alanı, yandaki sehirde ayırıyosun tarım için

yok ki oyunda çiftlikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Adamların açıklaması var zaten. Zaman veremiyoruz ama haritaları genişletmek üzerine çalışacaz diyorlar. Oyunun tadı yerinde bence.

DOUBLE WTF!!

ya bu nasıl bir açıklamadır ahahaha. koskoca EA'sin, Maxis'sin trilyonlarca doların var, gerekirse 1 ay ertelersin veya 10 adam işe alırsın 6 ay boyunca gece gündüz çalışıp büyük harita ile çıkarırsın oyunu.

DLC çıkarıp "işte büyük haritalar, sadece 15 dolar" diyecekler.

hayatta para vermem. 7.5 dolara düşerse olur da önümüzdeki sene, belki. o da belki yani...
Sosyal ağlarda paylaş

2ci masseffect3 vakasi olur gibi gozukuyor..anlamadim ki neden sadece 8 critic reviewu var,...tombraider da 47-48 tane critic review, ayni gun cikti 2 oyunda...hani Simcity ayin 4une kadar Beta'damiydi da kimse el surememis oyuna...neyse umrum degil ehuh.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

SimCity oynayan biri değilim ama şu oyuna bu kısıtlamalara rağmen para veriyorsanız tüüüü sizin oyunculuğunuza.

Olabilecek en kötü hale getirmişler oyunu, Origin'ninden, online bağlantı istemesine, kare şehirlerden, basitliğe kadar.

this.
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

2ci masseffect3 vakasi olur gibi gozukuyor..anlamadim ki neden sadece 8 critic reviewu var,...tombraider da 47-48 tane critic review, ayni gun cikti 2 oyunda...hani Simcity ayin 4une kadar Beta'damiydi da kimse el surememis oyuna...neyse umrum degil ehuh.

criticler servera girememiştir AHAHAh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...