bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pff çalışırken yandan mıncıklamak için birebirdi, zerre inancım yok ki EA'a. batak gibi, oyunu alsan bir hafta sonra öyle bir dlc çıkartacaklar ki "ulan oyuna 100 tl verdik aldık, herhalde bunu da alacaz yapacak bir şey yok*" dedirtecek, eli verip kolu kurtaramıycaz. simcity'e yılda 200 tl yatırır hale getirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 pre-order dlcleri var zaten şimdiden :p oyun fena değilde işte anca 20 dlc 1 expansion 1000 bugfix falan sonra adam olur gibi sdf şu press betadaki buglar kötü baya mesela düzeltmişlerdir inş. onları. server bakımları, error 3006 falan filan ilk günler kesin zaten. bide ana haritanıza yapabileceğiniz Great Works sayısı haritanın büyüklüğü ile alakalı, en büyük haritayı (3 tanew var 16 şehirlik) seçmezseniz 4 ünü de yapamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 allahtan beleş geliyor bana da para verip cinnet getirmeme gerek kalmayacak. burada söylenenlerden ve yapılan incelemelerden sonra beş para etmez bir oyun olacak gibi görünüyor çünkü. metacritic'te de hemen 90'lar 100'ler basılmış. tü allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sen deyince bir bakayım dedim metacritiğine, yanda şunu gördüm: 79 / 100 - Chivalry: Medieval Warfare direk sayfayı kapadım. o oyuna 80 veren kritik olmasa da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ya oyun Simcity degilde SimCounty, SimTown falan olsa hic bir problem yok. Simcity franchiseini, sandbox durumunu "minmax" anlayis ile acayip kotu budamislar. Butun reviewlar diyor, eger estetik sehir yaparsaniz bir halta yaramiyor diye.. Eminim oyun eglencelidir guzeldir. vakit gecirtiyordur, ama arkasina saklandigi kimligin en onemli ozelliklerini ucurmuslar iste. Ucak simulasyonu koyup haritayi ufacik vermekten bir farki yok..DLC mantigini da ekleyiverin iste. hee simcity serisi kotu yavan oyun tabi tabi..kisisel goruslere saygim var, neticede herkes sevmeyebilir simulasyon oyunlarini, eh fakat genelleme yapacak kadar da kor olmak yakismiyor. herseyi gectim; "The 14 titles already in the permanent exhibit are Pac-Man, Tetris, Another World, Myst, SimCity 2000, vib-ribbon, The Sims, Katamari Damacy, EVE Online, Dwarf Fortress, Portal, flOw, Passage, and Canabalt. There are also plans to add 26 additional games to its collection, including Spacewar!, Pong, Snake, Space Invaders, Donkey Kong, M.U.L.E., Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Street Fighter II, Chrono Trigger, Animal Crossing, and Minecraft." Metropolitan Museum of Art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=RUl_Cj2_KWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 of diyaploüç kanserinin etkileri işte, söyledik söyledik inanmadı kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 D3'ün etkileri diyorsun, doğru diyorsun da adamların oyunu halen kırılamadı ve eşşek yüküyle satıyorlar işte. Bu da onları yöntem olarak doğru çıkarıyor, her ne kadar oyuncu için boktan olsa da. Simcity'nin tek sorunu DRM olsa eyvallah diyecem ama, içerik olarak da süper tırışka görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kaede said: § 07 Mar 2012, 09:19 EA tek kelime açıklama bak daha fazlasına gerek yok asdf LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 muazzam para kırıyor apple teknolojik açıdan geri aleti satıp bir yıl sonra hemen 1-2 ufak bişi ekleyerek, doğrular mı? yatırımcı forumu filan değiliz arkadaşlar, burada herkes oyuncu. eleştirimiz de oyuncu gözünden. yoksa actiblob, ea filan bunlar deli gibi para kıran şirketler. öyle olmasa zaten bu yatırımları yapamazlar server havuzuydu constant online drm'di vs. bu kanseri yaratabilme kabiliyeti baştan kapital isteyen birşey. içerik olarak zayıflığının ana nedeni bu devamlı online sistemi d3'teki gibi, herşeyi sunucuya koyma, oradan alma ihtiyacı. teknik olarak sorun buradan çıkıyor. yoksa lead adam çıkıp "büyütmeye çalışıcaz lütfen alın oyunu" deme gereği hissetmezdi, "oyunu kafamızda böyle kurduk, değişmeyecek bu boy" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sektörün kaçınılmaz geleceği, indie oyunlar dışında hiçbir oyunun ben "offline" bir şekilde oynanabilir olmasını beklemiyorum 5 yıl içinde. müşterinin mutsuzluğuna karşı profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tek sorun DRM olsa buradaki Simcity aşığı insanlar tek kelime etmez zaten. Oyun kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Gangren said: Simcity'nin tek sorunu DRM olsa eyvallah diyecem ama, içerik olarak da süper tırışka görünüyor. Evet. Diablo 3'ün içeriği derya deniz. Oyun kötü olabilir de sektörün evrildiği nokta bu artık. Herkesin altında fiber internet olduğu an EA, Blizz, Ubisoft gibi dev firmalar oyunlarını server-sided dayayacak. Gg korsan AAA oyunlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 diablo 3'ten dolayı blizzard'a kızgınım ama adamlar 1-2 ayda bir patchle gayet dolu dolu içerik getirdi valla. Ha ama çıkışı yine eksikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bu FIFA'nın serverları gibi birşeydir kesin. online EA oyunu oynayan orjinal aldığına tövbe ediyor sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 asya tarafında çıkmış galiba oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kadıköyde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yapımcı artık business modele göre oyunları kalıplara sıkıştırmak zorunda kalıyor, diablo 3'de de bunu gördük, simcity'de de aynı problem var. oyunlar istenilen "yeni" sistemleri destekleyecek şekilde dizayn ediliyor. ben d3'un tamamen rmah i test etmek için yapıldığına inanıyorum. business model'i en promising ürünle adamlar pilot etti. diablo 3'u diablo serisine yakıştıran adama zaten beni diyecek lafım yok, adamlar yapamadığı için mi böyle çıktı oyun? hayır, adamlar istese bal gibi d2 successor bir oyun yaparlardı ama rmah sistemini, drm sistemini desteklemesi gerekiyordu oyunun yapısal olarak. ee ortaya da böyle bir şey çıktı. simcity'de aynı halt. yok regionlara koyalım, yok multiplayer feeling, yok community. ondan sonra server giderleri patlamasın diye 2km2 e oyuncuyu sıkıştırır mahalle muhtarı yaparsın. adamlar daha iyisini yapar ama business plan'ı desteklemiyor. bundan sonra da ben bu düzenin kırılacağına inanmıyorum. müşteri eli mahkum istedikleri yola geliyor sonuçta. adamlar daha çok para kazanıyor belli bir kitleyi kaybetme pahasına. /care onlar içinde çok. günün sonunda $'a bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 USA 5 mart, EU 8 mart diye biliyorum...asya malum dunyadan farkli bir yer oldugu icin cikmis olabilir..Kadikoy'de torrent borsasina endeksli surpriz yapabilir tabi ehehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ´merica da da çıkmış oyun durum buymuş: http://www.rockpapershotgun.com/images/13/mar/simline.jpg sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 EA wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 millet oynuyor twitch'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 birden fazla sunucu varmış, o yüzdendir. asıl patlak durum savegame clouda atıyor ama sunucular arası transfer yokmuş hahaha, şaka gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yalnız bi daha düşününce, bu adamlar genişletilebilir bina olayını sadece bu harita kısıtı yüzünden çıkarmışlar gibi geldi ya. Eski oyunlarında metro durağı bile yol kenarında kaldırımdan çıkmak yerine bodos 1x1 kare götürüyodu. Bunda zaten metro da yok sdfsdf. Elektrik santrali kurup ek baca koyuyosun, çok fazla yer kaplamadan oluyo sana 1,5 elektrik santrali :D Bu bahsedilen simulasyon bu kadar yoğun mu da metro yok, alan kısıtlı? Herifler acaba zamanın ötesinde bi işe kalkışıp EA dangözünün "online ve dlc olacak" kısıtlamasıyla birleşince mi böyle bi ucube çıkardı? Bu kadar yoğun hesap istemiyodur ya heralde su, trafik, nüfus vs. yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Gözünü sevdimin Settlers'ı NERELERDSİN ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar