Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

10 saatte oyun bitirenin sorunu o.

DoruK said:

oyun kolay gözüküyor diyoruz da simcity 2k zamanında ingilizce bilmeyen ben zorlanıp iflas ederken simcity 4 zamanında gayet kolay parayı kırabiliyordum kısa sürede. sanırım oyun hiç bir zaman o kadar zor değildi sadece biz yetoyduk.

Ya böyle bir şey var açıkçası. Son simcity oyununu açınca oyunda başarılı olmak için kamu hizmeti binalarını zarara geçmeyecek kadar sayıda yerleştirmenin yeterli olduğunu hatırlıyorsunuz(yeto gibi elektrik su çöp hizmeti vs. vermemeyi saymıyorum). Büyük ihtimalle kafa dinlemek için oynucaz bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun zorluğu zaten bilmemekten kaynaklanıyordu eskiden, okuldu suydu elektrikti polisti vb binaların ihtiyaca göre kapasitesini düzenledikçe zaten zarar etmek imkansızdı düzgün oynadığın zaman,

hiç oynamayan biri bunu anlamayıp muhtemelen binaları ilk kurulduğu gibi bırakacağı için batıp gidiyordu tabi şehirleri masraftan :p

bide bu :

11 Sep 2008
Bone said:

simcity 3-4-5 hep bana tuhaf gelmiştir zaten.
hile yapıyorum mesela, en pahalı sistemleri alıp kuruyorum şehire, ama hala "ben bunu beğenmedim, ben şunu beğenmedim, bina çok eskidi" felan diye ağlaşıyorlar.

sdfa
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun zor değil. Videolardan o anlaşılıyor. Ama söylediğiniz kadar da değil. En basidinden:

http://www.youtube.com/watch?v=znBsHXc6zNE

Burada 12:30da bakarsanız adam bir adet rüzgar jeneratörü ve su kulesi kurdu. Evlere rağmen saat başına -90 ibresinde. Sonradan -300'e de düşüyor. Öyle para eksiye düşmüyor diye bir olay yok yani. Sadece önceki oyunlarda olduğu gibi para götüren kamu binalarını dikerken giderlerin kazançtan fazla olmamasına dikkat etmek gerekiyor.

Oyunda para ay başına değil oyundaki saat başına geliyor birde. Sürekli para artıyor gibi gözükmesinin nedeni o.
Sosyal ağlarda paylaş

ekonomi fail olamıyorsa büyük fail olur ama o kadar bilinçsiz değillerdir herhalde society bombalandıktan sonra? gelir/gider tutturmak zaten oyunun ana challenge'ı.
hamsilipilav said:

Simcity müzikleri önemlidir. O müzikler özenle seçiliyor zaten saatlerce kafanı silkmeyecek ve oyuna konsantre olmanı sağlayacak ve baymayacak şekilde

maxis müzik konusunda her zaman mükemmeliği aynen koruyan bir şirket oldu, sim city ve the sims müziklerini bile telefonumda taşıyorum ki bunu söyleyebileceğim oyun azdır. böyle kafa dinlemek istediğim zaman birebir.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

Ya böyle bir şey var açıkçası. Son simcity oyununu açınca oyunda başarılı olmak için kamu hizmeti binalarını zarara geçmeyecek kadar sayıda yerleştirmenin yeterli olduğunu hatırlıyorsunuz(yeto gibi elektrik su çöp hizmeti vs. vermemeyi saymıyorum). Büyük ihtimalle kafa dinlemek için oynucaz bunu.

yolun engellediği elektrik direkleri, direklerin engellediği yollar, karman çorman sistemler gibi problemli şeyler olmuycak oyunda. her şehir için ayrı ayrı sulama sistemi, elektrik sistemi, kanalizasyon sistemi de kurmak gerekmiycek. her şey yollar aracılığıyla olacak. daha temiz ve daha rahat bir oyun sistemi koymuşlara benziyor.
şehri ve parayı planlamaya kafa ayırcaz biz sadece, oyun bizim önümüze geçmiycek.

bu arada simcity 4 fanları bu oyunu sevmiycek (topicten de gözüktüğü gibi), ama simcity 1-2-3 sevenler bu oyunu sevebilir. simcity 4cüleri tatmin etmek için excel çizelgeleri, borsa hisseleleri, bina ihaleleri gibi özelliklerin eklenmesi gerekirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

bu arada simcity 4 fanları bu oyunu sevmiycek (topicten de gözüktüğü gibi), ama simcity 1-2-3 sevenler bu oyunu sevebilir. simcity 4cüleri tatmin etmek için excel çizelgeleri, borsa hisseleleri, bina ihaleleri gibi özelliklerin eklenmesi gerekirdi.

Abi insaf. Borsa hissesiyle ihaleyle 4'ün ne alakası var(bu arada yeni oyunda ithalat vs. olacağından bu oyunda böyle şeylerin olması daha mümkün)? 3'te grafikler yok muydu? Yenisinde olmayacak mı? Maraziden farklar yaratmayın yahu :S Cities XL oyunlarıyla karıştırıyor olmayasın?

edit: heaa cevap gelmiş
Bone said:

yok ben simcity 4'ü oynamamak için inat ediyorum.
yeni simcity çıkıncaya kadar sabretmek istiyorum, bu yüzden simcity 4'ü ne kadar kötü gösterirsem o kadar iyi benim açımdan ^^

Abi bütün dünya oynadı sc4'ü ._. Kime kötü gösteriyorsun .__.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi para konuşalım az.

Kim nereden ne aldı? Kaça aldı? Aral'a ön sipariş olup olmayacağı ve satıp satmayacağını sordum. Cevap gelmiş. Oyun çıkış tarihinde satışa sunulacak diye. Fiyatını söylemediler. Nereden alınır? Kaça alınır? Yardım edin memedalibeg.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...