Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
offline mode kesinlikle olur bence, offline mode olduğu sürece kırılır. simcity falan canımız fakat 80 euro saçmalık. 60 euro bile komik bence simcity için ama şahsı fikrimdir.
Mesaj tarihi:
d3 çok ayrı bi sistem kullanıyor ama. kırılamaması o yüzden. her şey server üzerinde üretiliyor d3'te. ea bir oyun için o kadar büyük yatırım yapmaz. blizzard bile o sisteme dayanacak server için baya uğraştı.
Mesaj tarihi:
gelmedi.

eğerki oyunun random eventlerini vs vs server'a bağlarlarsa patlar crack.

yinede simcity'e cok 60 euro. cok sağlam bir single player campaign, cinematicler, sağlam bi soundtrack, güclü senaryo falan yapmadılarsa. en azından tropico4 gibi bir single player beklerim 60 euro vericeksem.
Mesaj tarihi:
cüceye katılıyorum, yap release'ı 30 euro'dan zaten dlc'nin sonu yok, her türlü para kazanacaksın. milleti hiçbir şekilde korsana yönlendirme. zaten oyuna sosyal bir taraf getirmişsin, cosmetic dlc bile dayarsın sonu yok. base oyunu pahalı tutmanın ne avantajı var.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

e oda cok deilmi abi tümü sandbox olan oyun ıcın?

gecmisine bakarak konusuyorum tabiki, bi devrim yaptık diyolarsa bilemiycem

ya çok tabii de oyunun bütçesine göre belirleyince fiyatları durum bu hale geldi sektörde. birinci sınıf prodüksiyon ne alırsan 60$ yani. neyse ki mw3'ü 60'a geri çektiler, yoksa 70'e çıkmak üzereydi standart.
Mesaj tarihi:
Başarılı alternatif yıllarca gelmemiş, marka var kitle hazır.

Şu oyun başarız olucak olsa bile ön görülen satış rakamlarını çok rahat yakalıcak bir oyun, diablo 3 gibi işte.
Mesaj tarihi:
ahahahaha big ben dlc

isa belanizi versin

bi de always online drm varmis

lan bunlar gercekten salak ya baska aciklama getiremiyorum

korsanci zaten es geciyo loginleri, para verip alanlar cezalandiriliyo her seferinde

ya alicagim varsa da alamiyorum boyle hiyarliklar yuzunden

bf3 aldiktan sonra haftalarca paramla rezil olmustum

bi daha asla ne orign ne ea

geberin
Mesaj tarihi:
bi de neden always online drm var onu anlamadim

hadi d3 bi yere kadar multiplayer oyunu ama simcity'de onla bunla mesajlasmak disinda ne koyucaklarmis multi olarak?

sehirler arasi rugby maci mi yapilcak
Mesaj tarihi:
bend eonu diyorum zaten, kallavi bir single plaer campaign yoksa nasıl byük prodüksyonki zaten. ne voice acting en senaryo ne cienmatic, vs vs vs
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...