bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 offline mode kesinlikle olur bence, offline mode olduğu sürece kırılır. simcity falan canımız fakat 80 euro saçmalık. 60 euro bile komik bence simcity için ama şahsı fikrimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 offline mod olmayacak, internete bağlı olmadan oynayamayacaksın. Daha önce olduğu gibi yine 2 haftaya crack gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 d3 e adam gibi crack geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 tam bir bilgim yok ama bu oyun da tıpkı ubisoft'un oyunları gibi büyük olasılıkla, bilgileri server'dan almıyor muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 offline mode'u yoksa cracklenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 d3 çok ayrı bi sistem kullanıyor ama. kırılamaması o yüzden. her şey server üzerinde üretiliyor d3'te. ea bir oyun için o kadar büyük yatırım yapmaz. blizzard bile o sisteme dayanacak server için baya uğraştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 gelmedi. eğerki oyunun random eventlerini vs vs server'a bağlarlarsa patlar crack. yinede simcity'e cok 60 euro. cok sağlam bir single player campaign, cinematicler, sağlam bi soundtrack, güclü senaryo falan yapmadılarsa. en azından tropico4 gibi bir single player beklerim 60 euro vericeksem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 60 euro origin eu fiyatı filandır, 60$ olması lazım normalde. steam'de satılırsa ne ala heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 e oda cok deilmi abi tümü sandbox olan oyun ıcın? gecmisine bakarak konusuyorum tabiki, bi devrim yaptık diyolarsa bilemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 cüceye katılıyorum, yap release'ı 30 euro'dan zaten dlc'nin sonu yok, her türlü para kazanacaksın. milleti hiçbir şekilde korsana yönlendirme. zaten oyuna sosyal bir taraf getirmişsin, cosmetic dlc bile dayarsın sonu yok. base oyunu pahalı tutmanın ne avantajı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 rusçu ftw ya rusçu akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan pati olarak son gelişmelere yorumum: EŞŞOĞLUEŞŞEKLER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 4 ayda bir AA oyunlara zam geliyor. 30'du 45 oldu, 45 idi 50 oldu şimdi de 60. çok fazlaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ilk atlayanlardan kazanıp 2 aya indirime gidiyorlar zaten. 6 ay geçince 15-20 ye alıyorsun ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 döjötöl dölöx: http://www.youtube.com/watch?v=I8mNf6CrTYk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Cuce said: e oda cok deilmi abi tümü sandbox olan oyun ıcın? gecmisine bakarak konusuyorum tabiki, bi devrim yaptık diyolarsa bilemiycem ya çok tabii de oyunun bütçesine göre belirleyince fiyatları durum bu hale geldi sektörde. birinci sınıf prodüksiyon ne alırsan 60$ yani. neyse ki mw3'ü 60'a geri çektiler, yoksa 70'e çıkmak üzereydi standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Başarılı alternatif yıllarca gelmemiş, marka var kitle hazır. Şu oyun başarız olucak olsa bile ön görülen satış rakamlarını çok rahat yakalıcak bir oyun, diablo 3 gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 ahahahaha big ben dlc isa belanizi versin bi de always online drm varmis lan bunlar gercekten salak ya baska aciklama getiremiyorum korsanci zaten es geciyo loginleri, para verip alanlar cezalandiriliyo her seferinde ya alicagim varsa da alamiyorum boyle hiyarliklar yuzunden bf3 aldiktan sonra haftalarca paramla rezil olmustum bi daha asla ne orign ne ea geberin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bi de neden always online drm var onu anlamadim hadi d3 bi yere kadar multiplayer oyunu ama simcity'de onla bunla mesajlasmak disinda ne koyucaklarmis multi olarak? sehirler arasi rugby maci mi yapilcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 bend eonu diyorum zaten, kallavi bir single plaer campaign yoksa nasıl byük prodüksyonki zaten. ne voice acting en senaryo ne cienmatic, vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 korsandan baymış ea d3'ün kırılamadığını görünce ona özenmiş ama simcity ve olveys onlayn diarem olmamış be kanka başka oyunla başlataydınız şu furyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 paso ertfaımızda baska oyuncuların sehirleriyle ilişkiye girdirirler gibi olaylar varsa online sorun değil pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 adamlar farmville falan yapacak herhalde başkasının şehrine gidip otobüs hediye edicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 anca ziyaret falan edersin digerlerinin sehirlerini bence belki ticaret falan da yapilabilir ama sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Abi videolari izlemediniz sanirim. Oyunun single player ve save/load olayi yok diyorum size ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar