Anelor Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20071170.asp Haber şu. İnanılmaz güldüm ya sanki derbi maçı anlatırmış gibi yazmışlar ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 anonun "muduru", satmis fbi'a bilgileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hiç vakit geçirmeden bilgisayarlarının başına geçerek sistemi savunmaya başladı. İki grup arasında kıran kırana geçen siber savaş sırasında karşılıklı laf atmalar da oldu ahahahah metal fırtına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 said: Hackerlar karşılarında Başbakanlık bilişim güvenlik uzmanlarını buldu. Başbakanlık güvenlik duvarı, SMS atarak uzmanları uyardı. Alarma geçen 5 bilişim güvenlik uzmanı, hiç vakit geçirmeden bilgisayarlarının başına geçerek sistemi savunmaya başladı. İki grup arasında kıran kırana geçen siber savaş sırasında karşılıklı laf atmalar da oldu. ABD Virginia ve Çin’den yapıldığı tespit edilen saldırıların yoğunluğu artınca Başbakanlık Güney Virginia Üniversitesi’nden erişimi engelledi. Bu engelleme ile Başbakanlık saldırıyı püskürtmeyi başardı. Saldırının püskürtülmesinin ardından önlemleri arttıran Başbakanlık, Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yazılım bir güvenlik duvarı kurdu. KIRAN KIRANA BİR MÜCADELE! edit: derbi maçı anlatır gibi lafından daha uygun ifade yok resmen şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Başbakanlık güvenlik duvarı, SMS atarak uzmanları uyardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sldrı vr jnms hmn gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 DoruK said: hiç vakit geçirmeden bilgisayarlarının başına geçerek sistemi savunmaya başladı. İki grup arasında kıran kırana geçen siber savaş sırasında karşılıklı laf atmalar da oldu ahahahah metal fırtına asddfadfa sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 DoruK said: hiç vakit geçirmeden bilgisayarlarının başına geçerek sistemi savunmaya başladı. İki grup arasında kıran kırana geçen siber savaş sırasında karşılıklı laf atmalar da oldu bu ne lan ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 vs atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu adamlar sayesinde, her gün güvenle uyuyorum. http://www.btnet.com.tr/wp-content/uploads/2011/08/ayyildiz-team-google-hotmail-455x386.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 said: Resmi yazışmalara ulaşmaya çalışan hacker grubu ile Başbakanlık bilişim güvenlik uzmanları arasında süren siber savaş sonrasında saldırı başarıyla püskürtüldü. Dünyanın en tehlikeli hacker grubu olarak bilinen ve devletlerin bilgi ağına girerek çok gizli belgeleri deşifre eden Anonymous’un yeni hedefi Başbakanlık bilgi ağı oldu. Hackerlar karşılarında Başbakanlık bilişim güvenlik uzmanlarını buldu. Başbakanlık güvenlik duvarı, SMS atarak uzmanları uyardı. Alarma geçen 5 bilişim güvenlik uzmanı, hiç vakit geçirmeden bilgisayarlarının başına geçerek sistemi savunmaya başladı. İki grup arasında kıran kırana geçen siber savaş sırasında karşılıklı laf atmalar da oldu. ABD Virginia ve Çin’den yapıldığı tespit edilen saldırıların yoğunluğu artınca Başbakanlık Güney Virginia Üniversitesi’nden erişimi engelledi. Bu engelleme ile Başbakanlık saldırıyı püskürtmeyi başardı. Saldırının püskürtülmesinin ardından önlemleri arttıran Başbakanlık, Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yazılım bir güvenlik duvarı kurdu. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yazar kasa atsalarmış bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ren said: Başbakanlık güvenlik duvarı, SMS atarak uzmanları uyardı. felfecir said: sldrı vr jnms hmn gl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 said: Saldırının püskürtülmesinin ardından önlemleri arttıran Başbakanlık, Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yazılım bir güvenlik duvarı kurdu. uff sldr vr be slk .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hemen sınırboylarına akıncılar gönderilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ay beyaz, sen beyaz, ver o datadan biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 evladım saldırmasana http://1.bp.blogspot.com/-Jfvj-ey_QJw/TvuEbjRkl5I/AAAAAAAAWmk/O4nvlsj7tIE/s400/400906_10150477224999600_851499599_8571666_1115616098_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 felfecir said: sldrı vr jnms hmn gl ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben en cok karşılıklı laf atma olayına takıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 klavye delikanlılığı yapmayın lan demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Masakari said: ben en cok karşılıklı laf atma olayına takıldım aşık atışması gibi bişey canlandı benim kafamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ahahahaha Türk mühendislerinin hazırladığı yerli yazılım bir güvenlik duvarı kurdu yeaaaaah suuure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 saldırı yapan tip: giricem lanet olası çökertecem yea başbakanlık: cesedimizi çiğnemeden giremezsiniz grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 AHAHAHAHAAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar