mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://ninite.com/ site inanılmaz kullanışlı. seçiyosunuz istediğin programları otomatik yüklüyo. next next falan diyede 500 kez geçmiyosunuz. format sonrası için ideal baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 YUH! Nerelerdeydin koçum be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 aa lan bunu o kadar çevreme yaydım ben , patiye yazmak aklıma gelmedi iyi mi. tıklamaya üşenenler için geliyor, çeşitli başlıklar altında toplanan (web browser, media players, office, runtimes vs. kısacası hepsinden )programlardan istediklerinizi seçiyorsunuz, 300kb kadarlık bir installer hazırlıyor program size. daha sonra çalıştırdığınızda install onayı, eula agreement, programı nereye kuracaktık hocu? gibi sorular ve sıkıcı şeylerle uğraştırmadan sinsi sinsi arka planda indirip kuruyor programları. bir tek install ekranından kurulan, update edilen programları vs. de görebiliyorsunuz. program listesi de gayet başarılı hatırlattığın için teşekkürler mokoko :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hmm çok iyi 20 tane falan program var sırf benim, fakat bu programların çoğunun kendi browser toolbarları falan fistan bi sürü gereksiz şeyleri oluyor, onlarıda yüklüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 programı kuracağı yeri falan sormuyor da ben istediğim yere kuramıyor muyum peki? default klasörüne mi kuruyor hepsini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Norak said: hmm çok iyi 20 tane falan program var sırf benim, fakat bu programların çoğunun kendi browser toolbarları falan fistan bi sürü gereksiz şeyleri oluyor, onlarıda yüklüyor mu? Toolbarlari yuklemiyormus, oyle yaziyor sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 No Toolbars Ninite automatically says "No" to toolbars and other junk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 https://d3doxs0mwx271h.cloudfront.net/_cache_eff7e710_/static/app/img/proremote/remote.png pro bana şart ya. kullanan varmı acaba pro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Rotweiler said: YUH! Nerelerdeydin koçum be... Lan millete laf atacagina acsana su gtalk'unu. Satarim ampullerini yari fiyatina gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha iyimiş lan bu site bende ilk kez görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Stimpak sen olmasan napardık biz paylaşım yapan arkadaş sönük kaldı çok iyisin ufff:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 şerefsizim aklıma geldiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 gayet başarılıda yanında eşantiyon bişilerde yüklemesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 welcome to internet demye gelmiştimde millet bilmiyomuş entresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu çok daha iyi: http://forum.paticik.com/read.php?6,5444706,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar