dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 trinket i bulamadıysan, questi veren item kemik veriyor sakinleştirmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bingildak said: oyun çok iyi bu arada ya yılda 4 tane böyle oyun çıksa yeter ya casual adama akşam eve gidince oynayasım var ya o kadar yakalamış, ne zamandır eve gideyim şunu oynayım hevesi yapmıyodum. tam titan valleyde ortamı karıştırıyordum asdasd saatler ilerledikce içimde ki oynama arzusu yükseliyor :) trafikte zaman kaybetmemk için mesai yapıp şirkette oynıaysım var valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Livered said: şu higpooldaki köpegi nasıl sahibine götürüyoruz her seferinde bana saldırıyor. yok, o başka şekilde yapılıyordu ve o o köpek değilmiydi... betada farklı şekilde yaptım diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Animal whisperer sanırım 1 skill yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Animal whisper şart değil, sahibinden qhesti alınca oyuncağını veriyor (chew toy) onu hayvanın üstünde kullanıp (sağ tık, use, köpek) tame'lenip takılıyor peşinize. Questi veren adam da Adam Bilmemkim. Sulu pompalı görev için girdiğimiz binanın oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 2 gündür zor diye ağlıyorum ama oyun zordan ziyade öğrenim curve'i yüksek bir oyun sanırım. 10 senedir yanlışlıkla quest itemlarını satabileceğim, quest karakterlerini kesebileceğim, çatışmayı geçtikten sonra cephanem bittiğimden ilerlemeyi beceremeyeğim doğru dürüst bir oyun çıkmamıştı. X-com'daki gibi coverlar hayati önem taşıyor ama x-com gibi laylaylom çatışmalar yok. Bayağı fazla fail check var, dolandırmaya çalışan vendorlar var vs. vs. Takımım oturmaya başladıkça ve oyunu öğrendikçe iyice "olmuş bu oyun, olmuş lan" moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 kickstarter dan çıkan bana göre en iyi oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 atchinsonlara giderken yolda ganklesinler de bi kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 ya oyun başlarda zor, ilerledikce kolaylaşıyor gear çektikten sonra skiller oturduktan sonra akıyor ama oyunun başında kan işetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Livered said: şu higpooldaki köpegi nasıl sahibine götürüyoruz her seferinde bana saldırıyor. veletlerin yanındaki köpek değil asansörle çıktıktan sonra başta sola doğru kalıyor birde oyuna ilk başladığınız zaman o ilk haritada angela'yı gruba katmayı unutmayın ben gibi 6 kişi savaşılabilecek yerlerde 4 kişi savaşmayın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 yanlış anlamadıysam ag center ve high pool arasındaki seçim playtime'dan acayip kısıyor. burada okuyorum highpool'da şöyle yaptım böyle quest var diye. ag center seçtiğim için onların hiçbiri olmadı tabii. ag center epey uzun sürüyor. bu durumda highpool yüzünden illaki baştan oynatacak gibi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 gruba katılan yerli bebe ya bu 2 clanın kapıştığı mapte, elder'lar yerli bir bebeyi "sana verek sen bunu adam ederin" dedi partye verdi. çocuğun statlar leş, int yok, skill gelmiyor. brawler geliyor, herkes 40-50 x2 vururken 7-10x1 fln vuruyor. energy weapon skill kastırayım dedim, kaç levelda hala 3 bile olmadı, hit chance leadership bonusla 50 mi ne ne yapalım mı, dismiss deyip geçelim mi? partideki üye sayısıyla gelen exp etkileniyor mu? yani meatwall olarak tutsam mı yoksa 4 kişiye daha çok exp geliyor diye paketlesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 luck 1 alan highpoolcular vulture's cryın luck: 3 bi de tavuk tameletiyosun +1 luck ordan etti 4 her kutuyu ona açtır sonra mani gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bingildak said: gruba katılan yerli bebe ya bu 2 clanın kapıştığı mapte, elder'lar yerli bir bebeyi "sana verek sen bunu adam ederin" dedi partye verdi. çocuğun statlar leş, int yok, skill gelmiyor. brawler geliyor, herkes 40-50 x2 vururken 7-10x1 fln vuruyor. energy weapon skill kastırayım dedim, kaç levelda hala 3 bile olmadı, hit chance leadership bonusla 50 mi ne ne yapalım mı, dismiss deyip geçelim mi? partideki üye sayısıyla gelen exp etkileniyor mu? yani meatwall olarak tutsam mı yoksa 4 kişiye daha çok exp geliyor diye paketlesem mi? Bissuru companion var abi onu niye aliyosun ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 bingildak said: gruba katılan yerli bebe ya bu 2 clanın kapıştığı mapte, elder'lar yerli bir bebeyi "sana verek sen bunu adam ederin" dedi partye verdi. çocuğun statlar leş, int yok, skill gelmiyor. brawler geliyor, herkes 40-50 x2 vururken 7-10x1 fln vuruyor. energy weapon skill kastırayım dedim, kaç levelda hala 3 bile olmadı, hit chance leadership bonusla 50 mi ne ne yapalım mı, dismiss deyip geçelim mi? partideki üye sayısıyla gelen exp etkileniyor mu? yani meatwall olarak tutsam mı yoksa 4 kişiye daha çok exp geliyor diye paketlesem mi? Ranger merkezinde base'e getirdiğin adam başına küçük bir bonus veren bir tip var. En azından ona yarar. Ben o karakteri aynı haritadaki kasa açma skilli olan hoboyla değiştirdim. Edit: Oyun her konuda eşit değil. Bariz kötü seçimler var. O da bunlardan biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersagun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Ah seru ah, nirelerdesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Redeagle said: Ben o karakteri aynı haritadaki kasa açma skilli olan hoboyla değiştirdim. hobo muthis companion ya; eglencesi grubun alkol caliyor diger charlarin inventory den; kokuyor diye laf ediyor millet falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Esh said: bingildak said: gruba katılan yerli bebe ya bu 2 clanın kapıştığı mapte, elder'lar yerli bir bebeyi "sana verek sen bunu adam ederin" dedi partye verdi. çocuğun statlar leş, int yok, skill gelmiyor. brawler geliyor, herkes 40-50 x2 vururken 7-10x1 fln vuruyor. energy weapon skill kastırayım dedim, kaç levelda hala 3 bile olmadı, hit chance leadership bonusla 50 mi ne ne yapalım mı, dismiss deyip geçelim mi? partideki üye sayısıyla gelen exp etkileniyor mu? yani meatwall olarak tutsam mı yoksa 4 kişiye daha çok exp geliyor diye paketlesem mi? Bissuru companion var abi onu niye aliyosun ki lol storyline'a bir yerden dahil olur dedim ya sonuçta tribe bazlı geçti bütün harita. you are one of us geyiği fln olur dedim. sevgilisiyle ilgili 2 line geçti o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 prison nın biraz altındaki side da (prison dan ayrı bi alan world map da öylesine gezerken buldum) konteynerda vax adında bir cyborg buldum.computer skill i yüksek biriyle kurcalarsanız bizden oluyor combatlarda baya yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 oyun çok güzel mi alalım mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 railroad questi deli etti ya bi charda smart ass 5 te kaldı 6 istiyo, kiss ass 3 te kaldı 4 istiyo, çıldırdım, bütün herkesi tarıycam lanet olsun atom fizigine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Frostbite said: prison nın biraz altındaki side da (prison dan ayrı bi alan world map da öylesine gezerken buldum) konteynerda vax adında bir cyborg buldum.computer skill i yüksek biriyle kurcalarsanız bizden oluyor combatlarda baya yararlı şöyle şeyleri yapınca baya entersan şeyler buluyorsun, ben beta oyun kartuşları falan bulmuştum tonlarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Esh said: railroad questi deli etti ya bi charda smart ass 5 te kaldı 6 istiyo, kiss ass 3 te kaldı 4 istiyo, çıldırdım, bütün herkesi tarıycam lanet olsun atom fizigine ya rail nomad camp deki mevzu mu? minor spoiler baris icin kasiyorsan konusma seceneklerinde cikmayan bir kelime yaziyorsun yeri gelince. Hmm mantikli lan tmm hak verdim falan diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mortis said: oyun çok güzel mi alalım mı :) bence oyun iyi speech muhabbetini çok fazla abartmadan yalın şekilde ayarlamışlar, yinede okunacak bir sürü şey var, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Mortis said: oyun çok güzel mi alalım mı :) alın. almadan bi seru yu görünün. 10 dolara bulur size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar