Joker Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 http://4.bp.blogspot.com/_WXN0xTBNfMw/SZoipa_CuwI/AAAAAAAAAHI/kK8jEFWZuPQ/s400/TBD+KKTC+p_8118_o.jpg AB Bakanı ve Başmüzakereci Eğemen Bağış, Kıbrıs Gazetesi'ne özel demeç verdi. Bakan Bağış Kıbrıs’ta çözüm için her türlü opsiyonun masada olduğunu belirterek, KKTC’nin Türkiye’ye bağlanmasının mümkün olabileceğini söyledi. http://www.haberturk.com/dunya/haber/721526-kktc-turkiyeye-baglanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 japonya nın bağlanması daha olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kibristan saglam atar gelmis direk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 güneyi de ele geçirip öyle bağlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Lopeth said: japonya nın bağlanması daha olası Neden daha olasi? Sadece bir oylamaya bakar. Hatay orneginde oldugu gibi. Kaldi ki bence tek cozum bu. O ada rumlarin tekeline birakilamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 japonya bağlansa daha zevkli olur ama. çekik çekik gelinler getiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Joker said: http://4.bp.blogspot.com/_WXN0xTBNfMw/SZoipa_CuwI/AAAAAAAAAHI/kK8jEFWZuPQ/s400/TBD+KKTC+p_8118_o.jpg ıyy ne kadar ufak mışız evrende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 adamlar zaten bizi ölümüne sömürüyorlar hayatları güzel niye bağlansınlar, bağlanırlarsa maaşlar yurdum maaşları seviyesine iner. asalaklık dururken taşın altına ellerini sokmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 böyle bir işe kalkışacaklarını sanmıyorum böyle diyerek muhtemelen iç politikada tribünlere oynuyorlar. kıbrıs'ı bağladıkları an AB'ye girmek hayal olur + üstüne yaptırımlarla karşılaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kıbrısın söz hakkı nerden oluyormuş sömürgemiz onlar bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Cidden yalnız. Bağlanabilir dediğiniz Kıbrıs'ın yarısı İngiltere'de eğitime gidiyor. İhtiyacını gidip Rum kesiminden alıyor. Suyu vs.'i biz onlara hediye ediyoruz. Ben olsam bağlanmam Türkiye'ye falan. edit: Biz AB'ye girene kadar AB falan kalmaz sdf. AB'ye giremeyiz lafı bahane olur anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 atar yapardım şimdi de, bağış'ın sözlerinin 3 kuruş değeri olmadığını bildiğim için np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ya abi al 2 tane uçak gemisi&52lik çelik zincir,bağla kırbısın sivri ucuna çek iskenderun körfezine bildiğin puzzelın kayıp parçası ya cuk oturuyor ya paintde deniyorum iki saatdir oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Kıbrıslılar özellikle genç nüfus hayatta istemez kabul etmez bunu, anca yaşlılar falan Zaten şunu yaptın mı BM'den dışlanmadan tut ambargoya kadar götürür ecnebiler, hayatta yar etmezler adayı bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Redeagle said: Cidden yalnız. Bağlanabilir dediğiniz Kıbrıs'ın yarısı İngiltere'de eğitime gidiyor. İhtiyacını gidip Rum kesiminden alıyor. Suyu vs.'i biz onlara hediye ediyoruz. Ben olsam bağlanmam Türkiye'ye falan. edit: Biz AB'ye girene kadar AB falan kalmaz sdf. AB'ye giremeyiz lafı bahane olur anca. ya ayıracaksın ya bağlayacakasın ya sev ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 akp uzun süredir kktc'yi rumlara vermekle uğraşıyordu şimdi çıkıp kktc'yi türkiye'ye bağlama fikri çok komik kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 O dönem Avrupa Birliğiyle flört ediyorlardı çünkü. Baktılar ne fransa ne almanya tınlıyor, ben de vermiyorum o zaman dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 japonya daha bi samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 biraz atar yapma vakti geldi bence AB ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Plaka said: Lopeth said: japonya nın bağlanması daha olası Neden daha olasi? Sadece bir oylamaya bakar. Hatay orneginde oldugu gibi. Kaldi ki bence tek cozum bu. O ada rumlarin tekeline birakilamaz. o oylamadan bağlanalım kararı çıkmaz yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 ev arkadasım kktc lı ve tr nın isgalci oldugunu soyleyıp sureklı sıkayet edıyor,tr ve rum yonetımı azmadan once 2 halk kardesce yasıyordu sımdı gercekten sartlar cok kotulestı dıyor ve kesınlıkle boyle bır sey ıstemıyor,tv de veya gazetede her okudugunuza gordugunuze ınanmamanızı tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Ben de orda bir kac yil yasadim, her duydugumuza da inanmayalim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 3. dünya savaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 kaç yıl yaşadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 keşke japonları bağlasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar