Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KKTC Türkiye'ye bağlanabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://4.bp.blogspot.com/_WXN0xTBNfMw/SZoipa_CuwI/AAAAAAAAAHI/kK8jEFWZuPQ/s400/TBD+KKTC+p_8118_o.jpg

AB Bakanı ve Başmüzakereci Eğemen Bağış, Kıbrıs Gazetesi'ne özel demeç verdi. Bakan Bağış Kıbrıs’ta çözüm için her türlü opsiyonun masada olduğunu belirterek, KKTC’nin Türkiye’ye bağlanmasının mümkün olabileceğini söyledi.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/721526-kktc-turkiyeye-baglanabilir
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

japonya nın bağlanması daha olası

Neden daha olasi? Sadece bir oylamaya bakar. Hatay orneginde oldugu gibi. Kaldi ki bence tek cozum bu. O ada rumlarin tekeline birakilamaz.
Mesaj tarihi:
adamlar zaten bizi ölümüne sömürüyorlar hayatları güzel niye bağlansınlar, bağlanırlarsa maaşlar yurdum maaşları seviyesine iner.

asalaklık dururken taşın altına ellerini sokmazlar.
Mesaj tarihi:
böyle bir işe kalkışacaklarını sanmıyorum böyle diyerek muhtemelen iç politikada tribünlere oynuyorlar.

kıbrıs'ı bağladıkları an AB'ye girmek hayal olur + üstüne yaptırımlarla karşılaşırsın.
Mesaj tarihi:
Cidden yalnız. Bağlanabilir dediğiniz Kıbrıs'ın yarısı İngiltere'de eğitime gidiyor. İhtiyacını gidip Rum kesiminden alıyor. Suyu vs.'i biz onlara hediye ediyoruz. Ben olsam bağlanmam Türkiye'ye falan.

edit: Biz AB'ye girene kadar AB falan kalmaz sdf. AB'ye giremeyiz lafı bahane olur anca.
Mesaj tarihi:
ya abi al 2 tane uçak gemisi&52lik çelik zincir,bağla kırbısın sivri ucuna çek iskenderun körfezine bildiğin puzzelın kayıp parçası ya cuk oturuyor ya paintde deniyorum iki saatdir oturuyor.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Cidden yalnız. Bağlanabilir dediğiniz Kıbrıs'ın yarısı İngiltere'de eğitime gidiyor. İhtiyacını gidip Rum kesiminden alıyor. Suyu vs.'i biz onlara hediye ediyoruz. Ben olsam bağlanmam Türkiye'ye falan.

edit: Biz AB'ye girene kadar AB falan kalmaz sdf. AB'ye giremeyiz lafı bahane olur anca.

ya ayıracaksın ya bağlayacakasın
ya sev ya terket
Mesaj tarihi:
Plaka said:

Lopeth said:

japonya nın bağlanması daha olası

Neden daha olasi? Sadece bir oylamaya bakar. Hatay orneginde oldugu gibi. Kaldi ki bence tek cozum bu. O ada rumlarin tekeline birakilamaz.
o oylamadan bağlanalım kararı çıkmaz yalnız
Mesaj tarihi:
ev arkadasım kktc lı ve tr nın isgalci oldugunu soyleyıp sureklı sıkayet edıyor,tr ve rum yonetımı azmadan once 2 halk kardesce yasıyordu sımdı gercekten sartlar cok kotulestı dıyor ve kesınlıkle boyle bır sey ıstemıyor,tv de veya gazetede her okudugunuza gordugunuze ınanmamanızı tavsıye ederım
  • Yeni Oluştur...