Larethian Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 eğer aksan istiyorsanız hollandalıları denemenizi tavsiye ederim hello = Holla Yes = Yeğhğadsd diyen tek millet herhalde :)[hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... TR-Game Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 size tek bişe diyom, lotr'dan örnek veriom heuh: -vat ebaut seeeeeekınd bırekfıst.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 vat is sekınd bırekfıst itiz aftırnuun nav :-D[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 lara croft ve kylie minogue un ingiliz aksanına hastayım[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 ben bbc'yi türkçe konuşurmuş kadar net anlıyorum neredeyse ama cnn'i pür dikkat dinlesem halen yarısını filan anlayabiliyorum konuşmaların. ağzı olan, yarım kıtalık devlet kuran konuşuyor kardeşim.. yuuuuuuuuuuuuuuuu şalnaaaaaaaatttt paaaaaaaaaaaassssss!!! elin görmemiş amerikalısı olsa peeeeeeessssss!!! derdi mesela.. ayrıca yukarılarda yazıldığı gibi ingiliz aksanının alasını görmek için mutlaka lock, stock and two smoking barrels'ı seyredin, hatta aksanı merak etmiyorsanız da seyredin.. :) bir de fizboz'un dediği küba aksanı var scarface'de, o da süper düper bişi.. Okkkkkkkkeeeeyy, yu vana pillley raaaafffff okkkkkkkeeeeeeeyyy!!!!!!![hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 evet arcane benimde cok hosuma gitti lara corftun konusması[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 arcane anlaşılan dudaklara odaklanmışken aralarından çıkan kelimeleri de farketmişsin.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 spike'dan sonra lara croft vız gelir trıs gider..[hline]I will crush yar bones!!! garrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: Dresquin, 08 June 2003 17:04 tarihinde demiş ki: Almanlar çok sinir bozucu konuşurlar İngilizcezi. Bence İskoç aksanı ve İrlanda aksanı gayet güzel. İngiliz aksanı da iyidir. Fransızlar da çok fena, çinliler de öyle. Konuşamıyorlar resmen. Araplar ve hintler de çok başarılı değiller, aksanı çok zor kaybediyorlar. En iyisi Türk aksanı =P. Yok da, bizim aksanımız da baya hoş geliyormuş kulağa, öyle diyorlar.[hline]-Rakı zehirdir. Yavaş yavaş öldürür. -İyi. Benim de acelem yok zaten. Almanlar tip konuşuyoda nazilerin idiot demesine bayılıyorum battlefield de takım arkadaşına teş edince ordaki alman konuşmalarına bayılıyom walla[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marsec Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 lock stock and two smoking barrels'a ek olarak snatch da izleyin (da dedim niye, e snatch'ı ingiliz aksanıyla söyledim :p). ikisi de süper eğlenceli, 100% guy ritchie. ingiliz aksanı bbc'de seneler önce beni kustururken bi snatch bi de as if'deki sooz yüzünden hasta olmuştum. hala da tek geçerim ama almanlar'ın ki de hoşuma gidiyor (nasıl oluyor demeyin, zee germans yapıyor işte, üstün alman teknolojisi falan filan) [Bu mesaj Marsec tarafından 22 September 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 özellikle the curse of monkey island'da cpt. rottingham'ın aksanının hastasıyımdır. bazı almanlar çok ağız burun kıvırarak konuşuyo ingilizceyi. onlar cidden sinir bozucu oluyolar. ama düzgün almanca konuşur gibi (kurt wagner misal) konuşanların aksan hoş geliyo bana[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 achknohwledged (red alerttaki gibi)[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 aklıma geldi şimdi, snatch izleyesim geldi. ama cd bozulmuş, film gitmiş. camdan atlayıp intihar edesim geldi ama, zaten 1. katta olduğumu hatırlıyınca, çabuk caydım.. peh.. lock, stock and two barrels ile snatch'i bulabilirsem izlicem. canım çok pis snatch çekti çünkü.. aksanlar süper ordaki...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 19 Ekim 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 amerika aksanıyla türkçe aksanı çok temiz ya da biz amerikan aksanına çok alışmısız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Böle aksan ingilizce konusucaksan dilin böle yalama yavsak bişey olması lazım böle ræcır det vil teykh disz eriæ Roger that we'll take this area bunun orjinali ama we will falan vil olarak okunucak böle yavsak olucaksın cekinmeden konusucaksın ben zamanında sidede bir aksan konusurdum karsımdaki ingiliz hasta olurdu bu kadar güzel nasıl konusuyosun diye.. yea düüud dude demek mesela.. böle gider bu..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ben angeldakı wesleyın aksanına hastayım.. hele o ANGELUS diyişi.. angelas dıe okuyo an sesınede basıyo sufer ya[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ingilizler top ya :D[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 isim gucum geregi butun avrupayi arayip ingilizce konusuyorum. Almanlardan basliyim bir kere almanca kaba degil almanlar kaba ne bicim ses var nasil cikartiyorlar ama adamlarin kendi kaba italyan ve ispanyollar italyanlarin biraz uzatma huyu var ama esas olay ikisinide konusurken atli kovaliyor iyi ingilizce bilen bir italyani kimse tutamaz. saniyede 10 kelime en az. fransizlar kendilerini ingilizcedede farkli gostermeye kasiyorlar bir b.k anlasilmaz konusmalirindan genelde. ingilizler guzel konusurlar saniyorsaniz yaniliyorsaniz adam gibi bir sirketteki adamsa konustugunuz bbc izler gibisiniz ama eger genc birini bulursaniz ye meennn modunda. ve son olarak amerikalilar genelde saat farkindan dolayi sabaha karsi aradigimdan en lavuklari cikar telefona kendimi harlemde gibi hissederim bir sure sonra bakarsiniz sizde yo men demeye baslarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: Bonecrusher, 19 Ekim 2004 15:53 tarihinde demiş ki: aklıma geldi şimdi, snatch izleyesim geldi. ama cd bozulmuş, film gitmiş. camdan atlayıp intihar edesim geldi ama, zaten 1. katta olduğumu hatırlıyınca, çabuk caydım.. peh.. lock, stock and two barrels ile snatch'i bulabilirsem izlicem. canım çok pis snatch çekti çünkü.. aksanlar süper ordaki... Fakfaeys.[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ya bırakın İngiliz'i, Alman'ı; Rus aksanıyla İngilizce gibisi var mı?![signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 ispanyol aksaniyla cok guzel[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yer booty shivers me timbers[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 said: onlyreal, 19 Ekim 2004 16:13 tarihinde demiş ki: amerikalilar genelde saat farkindan dolayi sabaha karsi aradigimdan en lavuklari cikar telefona kendimi harlemde gibi hissederim bir sure sonra bakarsiniz sizde yo men demeye baslarsiniz yo, wazzup! euehuehue[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 that is impossible sir! (commandosta sniperın aksanıyla) Tet is İmposibil sör[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Ingılız, irlanda ve iskoç aksanınza bayılırım ötesini tanımam... ingilizlerin konuşması daha böyle bi akıcı gibi geliyo kulağa...irlandalı ve iskoçların aksanları ise ap ayı bir yere koymak gerek bence...ama irlandalılar vurgu olayını aşmışlar artık..bkz: The Boondock Saints[signature][hline] edit:tabi rus aksanında ayrı bir havası var.ama kuzey avrupa ülkelerine hasta bir insan olduğumdan mıdır nedir... [Bu mesaj gordon tarafından 19 Ekim 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar