tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "roket adam" said: ha ama benim o hikayendeki gibi bi sevgilim olmadı hakkaten, lise dönemimde öyle bi kızla ilişki yaşamış olsaydım şu an hayatım bayaa değişik olurdu sanırım.hepiniz bu kafada adamlarsınız. kıskanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tarkandakiahtapot said: :D ÇOK MÜHİM BİR İNSANIM. nasıl bu kadar zahmete giriyosunuz yaa zahmet mi? bir iki nöronun lafı mı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ben karı kız ayarlama derdine düşüyorum, sen bir tespiti 3-4 farklı yoldan açıklama derdine düşüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 nasıl psikolojik buhranlar yaşamışsın topik boyunca adfzf, ilk kendine güvensizliği ve kıskançlığından dolayı topik açmışsın sonra bunları fark etmişin , sonra yine aynı ezik psikolojiye girmişin helecanlı topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 o değil de ben safkan vangelisçi kız istiyorum, bulursanız haber verin. http://www.youtube.com/watch?v=5w0Xy_6WIY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ÇOK PİS METALCİYİM EN SEVDİĞİM GRUP METALİKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 HAFIZ GANZIN DİYE Bİ GRUP ÇIKMIŞ ÇOK İYİ. GANZIN ROZIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 mantıklı gelene evet diyoruz ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 metalika seviyorum one çok iyi mesela ama sonuna doğru çok bozuyo onu sevmiyorum fazla gürültülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: o değil de ben safkan vangelisçi kız istiyorum, bulursanız haber verin. http://www.youtube.com/watch?v=5w0Xy_6WIY0 safkan vazelinci okudum bir an için. yoooo dedim. sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hatun dediğin böyle olur http://www.youtube.com/watch?v=AjHzXDe-csw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 "roket adam" said: metalika seviyorum one çok iyi mesela ama sonuna doğru çok bozuyo onu sevmiyorum fazla gürültülü metalika bozdu bence megadead daha iyi o sololar falan, zaten adam ceymse siktir çekmiş abi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hepiniz tatavasınız. daha bir esnaf grubu dinlememişsinizdir anca tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 4 ay önce ayrıldığım kız da judas priest dinliyordu. ondan öncekinin msn ne dinliyorum özelliğinde "black sabbath - iron man'i görüp screenshot almıştım, hala duruyor. METALCİ SEVİYORUM BAKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şu topic kitlensin artık şu ergenide banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 erkut git buradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 RAKI BALIK OKE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 oha güncele bak :S gitar bu kadar mı işe yarıyormuş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 rakı balığa her zaman varım ama arkada vangelis çalacaksa http://www.youtube.com/watch?v=q7_DCW3Ltac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ben hala rakı içmiyorum roketci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 adam sırf konusuyla bu kadar muhendisi düşüduyse, 2 ritim atsa kızlar sıra olur abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok popülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ukulelemle tavlıyorum ben kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 senkoya söylüyorum benim için tavlıyor kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 7thBreath said: sanane bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar