Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasik gitar ile kız düşürmeye çalışıyorlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen gün de benim evin altında cafeye indim, döner yaptırmaya.

bir kız var, bir oğlan. oğlan akustik gitar çalıyor, kız hayran hayran dinliyor... çocuğun çaldığı şeyleri de görmeniz lazım, teknik yoksunu, düz baş parmağıyla tellere vurarak "türkü" çalıyor. kız da hayran bir biçimde "of ya, saz gibi gitar çalıyor :))))" yorumunu yapıyor.
Mesaj tarihi:
bana ne... şöyle anlatayım, ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım. o çalarak prim yaptığı şeye, gitar çalmak olarak dahi bakmam. ama adamın o şekilde bir boklar yemesi beni uyuz ediyor. ulan ortada bir şey yok, ben her açıdan heriften daha iyiyim, hatta onunla kıyaslanamayacak kadar iyiyim gitarda ama bir kez olsun şu şekilde prim yapmaya kasmıyorum. görmemiş herifler eline gitarı alınca sinirlerim tepeme çıkıyor
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım.

sonra niye kızlar bana bakmıyor, forever alone'um felan diye dert yanıyorsunuz.

işte ne güzel kampüsün ortasında oturup birlikte eğleniyorlar
Mesaj tarihi:
Gitarla falan prim modası geçti bu arada. Türk Sanat müziği ile prim yapılıyor artık, "oo öyle rakı içelim böyle fasıl yapalım" diye.

Zeki Müren'in kemikleri sızlıyor.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum.

paticikde herkes sex konusunda ne kadar iyi oldgnu anlatıp durur..

ben de diyordm sebebi ne
Mesaj tarihi:
ya şimdi mesela bir konuda aşmış bitirmiş bir adam olduğunuzu varsayın (ben kesinlikle öyle değilim), yeni yetme bir insan sizin çok iyi olduğunuz bir şeyi en basit haliyle yapıp bu durumdan prim elde ederse tepkiniz ne olur?

1-) gülüp geçersiniz
2-) içten içe uyuz olursunuz
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

bana ne... şöyle anlatayım, ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım. o çalarak prim yaptığı şeye, gitar çalmak olarak dahi bakmam. ama adamın o şekilde bir boklar yemesi beni uyuz ediyor. ulan ortada bir şey yok, ben her açıdan heriften daha iyiyim, hatta onunla kıyaslanamayacak kadar iyiyim gitarda ama bir kez olsun şu şekilde prim yapmaya kasmıyorum. görmemiş herifler eline gitarı alınca sinirlerim tepeme çıkıyor

komik ya bu baya baya
Mesaj tarihi:
hayir sana niye batiyo ki onu anlamadim
adamin o sekilde o kizi "dusurmesinin" sacma oldugunu dusunuyosan, boyle seylerden prim yapmıyosan, boyle seylere "dusen" kiz da sana gore degildir zaten
adam mutlu kiz mutlu sanane yani sdf
  • Yeni Oluştur...