tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bugün okula giderken kampüsün yeşilliklerine oturmuş klasik gitar eşliğinde şarkı söyleyen 4 adet erkek vardı. hala var bunlar yaa, olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hangi lise bu kardeş kampüsü fln var? Özel lise mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 takılsın gençler bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Her açıdan vurmaya çalışıcan işte normal bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 emekçilere laf yok.herkes ekmeğinin peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 geçen gün de benim evin altında cafeye indim, döner yaptırmaya. bir kız var, bir oğlan. oğlan akustik gitar çalıyor, kız hayran hayran dinliyor... çocuğun çaldığı şeyleri de görmeniz lazım, teknik yoksunu, düz baş parmağıyla tellere vurarak "türkü" çalıyor. kız da hayran bir biçimde "of ya, saz gibi gitar çalıyor :))))" yorumunu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sanane bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bana ne... şöyle anlatayım, ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım. o çalarak prim yaptığı şeye, gitar çalmak olarak dahi bakmam. ama adamın o şekilde bir boklar yemesi beni uyuz ediyor. ulan ortada bir şey yok, ben her açıdan heriften daha iyiyim, hatta onunla kıyaslanamayacak kadar iyiyim gitarda ama bir kez olsun şu şekilde prim yapmaya kasmıyorum. görmemiş herifler eline gitarı alınca sinirlerim tepeme çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 7thBreath said: sanane bilader ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 klasik gitar ile sahile ve yeşilliklere akan insan sayısı hızla artıyor forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 sen de prim yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 inanmayacaksın ama o kız düşecek. sen de biraz çaba sarf et, kenarda oturup yorum yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım. sonra niye kızlar bana bakmıyor, forever alone'um felan diye dert yanıyorsunuz. işte ne güzel kampüsün ortasında oturup birlikte eğleniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkan çok iyi gitar çalıyormuş, bu topiğin ana fikri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Gitarla falan prim modası geçti bu arada. Türk Sanat müziği ile prim yapılıyor artık, "oo öyle rakı içelim böyle fasıl yapalım" diye. Zeki Müren'in kemikleri sızlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bir konuda iyiyseniz, çoğu zaman o kafayı aşmış oluyorsunuz. ben bu konuda prim yapmayışımı buna bağlıyorum. paticikde herkes sex konusunda ne kadar iyi oldgnu anlatıp durur.. ben de diyordm sebebi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne primi adamlar gitar mitar davul zurna mala vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 klasik gitarla kız farmı, drop rate neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 %40 rate ile don düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ya şimdi mesela bir konuda aşmış bitirmiş bir adam olduğunuzu varsayın (ben kesinlikle öyle değilim), yeni yetme bir insan sizin çok iyi olduğunuz bir şeyi en basit haliyle yapıp bu durumdan prim elde ederse tepkiniz ne olur? 1-) gülüp geçersiniz 2-) içten içe uyuz olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 tarkandakiahtapot said: bana ne... şöyle anlatayım, ben o herifin çaldığı gitarı çalmaya utanırım. o çalarak prim yaptığı şeye, gitar çalmak olarak dahi bakmam. ama adamın o şekilde bir boklar yemesi beni uyuz ediyor. ulan ortada bir şey yok, ben her açıdan heriften daha iyiyim, hatta onunla kıyaslanamayacak kadar iyiyim gitarda ama bir kez olsun şu şekilde prim yapmaya kasmıyorum. görmemiş herifler eline gitarı alınca sinirlerim tepeme çıkıyor komik ya bu baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hayir sana niye batiyo ki onu anlamadim adamin o sekilde o kizi "dusurmesinin" sacma oldugunu dusunuyosan, boyle seylerden prim yapmıyosan, boyle seylere "dusen" kiz da sana gore degildir zaten adam mutlu kiz mutlu sanane yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar