küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Makel II var. Yeter zaten ağzını kırdığımın dersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 BUS 442 Banking and Financial Structure INF 401 International Finance INF 412 Current Issues in Finance INT 328 Investment Banking and Venture Capital INF 414 Behavioral Finance bir sorun çıkmazsa 3.40 ortalama ile haziran'da mezun oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 404 Türkiye ekonomisi yapışkanı ulan geçemedim gitti okul biticek uyuz oluyorum ezberde ezber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 eskiden 20 sayfa olurdu bu topikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 mezun olduk hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 eski günleri yad etmek adına eski programlarınızı koyun. "of ulan ne zor dersti bu yaa" geyiği yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 zor ders yoktur, tembel öğrenci vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 DIGITAL SYSTEMS DESIGN CALCULUS II MULTIVARIABLE CALCULUS DIFFERENTIAL EQUATIONS INTRODUCTION TO ELECTRICAL AND ELECTRONICS ENGINEERING =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Fab. Org. ve İşletme Enerji Tesisleri ve İşletmesi Hidrolik Pnömatik Buhar Kazanları Klima Özel Laboratuvar Güneş Ener. ve Isı Pom. Sist. Takım Tezgahları Sanat Tarihi bitirme tezi var tabi bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI 5 PROJE GELİŞTİRME VE YÖNETİMİ II 3 SANAL TOPLULUK UYGULAMALARI 3 ilk ünide okula gitmedim, 5 sene net yattım. bunu da az kassam 3 senede bitirecekmişim. yaz okuluna kalmadım, finaline girmediğim dersten 0 alıp DC ile geçtim dersi, çok eğlenceli :D lisedeyken denyo bi öğretmenimiz "üniversiteye eşşeği bağlasan 4 yılda mezun olur " demişti. kendisi de eğitim fakültesi mezunu olduğundan önermesini geçerli kabul ediyorum, ama mühendislik vs. için aynı şeyi söyleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 okula uğrarsam hangi derslerim olduğunu öğrenicem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 "okula bile uğramıyom ben yaee" demenin prim yaptığı yıllar geride kaldı arkadaşlar. haber vereyim de yazık etmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 STATISTICAL METHODS FOR ENGINEERS SOIL MECHANICS FLUID MECHANICS GEOCHEMICAL THERMODYNAMICS FIELD GEOLOGY FIELD GEOLOGICAL MAPPING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Makina Tasarımı 2 Bitirme Projesi Tünelin ucunda ışık göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Makro iktisat giriş Borçlar hukuku Muhasebe II Edebiyat Tarih İşletme II İşletme Matematiği II Temel bilgi teknolojileri ve kullanımı Herşey çok karışık, ne olacak hiç bilmiyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 CALCULUS WITH ANALYTIC GEOMETRY SOCIAL AND POLITICAL HISTORY COURSE INTRODUCTION TO POLITICS II HISTORY OF CIVILIZATIONS TURKISH ADMINISTRATIVE SYSTEM ENGLISH FOR ACADEMIC PURPOSES II TURKISH II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 vay anasını geçen sene bende ders alıyordum cok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Discrete Mathematics Manufacturing Processes Introduction to Manufacturing Systems Introduction to Marketing Decision Economics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 M.S. Thesis son 4 dönemdir sabit tek başına duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar