tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 he tum parayıda odemek zorunda degılsınız bu arada bı kapora odeyıp gerisini alırken de odeyebılırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 valla bulusalim ismarlayalim tinu'ya bi durum ayran. ben kaporayi da gonderdim. cok sagol tinu gercekten ugrastin epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Benim de çekince ilk partide sıkıntı var deniyor hep sağda solda. Ben de beklemeye karar verdim abi sağolasın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 e ılk partıde sıkıntı olsa ne farkederki sonucta sony turkıye garantılı turkıyeden alıyorsun sıkıntı varsa dırek sony turkıye ıle konusup degıstıreceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Esasında aklıma MediaMarkt'taki hediye çekim geldi şimdi. Tam cihaz parasını karşılayacak hediye çekim var da onunla alayım dedim. :) Sağolasın yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 benım arkadask 22 aralıkta amerıkada olacak o getırırım sana demıstı, ama sırf ılk partıde sorun cıkar dıye turkıyeden aldım alet, amerıkadan almak sakat iş , bu bozulursa sıctı.. ama turkıyede sony turkıye garantılı oldumu aldıgın yerden bıle degıstırmene gerek yok dırek faturası garantısı ıle sony teknık servıslerı mudahale edebılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Skyfire LathspeLL Glatheros bu arkadaşların bilgileri varmı tel fılan sonra bız kacırdık alamadık demesınler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu'yla konustuk da buraya da yazayim. psn olayi netlesmis gibi, reddit'den baktim "redditteki amca" said: No. So I'll just detail what to do for your console, then do the opposite with the other person'a of course - Sign into your friends (or whoever) account on your PS4 - Go into settings and activate the console as your friend's primary console (so really your friend's console will be your PSN account's PS4, and vice versa) - Then login to your account on your PS4 and play his games and your's It'll let you play your games as long as you're connected to the system because your PS4 is not really your PS4's primary console. Your friend's is. So he can play your games offline and you can play his games offline. But you both need to play your own games online. Get it now? :) yani kardeslik olayinda herkesin bi kardesinin olmasi gerekecek gercekten :) ben ve tinu mesela kardes olduk. onun hesabi benim konsolda primary, benimki onda. oyunlarimizi guzel guzel paylasabiliyoruz ikimiz de online oldugumuz surece (ps4 internete bagli oldugu surece) sikinti yok. dvdli oyunlari zaten hep oynayabiliyorsun. tinu'nun kendi hesabina satin aldigi oyunlari da offline iken oynayabiliyorsun. ama tinu mesela bi baskasiyla kardeslik yapmaya kalkarsa, benim konsolumu degil baskasinin konsolunu primary yaparsa, ben offline duruma dustugum anda tinu'nun hesabindaki oyunlari oynayamiyorum. ama onlineken onlari da oynayabiliyorum. offline olacagimizi da pek sanmiyorum acikcasi ya ehueh. acaba konsol basina user limiti vs nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 buna ek olarak baska biride benim makinemi primary olarak işaretleye bilir yanı bı kısı en fazla 2 kısı ıle kardes olabılır, bı baskasının makınesını prımary gosterım onun alt makınesı olarak, baska bırıde senın makınenı prımary göstererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi ben az bekliyeyim madem 1300 tl hiç fark yok gibi çünkü, diğer yerlerden bonus monus kesin daha uyguna gelir. bi de bu ilk parti sorunlu morunlu olayı ne derece doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Skyfire said: abi ben az bekliyeyim madem 1300 tl hiç fark yok gibi çünkü, diğer yerlerden bonus monus kesin daha uyguna gelir. bi de bu ilk parti sorunlu morunlu olayı ne derece doğru? ilk partide almayacaksan bekle tabı ilk parti hemen bitecek , ikinci parti ocak sonu geliyormus.. ilk partiden 100 tl ucuza almak hemde taksıtlı olarak bence ıyı fıyat. ben sorundan cekınmıyorum, sorun cıkarsa degıstırırsın olur biter, sen tamamen stabil olsun diyorsan bir kac ay beklemen lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 katılıyorum tinu'ya aynen. yalnız ilk parti olayı şöyle olabilir; türkiye'ye parti parti gönderiyodur ama ikinci parti gönderilen ürünler hala ilk üretim bandından çıkanlar olabilir. ki muhtemelen böyle olur. ben şu an çıkmış olan sorunun sadece bir banttaki sorun olduğunu düşünüyorum. ama 1 ay falan beklemek sorunları görmek açısından mantıklı olacaktır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben sony nın yenı uretım ıcın baya bı bekleyecegını dusunuyorum adam ılk partının gerı donuslerıni iyice bir toplar tum hataları çıkartır , ondan sonra anca yeni surum yapar. bence şimdi almakla 1 ay sonra almak arasında fark yok, 1 ay sonra alacağın malda ilk fabrika çıkısı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu ben de bekleyeceğim sanırım ya. Çok teşekkürler uğraştığın için. her ne kadar garanti de olsa sorunlu aleti ver, bekle, yenisi gelsin..onda da sorun çıkma ihtimali var vs vs. bir de türkiyede garanti olayı çok uğraştırıyor. amerika gibi evine kargo yollayıp aldırmıyorlar. 2-3 parti geçsin. sorunu çözsünler öyle alırım sanırım. sorun için de sabotaj olabilir diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 1 sene bekleyin abi panik yapmaya gerek yok. öyle aman aman sadece ps 4'e gelen bir oyun olmayacak belli bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sadece nba fifa ve mwdden icin almak istiyorum ya gerçekten deger mi emin olamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sırf nba2k14 için alıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ben biraz gec gordum bu konuyu :/1299 ve taksit imkani varsa bende alirim. tinu mail atiyorum sana eger cok gec kalmadiysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 desislaf said: ben biraz gec gordum bu konuyu :/1299 ve taksit imkani varsa bende alirim. tinu mail atiyorum sana eger cok gec kalmadiysam. taksit var, mail attım sana arkadaşın bilgilerini yarın sabah ara konuş erkenden... az stok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 killzone balon mu çıktı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 watch dogs dısında ps4 almama sebep olacak oyun yok su ana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 herseye cikicak watch dogs, exc degil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 nba, fifa, cod, bf. hicbiri degil. console exc olup da next-gen oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 infamous, killzone filan var, o yuzden almadik zaten asdf. halo, titanfall, forza gibi seyler var xboxta da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 nba live 14 de çıkmış, nba 2k14 ile karşılaştırması , nba 2k14 un mycareer modu varken ea sıçar http://www.youtube.com/watch?v=Gbn4LRE3tGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar