Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

benım arkadask 22 aralıkta amerıkada olacak o getırırım sana demıstı, ama sırf ılk partıde sorun cıkar dıye turkıyeden aldım alet, amerıkadan almak sakat iş , bu bozulursa sıctı.. ama turkıyede sony turkıye garantılı oldumu aldıgın yerden bıle degıstırmene gerek yok dırek faturası garantısı ıle sony teknık servıslerı mudahale edebılıyor
Sosyal ağlarda paylaş

tinu'yla konustuk da buraya da yazayim. psn olayi netlesmis gibi, reddit'den baktim

"redditteki amca" said:

No. So I'll just detail what to do for your console, then do the opposite with the other person'a of course - Sign into your friends (or whoever) account on your PS4 - Go into settings and activate the console as your friend's primary console (so really your friend's console will be your PSN account's PS4, and vice versa) - Then login to your account on your PS4 and play his games and your's

It'll let you play your games as long as you're connected to the system because your PS4 is not really your PS4's primary console. Your friend's is. So he can play your games offline and you can play his games offline. But you both need to play your own games online. Get it now? :)

yani kardeslik olayinda herkesin bi kardesinin olmasi gerekecek gercekten :) ben ve tinu mesela kardes olduk. onun hesabi benim konsolda primary, benimki onda. oyunlarimizi guzel guzel paylasabiliyoruz ikimiz de online oldugumuz surece (ps4 internete bagli oldugu surece) sikinti yok. dvdli oyunlari zaten hep oynayabiliyorsun. tinu'nun kendi hesabina satin aldigi oyunlari da offline iken oynayabiliyorsun.

ama tinu mesela bi baskasiyla kardeslik yapmaya kalkarsa, benim konsolumu degil baskasinin konsolunu primary yaparsa, ben offline duruma dustugum anda tinu'nun hesabindaki oyunlari oynayamiyorum. ama onlineken onlari da oynayabiliyorum. offline olacagimizi da pek sanmiyorum acikcasi ya ehueh.

acaba konsol basina user limiti vs nedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfire said:

abi ben az bekliyeyim madem 1300 tl hiç fark yok gibi çünkü, diğer yerlerden bonus monus kesin daha uyguna gelir. bi de bu ilk parti sorunlu morunlu olayı ne derece doğru?

ilk partide almayacaksan bekle tabı ilk parti hemen bitecek , ikinci parti ocak sonu geliyormus.. ilk partiden 100 tl ucuza almak hemde taksıtlı olarak bence ıyı fıyat.

ben sorundan cekınmıyorum, sorun cıkarsa degıstırırsın olur biter, sen tamamen stabil olsun diyorsan bir kac ay beklemen lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum tinu'ya aynen. yalnız ilk parti olayı şöyle olabilir; türkiye'ye parti parti gönderiyodur ama ikinci parti gönderilen ürünler hala ilk üretim bandından çıkanlar olabilir. ki muhtemelen böyle olur.

ben şu an çıkmış olan sorunun sadece bir banttaki sorun olduğunu düşünüyorum. ama 1 ay falan beklemek sorunları görmek açısından mantıklı olacaktır tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sony nın yenı uretım ıcın baya bı bekleyecegını dusunuyorum adam ılk partının gerı donuslerıni iyice bir toplar tum hataları çıkartır , ondan sonra anca yeni surum yapar.

bence şimdi almakla 1 ay sonra almak arasında fark yok, 1 ay sonra alacağın malda ilk fabrika çıkısı olur bence.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu ben de bekleyeceğim sanırım ya. Çok teşekkürler uğraştığın için.

her ne kadar garanti de olsa sorunlu aleti ver, bekle, yenisi gelsin..onda da sorun çıkma ihtimali var vs vs. bir de türkiyede garanti olayı çok uğraştırıyor. amerika gibi evine kargo yollayıp aldırmıyorlar.

2-3 parti geçsin. sorunu çözsünler öyle alırım sanırım.

sorun için de sabotaj olabilir diyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...